Mahnaz.D 61918 ارسال شده در 12 شهریور، 2011 بحث و گفتگو پیرامون گاهنامه ی معماری هر کی تشکر بزنه و نظر نده 200 امتیاز ازش کم می کنم 4
Mr. Specific 43573 ارسال شده در 12 شهریور، 2011 بحث و گفتگو پیرامون گاهنامه ی معماری هر کی تشکر بزنه و نظر نده 200 امتیاز ازش کم می کنم 1
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 12 شهریور، 2011 بحث و گفتگو پیرامون گاهنامه ی معماری هر کی تشکر بزنه و نظر نده 200 امتیاز ازش کم می کنم من تشکر زدم , نظر هم دادم ؛ پس لطفا 200 امتیازمو بدین؛ میسی :62izy85:
bpcom 10070 ارسال شده در 12 شهریور، 2011 اییین چی میگه؟؟؟؟؟:w00: آخه از جون من چی میخوااااااااای :w00: یه خورده هم خودت فکر کن ایده و نظر بده :w74: اه اه :w589: برو کنار .... زوووود زبونتم ببر تو .. بی ادب بدون اجازه و حق کپی رایت نظرات منو بیان کردی ، ایششششش ایشششش هم میکنی 1
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 12 شهریور، 2011 برو کنار .... زوووودزبونتم ببر تو .. بی ادب بدون اجازه و حق کپی رایت نظرات منو بیان کردی ، ایششششش ایشششش هم میکنی ای جاااان؛ توهم زدی!!!!!!! باشه اشکال نداره ؛ تو گفتی؛ شرمنده اجازه نگرفتم راستی من بی ادب نیسم , خودتی؛ ایییییییییییییییییییییش :icon_razz:
bpcom 10070 ارسال شده در 12 شهریور، 2011 ای جاااان؛ توهم زدی!!!!!!! باشه اشکال نداره ؛ تو گفتی؛ شرمنده اجازه نگرفتم راستی من بی ادب نیسم , خودتی؛ ایییییییییییییییییییییش :icon_razz: دخمل با ادب که زبون درازی نمیکنه :viannen_38: 1
vahid hipodamus 7044 ارسال شده در 12 شهریور، 2011 سلام وحید خان گل اینا که گفتی یعنی چه از اونجاي كه معمارا كف شهرسازين و در حسرت شهرساز شدن ولن اينه كه ميشن مهراز شهرساز حسرتي مينا و كيميا خوب ميدونن من چي ميگم 2
vahid hipodamus 7044 ارسال شده در 12 شهریور، 2011 ميبينم كه پستا تساعدي داره بالا مبره تو اين 4ديواري مهناز بايد يه بار ديگه تخته كني اينجارو تا كه شايد پستا فضاي بالا بره 2
vahid hipodamus 7044 ارسال شده در 12 شهریور، 2011 هيچ [/url]كس اشكي براي ما نريخت هر كه با ما بود از ما مي گريخت چند روزيست حالم ديدنيست حالم از اين و آن هم پرسيدنيست گاه بر روي زمين ذل مي زنم گاه بر حافظ تفعل مي زنم حافظ ديوانه فالم را گرفت يك غزل آمد كه حالم را گرفت: ما ز ياران چشم ياري داشتيم خود غلط بود آنچه مي پنداشتيم 1
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 12 شهریور، 2011 ميبينم كه پستا تساعدي داره بالا مبره تو اين 4ديواريمهناز بايد يه بار ديگه تخته كني اينجارو تا كه شايد پستا فضاي بالا بره حسودان در جهان خیلی زیادن؛ ولی بیخیال
vahid hipodamus 7044 ارسال شده در 12 شهریور، 2011 حسودان در جهان خیلی زیادن؛ ولی بیخیال ها كي من من من نه بابا اخه بايد ميبودي قبلنا كه اينجا چه وضي شد يه مدتو مهناز جون درشو تخته كرد حال باز ............ 1
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 12 شهریور، 2011 ها كي من من من نه بابا اخه بايد ميبودي قبلنا كه اينجا چه وضي شد يه مدتو مهناز جون درشو تخته كرد حال باز ............ آهان ؛ از اون لحاظ
vahid hipodamus 7044 ارسال شده در 12 شهریور، 2011 آهان ؛ از اون لحاظ يه سري هم پيشنهاد داديم بياين زير شاخه پلتوق ما ولي سعادت يارتان نبود 1
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 12 شهریور، 2011 يه سري هم پيشنهاد داديم بياين زير شاخه پلتوق ما ولي سعادت يارتان نبود دیگه ، دیگه ............ حالا مثلا این پاتوقتون خیلی باحاله؟؟ سالی یه بار خودت توش پست میدی دیگه
vahid hipodamus 7044 ارسال شده در 12 شهریور، 2011 دیگه ، دیگه ............ حالا مثلا این پاتوقتون خیلی باحاله؟؟ سالی یه بار خودت توش پست میدی دیگه بود قبلنا بود ولي نميدونم چرا روز به روز بد ميشه 1
bpcom 10070 ارسال شده در 12 شهریور، 2011 بود قبلنا بود ولي نميدونم چرا روز به روز بد ميشه فکر کنم بعد امتحانات و بیشتر شدن وقت آزاد دوستان بیوفته رو غلتک :ws2: 1
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 13 شهریور، 2011 سلام معمارای بی بخار:دی اوهووووووووووووووی، خجالت نمیکشی؛ مهمونم اینقد پررو, :icon_pf (34): شما شهرسازا چی میخواین از جون ما؟؟؟ حالا ما یکم دلمون براتون میسوزه و راتون میدیم اینجا؛ بی اهدفی نکنین دیگه
ارسالهای توصیه شده