سـارا 20071 ارسال شده در 21 شهریور، 2011 این امتحانا همه بچه هارو فراری داده هااااااااااااا...ما که امتحانای تخصصیمون تموم شدددددددددددددددددددد :w14: 2
*mini* 37779 ارسال شده در 21 شهریور، 2011 سلام مهرازااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا+ یه دونه مهراز نمااااااااااااااااا چطورین؟ من تازه امروز به نت دسترسی پیدا کردم...و باز هم نخواهم بود تا بیام تهران 1
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 21 شهریور، 2011 بچه ها ، من امروز داشتم تو تاپیکای قدیمی تالار معماری میگشتم که یه کاربری رو دیدم که خیلی فعال بود، اما دیگه نیست؛ رفتم تو پیجش ، متوجه شدم.... چقد بد، خیلییییییییی بد، من اولین بار بود میدیدم پیجشو.... خیلی ناراحت شدم... خدا رحمتش کنه... http://www.noandishaan.com/forums/member.php?tab=visitor_messaging&u=154#visitor_messaging
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 21 شهریور، 2011 سلام مهرازااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا+ یه دونه مهراز نماااااااااااااااااچطورین؟ من تازه امروز به نت دسترسی پیدا کردم...و باز هم نخواهم بود تا بیام تهران :icon_gol: سلام مینا جون
*mini* 37779 ارسال شده در 21 شهریور، 2011 بچه ها ، من امروز داشتم تو تاپیکای قدیمی تالار معماری میگشتم که یه کاربری رو دیدم که خیلی فعال بود، اما دیگه نیست؛ رفتم تو پیجش ، متوجه شدم.... چقد بد، خیلییییییییی بد، من اولین بار بود میدیدم پیجشو.... خیلی ناراحت شدم... خدا رحمتش کنه... http://www.noandishaan.com/forums/member.php?tab=visitor_messaging&u=154#visitor_messaging سلا ونوسی.....اره عزیزم....1 سالی میشه....خدا رحمتش کنه...پسر خیلی خوبی بود...:icon_gol: 1
arian ariaey 1755 ارسال شده در 21 شهریور، 2011 معماری واقعا رشته ی جالبیه,اینو وقتی که درس نقشه کشی رو پاس کردم فهمیدم. این که وقتی وارد یه مکانی می شی بتونی کل فضای داخلی و بیرونیشو تصور کنی هم کار سختیه و هم خلاقانه. حالا سوال اینه که شمایی که تو این رشته هسنتن از نظر خودتون خلاقیته رو دارین یا نه؟ 1
vahid hipodamus 7044 ارسال شده در 22 شهریور، 2011 سلام مهرازااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا+ یه دونه مهراز نماااااااااااااااااچطورین؟ من تازه امروز به نت دسترسی پیدا کردم...و باز هم نخواهم بود تا بیام تهران سلام شهرساز حسرتي بيا زود بيا كه دعوتي
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 22 شهریور، 2011 سلام شهرساز حسرتيبيا زود بيا كه دعوتي عهه؛ معمارحسرتیو؛ از اینورا
vahid hipodamus 7044 ارسال شده در 22 شهریور، 2011 بچه ها ، من امروز داشتم تو تاپیکای قدیمی تالار معماری میگشتم که یه کاربری رو دیدم که خیلی فعال بود، اما دیگه نیست؛ رفتم تو پیجش ، متوجه شدم.... چقد بد، خیلییییییییی بد، من اولین بار بود میدیدم پیجشو.... خیلی ناراحت شدم... خدا رحمتش کنه... http://www.noandishaan.com/forums/member.php?tab=visitor_messaging&u=154#visitor_messaging آره خدا رحمتش كنه
vahid hipodamus 7044 ارسال شده در 22 شهریور، 2011 عهه؛ معمارحسرتیو؛ از اینورا سلام ونوسي معمار حسرتي نداريم كه!!!! شهرساز حسرتيه اون تازشم من دوگانه سوز انجمنم مهراز شماره 3 منم
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 22 شهریور، 2011 آره خدا رحمتش كنه روحش شاد؛ کاشکی اصلا به پروفش نمیرفتم، خیلی خیلی دلم گرفت.....
Sepideh.mt 17530 ارسال شده در 22 شهریور، 2011 سلام ونوسيمعمار حسرتي نداريم كه!!!! شهرساز حسرتيه اون تازشم من دوگانه سوز انجمنم مهراز شماره 3 منم غيبتات زياد بود حذف شدي :persiana__hahaha: 1
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 22 شهریور، 2011 سلام ونوسيمعمار حسرتي نداريم كه!!!! شهرساز حسرتيه اون تازشم من دوگانه سوز انجمنم مهراز شماره 3 منم عهههههه؛ چرا یه معمارحسرتی هم هست ؛ وحیدهیپوداموسی یه چی تو این مایه ها؛ بیچاره نشد که معمار شه، دلم میسوزه براش ، اینقده حسرت میخوره؛ هر وقت هم میادتو تالار معماری معماری یه سرکی میکشه و غصه میخوره میره
vahid hipodamus 7044 ارسال شده در 22 شهریور، 2011 روحش شاد؛ کاشکی اصلا به پروفش نمیرفتم، خیلی خیلی دلم گرفت..... آره منم هر بار ميبينم دلم ميگيره چنتاي از بچه هارو ميشناختم كه به رحمت خدا رفتن خدا رحمتشون كنه 1
ارسالهای توصیه شده