قاصدکــــــــ 20162 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۸۹ دارم اميد عاطفتي از جانب دوستكردم جنايتي اميدم به عفو اوست . دانم كه بگزرد ز سر جرم من كه او گر چه پريوش است وليكن فرشته خوست تا عاشقان به بوی نسیمش دهند جان بگشود نافهای و در آرزو ببست در مکتب عرفان تمامی عشق ها و دلبستگی های آدمی حاصل فتنه ای است که غمزه جادویی آن معشوق حقیقی به پا کرده است و هیچ شر و شوری بی ارتباط با او نیست . 2 لینک به دیدگاه
SPEEDY 3334 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۸۹ تن همه چشم است به صحن چمن نرگس شهلا به تماشاي تو 2 لینک به دیدگاه
niaz 9807 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۸۹ تن همه چشم است به صحن چمن نرگس شهلا به تماشاي تو وصل تو كجا و من مهجور كجا دُردانه كجا،حوصله ي مور كجا 2 لینک به دیدگاه
هوتن 15061 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۸۹ وصل تو كجا و من مهجور كجا دُردانه كجا،حوصله ي مور كجا ای مگس عرصه سیمرغ نه جولانگه توست عرض خود میبری و زحمت ما میداری 3 لینک به دیدگاه
SPEEDY 3334 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۸۹ یوسف از راستی رسید به تخت راستی کن که راست گردد بخت 3 لینک به دیدگاه
هوتن 15061 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۸۹ یوسف از راستی رسید به تخت راستی کن که راست گردد بخت تو کز محنت دیگران بی غمی نشاید که نامت نهند آدمی 3 لینک به دیدگاه
SPEEDY 3334 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۸۹ یک غزل آغاز کن ، بر صفت حاضران ای رخ تو همچو شمع ، خیز درآ در میان 2 لینک به دیدگاه
niaz 9807 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۸۹ یک غزل آغاز کن ، بر صفت حاضرانای رخ تو همچو شمع ، خیز درآ در میان نه از سر كار با خلل مي ترسم نه نيز ز تقصير عمل مي ترسم 2 لینک به دیدگاه
niaz 9807 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۸۹ سلاااااااااااااام هوتن جون:icon_pf (44)::icon_pf (44): 2 لینک به دیدگاه
هوتن 15061 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۸۹ نه از سر كار با خلل مي ترسمنه نيز ز تقصير عمل مي ترسم مسلمانان مرا وقتی دلی بود که با وی گفتمی گر مشکلی بود سلام نیازم خوبی؟ 2 لینک به دیدگاه
niaz 9807 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۸۹ مسلمانان مرا وقتی دلی بود که با وی گفتمی گر مشکلی بود سلام نیازم خوبی؟ من هميشه عاليــــــم دل برگرفته بودم از ايام گل ولي كاري بكرد همت پاكان روزه دار 2 لینک به دیدگاه
هوتن 15061 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۸۹ من هميشه عاليــــــم دل برگرفته بودم از ايام گل ولي كاري بكرد همت پاكان روزه دار خوب خدارو شکر این بیتو حال کن تقدیم به تو روزه دارم منو افطارم از آن لعل لب است آری افطار رطب در رمضان مستحب است 1 لینک به دیدگاه
niaz 9807 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۸۹ خوب خدارو شکر این بیتو حال کن تقدیم به تو روزه دارم منو افطارم از آن لعل لب است آری افطار رطب در رمضان مستحب است تا چند اسير عقل هر روزه شويم در دهر چه صدساله چه يك روزه شويم . در ده تو به كاسه مي از آن پيش كه ما در كارگه كوزه گران كوزه شويم 2 لینک به دیدگاه
هوتن 15061 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۸۹ تا چند اسير عقل هر روزه شويمدر دهر چه صدساله چه يك روزه شويم . در ده تو به كاسه مي از آن پيش كه ما در كارگه كوزه گران كوزه شويم من بی می ناب زیستن نتوانم بی باده کشید بار تن نتوانم من بنده آن دمم که ساقی گوید یک جام دگر بگیر و من نتوانم 3 لینک به دیدگاه
SPEEDY 3334 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۸۹ اوه اوه! چه رمانتیک بازاری شده اینجا! لب و عشق و نیاز ! هه هه هه! مرا روز ازل کاری به جز رندی نفرمودند هر آن قسمت که آن جا شد کم و افزون نخواهد شد 2 لینک به دیدگاه
Occ.Health 1065 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۸۹ در پس اینه طوطی صفتم داشته اند ان چه استاد ازل گفت بگو بگویم 3 لینک به دیدگاه
SPEEDY 3334 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۸۹ من ملك بودم و فردوس برين جايم بود آدم آورد در اين دير خراب آبادم 2 لینک به دیدگاه
هوتن 15061 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۸۹ در پس اینه طوطی صفتم داشته اند ان چه استاد ازل گفت بگو بگویم ما ز یاران چشم یاری داشتیم خود غلط بود آنچه می پنداشتیم 2 لینک به دیدگاه
SPEEDY 3334 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۸۹ مده دل به غم تا نکاهد روان به شادی همی دار تن راجوان 3 لینک به دیدگاه
هوتن 15061 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۸۹ مده دل به غم تا نکاهد روان به شادی همی دار تن راجوان نه هر که چهره بر افروخت دلبری داند نه هر که آینه سازد سکندری داند 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده