SPEEDY 3334 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۸۹ در این غوغا که کس کس را نپرسد من از پیر مغان منت پذیرم 2 لینک به دیدگاه
farzaneh.y 2170 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۸۹ در نظر بازي ما بي خبران حيرانندمن چنينم كه نمودم دگر ايشان دانند دیشب به سیل اشک ره خواب می زدم نقشی به یاد خط تو بر آب می زدم... 2 لینک به دیدگاه
niaz 9807 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۸۹ در این غوغا که کس کس را نپرسد من از پیر مغان منت پذیرم دیشب به سیل اشک ره خواب می زدمنقشی به یاد خط تو بر آب می زدم... چون هر دوتاتون "م" داشتين: مي نوش به ماهتاب اي ماه كه ماه بسيار بتابد و نيابد مارا 1 لینک به دیدگاه
SPEEDY 3334 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۸۹ ماهم اين هفته برون رفت و به چشمم ساليست حال هجران تو داني كه چه مشكل حاليست 1 لینک به دیدگاه
SPEEDY 3334 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۸۹ مي نوش به ماهتاب اي ماه كه ماه بسيار بتابد و نيابد مارا ما را گلی از روی تو چیدن نگذارند چیدن چه خیال است که دیدن نگذارند 1 لینک به دیدگاه
niaz 9807 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۸۹ حالا كدوم رو بگيم كيـــــــا فرزانه جون شما بگو 1 لینک به دیدگاه
farzaneh.y 2170 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۸۹ چون هر دوتاتون "م" داشتين: مي نوش به ماهتاب اي ماه كه ماه بسيار بتابد و نيابد مارا او مرا گم کرده و من خویشتن را در ره او او زمن فارغ ولی من خویش را در جستجویم.... لینک به دیدگاه
farzaneh.y 2170 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۸۹ حالا كدوم رو بگيم كيـــــــافرزانه جون شما بگو چیرو؟متوجه نمیشم دوستم 1 لینک به دیدگاه
niaz 9807 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۸۹ او مرا گم کرده و من خویشتن را در ره اواو زمن فارغ ولی من خویش را در جستجویم.... معلوم نشد كه در طربخانه ي خاك نقّاش ازل بهر چه آراست مرا" چیرو؟متوجه نمیشم دوستم هيچي داره قاطي ميشه دو نفر با هم ميگيم بعد از من اگر كيا هست كيا بگه اگر نيست تو بگو فرزانه جون كه قاطي نشه 2 لینک به دیدگاه
SPEEDY 3334 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۸۹ اي نسيم سحر آن شمع شبستان طرب را گو به سر مي رود از آتش هجران تو دودم 3 لینک به دیدگاه
farzaneh.y 2170 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۸۹ اي نسيم سحر آن شمع شبستان طرب را گو به سر مي رود از آتش هجران تو دودم من ترک عشق شاهد و ساغر نمیکنم صدبار توبه کردم و دیگر نمیکنم 2 لینک به دیدگاه
قاصدکــــــــ 20162 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۸۹ اي نسيم سحر آن شمع شبستان طرب را گو به سر مي رود از آتش هجران تو دودم مرجان لب لعل تو مرجان مرا قوت ياقوت بنامم لب خندان تو را قوت 2 لینک به دیدگاه
niaz 9807 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۸۹ مرجان لب لعل تو مرجان مرا قوت ياقوت بنامم لب خندان تو را قوت تن محنت كشي ديرم خدايا دل حسرت كشي ديرم خدايا 1 لینک به دیدگاه
قاصدکــــــــ 20162 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۸۹ تن محنت كشي ديرم خدايادل حسرت كشي ديرم خدايا این همه عکس می و نقش نگارین که نمود یک فروغ رخ ساقی است که در جام افتاد داخل پرانتز : در مکتب عرفان دنیا به مثابه آیینه ای است که جلوه دار جلال حضرت حق است و تمام پدیده های آن چون اوهامی است که از آن وجود حقیقی بر پرده فهم آدمی نقش می بندد . ( تونل افلاطون نيز شايد برگرفته از همين باشد و يا بالعكس ! ) 4 لینک به دیدگاه
niaz 9807 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۸۹ این همه عکس می و نقش نگارین که نمود یک فروغ رخ ساقی است که در جام افتاد دل مي رود ز دستم صاحبدلان خدا را دردا كه راز پنهان خواهد شد آشكارا 4 لینک به دیدگاه
farzaneh.y 2170 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۸۹ تن محنت كشي ديرم خدايادل حسرت كشي ديرم خدايا ایکه گویی خضر و اسکندر همه افسانه بود در جهان سرچشمه آب بقائی نیست هست 4 لینک به دیدگاه
آریوبرزن 13988 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۸۹ تا نباشد این جدایی ها کس نداندقدر یاران را کویــر خشک میــدانـــد بــهای قـطــره باران را 4 لینک به دیدگاه
niaz 9807 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۸۹ تا نباشد این جدایی ها کس نداندقدر یاران راکویــر خشک میــدانـــد بــهای قـطــره باران را ابروي يار در نظر و خرقه سوخته جامي به ياد گوشه ي محراب ميزدم 4 لینک به دیدگاه
SPEEDY 3334 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۸۹ ما را گلی از روی تو چیدن نگذارند چیدن چه خیال است که دیدن نگذارند 3 لینک به دیدگاه
niaz 9807 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۸۹ ما را گلی از روی تو چیدن نگذارند چیدن چه خیال است که دیدن نگذارند دارم اميد عاطفتي از جانب دوست كردم جنايتي اميدم به عفو اوست . دانم كه بگزرد ز سر جرم من كه او گر چه پريوش است وليكن فرشته خوست 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده