roozbeh ameri 8439 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۴ من از آن حسن روز افزون که یوسف داشت دانستم که عشق از پرده ی عصمت برون آرد زلیخا را این خوارج همه را غرق ریا میبینم بر سر نیزه نه قرآن که خدا میبینم 2 لینک به دیدگاه
آریوبرزن 13988 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۴ منم که شهره شهرم به عشق ورزیدن منم که دیده نیالودهام به بد دیدن 1 لینک به دیدگاه
roozbeh ameri 8439 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۴ منم که شهره شهرم به عشق ورزیدن منم که دیده نیالودهام به بد دیدن اینو که سحر دو تا پست بالاتر گفت:banel_smiley_4: 2 لینک به دیدگاه
آریوبرزن 13988 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۴ اینو که سحر دو تا پست بالاتر گفت:banel_smiley_4: ممنون که گفتی آقا روزبه :icon_pf (34): دوستان شرمنده .... حافظه که نیست ...:icon_pf (34): به جاش اینو مینویسم : مزرع سبز فلک دیدم و داس مه نو یادم از کشته خویش آمد و هنگام درو 6 لینک به دیدگاه
yanāl 2221 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۴ وفا نکردی و کردم، جفا ندیدی و دیدم شکستی و نشکستم، بریدی و نبریدم 4 لینک به دیدگاه
آریوبرزن 13988 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۴ [TABLE] [TR] [TD=class: b][/TD] [/TR] [/TABLE] من دگر شعر نخواهم بنویسم که مگس زحمتم میدهد از بس که سخن شیرینست 4 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۴ تکیه کردم بر وفای او غلط کردم غلط باختم دل در هوای او غلط کردم غلط 5 لینک به دیدگاه
itgirl70 545 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۴ طاعت آن نیست که بر خاک نهی پیشانی صدق پیش آر که اخلاص به پیشانی نیست 2 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۴ تو ای تنهاتر از تنها به دنبال تو میگردم تو ای پیدا و ناپیدا به دنبال تو میگردم 1 لینک به دیدگاه
آریوبرزن 13988 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۴ ما در پیاله عکس رخ یار دیده ایم ای بی خبر ز لذت شرب مدام ما 1 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۴ آسایش دو گیتی تفسیر این دو حرف است با دوستان مروت با دشمنان مدارا 1 لینک به دیدگاه
آریوبرزن 13988 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۴ آسمان چون جمع مشتاقان پريشان مي کند در شگفتم من نمي پاشد ز هم دنيا چرا؟ 1 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۴ اسمان بوی اجابت میدهد بس که قندیل دعا آویخته است 1 لینک به دیدگاه
آریوبرزن 13988 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۴ تا نگردي آشنا زين پرده رمزي نشنوي گوش نامحرم نباشد جاي پيغام سروش 3 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۴ شبي مجنون به ليلي گفت کاي محبوب بي همتا تو را عاشق شود پيدا ولي مجنون نخواهد شد 3 لینک به دیدگاه
yanāl 2221 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۴ دیدم ب خواب خوش ک ب دستم پیاله بود تعبیر رفت و کار ب دولت حواله بود چهل سال رنج و غصه کشیدیم و عاقبت تدبیر ما ب دست شراب دوساله بود 4 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۴ دلم تنهاست ماتم دارم امشب دلي سرشار از غم دارم امشب 2 لینک به دیدگاه
yanāl 2221 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۴ بهر امتحان ای دوست، گر طلب كنی جان را آنچنان برافشانم، كز طلب خجل مانی 2 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۴ یک نفر آمد صدایم کرد و رفت در قفس بودم، رهایم کرد و رفت 3 لینک به دیدگاه
helma.b 3345 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۴ تا شدم حلقه به گوش در میخانه ی عشق هردم آید غمی از نو به مبارک بادم... 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده