Mahdi Askari 236 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۹۲ در دایره وجود موجود علیست اندر دوجهان مقصد و مقصود علیست گرخانه اعتقاد ویران نشدی من فاش بگفتمی که معبود علیست مولانا لینک به دیدگاه
bar☻☻n 5895 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۹۲ تا بود دلی نیامدی تو امروز که آمدی دلی نیست لینک به دیدگاه
Mahdi Askari 236 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۹۲ تا نیست نگری ره هستت ندهند وین مرتبه با همت پستت ندهند لینک به دیدگاه
bar☻☻n 5895 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۹۲ دانی که چرا ز میوه ها سیب نکوست؟ نیمی رخ عاشق است و نیمی رخ دوست لینک به دیدگاه
Mahdi Askari 236 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۹۲ تو در کنار فراتی ندانی این معنی به راه بادیه دانند قدر آب زلال لینک به دیدگاه
bar☻☻n 5895 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۹۲ لبخند تو را چند صباحی ست ندیدم یک بار دگر خانه ات آباد بگو سیــــب لینک به دیدگاه
Mahdi Askari 236 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۹۲ به کسی جمال خود را ننموده ای و بینم همه جا به هر زبانی بود از تو گفتگویی لینک به دیدگاه
bar☻☻n 5895 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۹۲ یاد باد آن صحبت شب ها که با نوشین لبان بحث سرّ عشق و ذکر حلقه ی عشاق بود لینک به دیدگاه
Mahdi Askari 236 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۹۲ در آسمان نه عجب گربه گفته حافظ ----- سرود زهره به رقص اورد مسیحارا لینک به دیدگاه
AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۹۲ آنكه بر افلاك رفتارش بود بر زمين رفتن چه دشوارش بود لینک به دیدگاه
bar☻☻n 5895 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۹۲ دور گردون گر دو روزی بر مراد ما نرفت دائماً یکسان نباشد حال دوران غم مخور لینک به دیدگاه
AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۹۲ راهي ست ره عشق به غايت خوش و نزديك هر ره كه جز اين است همه دور و دراز است لینک به دیدگاه
bar☻☻n 5895 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۹۲ تو آن غبار غمی را که هیچ نشماری به دوش جان ضعیفان چو کوه الوند است لینک به دیدگاه
AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۹۲ تا به كي نازي به حسن عاريت ما و من آيينه داري بيش نيست لینک به دیدگاه
hasti1988 22046 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۹۲ تن آدمی شریف است به جان آدمیت نه همین لباس زیباست نشان آدمیت لینک به دیدگاه
AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۹۲ تو را آن به كه روي خود ز مشتاقان بپوشاني كه شادي جهانگيري غم لشكر نمي ارزد لینک به دیدگاه
hasti1988 22046 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۹۲ دل به این پیرزن عشوه گر دهر مبند ... کین عروسی است که در عقد بسی داماد است... لینک به دیدگاه
AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۹۲ تراشيدم صنم بر صورت خويش به شكل خود خدا را نقش بستم مرا از خود برون رفتن محال است به هر رنگي كه هستم خودپرستم لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۹۲ تراشيدم صنم بر صورت خويشبه شكل خود خدا را نقش بستم مرا از خود برون رفتن محال است به هر رنگي كه هستم خودپرستم من مانده ام مهجور ازوبیچاره ورنجور از او گویی که نیشی دور از او در استخوانم میرود لینک به دیدگاه
hasti1988 22046 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۹۲ دوش دیدم که ملائک در میخانه زدند ...گل آدم بسرشتند و به پیمانه زدند... لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده