zahra-d 4993 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 فروردین، ۱۳۹۲ هرچـــــه دلتنـــگی هست حرف هایی که گـــــره در گــــــــره است تو بیـــــــا تا به همان بوســــــه ی اول برود لینک به دیدگاه
*Polaris* 19606 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 فروردین، ۱۳۹۲ در آن شهری که مردانش عصا از کور می دزدند من از نا باوری آنجا محبت آرزو کردم لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۲ در آن شهری که مردانش عصا از کور می دزدند من از نا باوری آنجا محبت آرزو کردم مطلوب دل در هم او یافتم از عالم مقصود من پر غم ز اشیا همه او دیدم دیدم همه پیش و پس، جز دوست ندیدم کس او بود، همه او، بس، تنها همه او دیدم لینک به دیدگاه
Ashkan_ad72 1891 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۲ مست گشتم زه می ناب وجودت آنشب ......... ...........................................که زه لبهای شکرقند توام بوسهٔ جانانه زدم از خودم هم اکنون بیت اول جوششی بیت دوم کوششی لینک به دیدگاه
boyeee barann 995 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۲ [مگذار که میرد زناشتایی جان را هنرعلم همچونان است فضل است چراغی که دلفروز است علم است بهاری که بی خزان است لینک به دیدگاه
s4r4kh 2227 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۲ تا مـــرد سخـــن نگفتـــه باشـــد/عيــب و هنــرش نهفتــه باشــد لینک به دیدگاه
M4jid 1507 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۲ در دایره قسمت ما نقطه تسلیمیم *** لطف آن چه تو اندیشی حکم آن چه تو فرمایی لینک به دیدگاه
s4r4kh 2227 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۲ يكي را كه سرخوش بود با يكي / نيـازارد از وي بــه هــر اندكـي لینک به دیدگاه
M4jid 1507 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۲ [h=2]یا همچو همای بر من افکن پر خویش تا بندگیت کنم به جان و سر خویش گر لایق خدمتم برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام بر خویش تا من سر خویش گیرم و کشور خویش [/h] لینک به دیدگاه
s4r4kh 2227 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۲ شبی یاد دارم که چشمم نخفت /شنیدم که پروانه با شمع گفت که من عاشقم گر بسوزم رواست /تو را گریه و سوز باری چراست؟ لینک به دیدگاه
M4jid 1507 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۲ تو هرچه بپوشی به تو زیبا گردد گر خام بود اطلس و دیبا گردد مندیش که هرکه یک نظر روی تو دید دیگر همه عمر از تو شکیبا گردد لینک به دیدگاه
s4r4kh 2227 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۲ دور گردون گر دو روزي بر مراد ما نرفت/دائما يكسان نگردد حال دوران غم مخور لینک به دیدگاه
M4jid 1507 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۲ روزیست خوش و هوا نه گرم است و نه سرد ابر از رخ گلزار همی شوید گرد بلبل به زبان پهلوی با گل زرد فریاد همی کند که می باید خورد لینک به دیدگاه
s4r4kh 2227 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۲ دردیست درد عشق که هیچش طبیب نیست/گر دردمند عشق بنالد غریب نیست دانند عاقلان که مجانین عشق را/پروای قول ناصح و پند ادیب نیست لینک به دیدگاه
M4jid 1507 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۲ ترکیب طبایع چون بکام تو دمی است رو شاد بزی اگرچه برتو ستمی است با اهل خرد باش که اصل تن تو گردی و نسیمی و غباری و دمی است لینک به دیدگاه
s4r4kh 2227 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۲ تربيت نا اهل را چون گردكان بر گنبد است/ذات بد نيكو نگردد آنكه بنيادش بد است لینک به دیدگاه
hasti1988 22046 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۲ تا درخت دوستی کِی بردهد ... حالیا رفتیم و تخمی کاشتیم پ.ن:خیلی وقت بود اینجا نیومده بودم.... لینک به دیدگاه
M4jid 1507 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۲ تندی و جفا و زشتخویی ---- هرچند که میکنی نکویی لینک به دیدگاه
s4r4kh 2227 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۲ يكـي بـر سـرشاخ بن مي بريد/خداونـد بستـان نگـه كـرد و ديـد بگفتا گـر اين مـرد بد مي كند/نـه بـر من كه با نفس خـود مي كند لینک به دیدگاه
M4jid 1507 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۲ در چشم من آمد آن سهی سرو بلند/ بربود دلم ز دست و در پای افکند ای دیدهی شوخ میبرد دل به کمند/ خواهی که به کس دل ندهی دیده ببند لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده