.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، ۱۳۹۱ نکند فکر کنی در دل من مهر تو نیست گوش کن نبض دلم زمزمه اش چیست نرو لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، ۱۳۹۱ نمیدانم چه میخواهم بگویم زبانم در دهان باز بسته است تا بر دلش از غصه غباری ننشیند ای سیل سرشک از عقب نامه روان باش حافظ که هوس میکندش جام جهان بین گو در نظر آصف جمشید مکان باش لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، ۱۳۹۱ خیلی ممنون دوسی که منو ضایع کردی ====================== شوقم چنان فزود که هرگه نهان شوی باید دوید بر سر صد رهگذر مرا برگردنم ز تیغ تو صد بار منت است زیرا که وارهاند ز صد دردسر مرا لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، ۱۳۹۱ خیلی ممنون دوسی که منو ضایع کردی====================== شوقم چنان فزود که هرگه نهان شوی باید دوید بر سر صد رهگذر مرا برگردنم ز تیغ تو صد بار منت است زیرا که وارهاند ز صد دردسر مرا کی ضایعت کرد سودی خانم ارباب حاجتیم و زبان سوال نیست درحضرت کریم تمنا چه حاجتست محتاج قصه نیست گرت قصد خون ماست چون رخت ازآن تست به یغما چه حاجتست جام جهان نماست ضمیر منیر دوست اظهاراحتیاج خودآنجا چه حاجتست لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، ۱۳۹۱ تا تونگاه می کنی کار من آه کردن است ای به فدای چشم تو این چه نگاه کردن است لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، ۱۳۹۱ تا تونگاه می کنی کار من آه کردن است ای به فدای چشم تو این چه نگاه کردن است تا کی می صبوح وشکر خواب بامداد هشیار گر دهان که گذشت اختیار عمر دی در گذار بود نظری سوی ما نکرد بیچاره دل که هیچ ندید از گذار عمر لینک به دیدگاه
زوپیر71 92 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 دی، ۱۳۹۱ راز درون پرده ز رندان مست پرس کاین حال نیست زاهد عالی مقام را لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 دی، ۱۳۹۱ آنكه دستور زبان عشق را بیگزاره در نهاد ما نهاد خوب میدانست تیغ تیز را در كف مستی نمیبایست داد لینک به دیدگاه
زوپیر71 92 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 دی، ۱۳۹۱ دردی است سر بر دوش من،خواهم فکند این بار من باری،چو باری می کشیم،بر دوش هم بار شما لینک به دیدگاه
judyabott 8886 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 بهمن، ۱۳۹۱ ای آرزوی اولین گام ِ رسیدن بر جادههای بیسرانجام ِ رسیدن كار جهان جز بر مدار آرزو نیست با این همه دلهای ناكام ِ رسیدن لینک به دیدگاه
Cannibal 3348 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 بهمن، ۱۳۹۱ نابرده رنج گنج میسر نمیشود/مزد آن گرفت جان برادر که کار کرد لینک به دیدگاه
meysam62 4529 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 بهمن، ۱۳۹۱ دلم برای خودم تنگ می شود آری همیشه بی خبر از حال خویشتن بودم نشد جواب بگیرم سلام هایم را هر آنچه شیفته تر از پی شدن بودم لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 بهمن، ۱۳۹۱ من از روییدن خار سر دیوار دانستم که ناکس،کس نمیگردد بدین بالا نشینی ها لینک به دیدگاه
captain 9274 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 بهمن، ۱۳۹۱ اهل حکمت یک به یک شاگرد او حلقه بسته جمله گرداگرد او لینک به دیدگاه
p mehdi q 6226 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 بهمن، ۱۳۹۱ و اگر ميخواهيم روزهامان همه با شبهامان طرحي از عاطفه با هم ريزند گاهگاهي بايدبه سر سفرهء دل بنشينيم قرص ناني بخوريم از سر سفرهء عشق گامهامان بايدهمهء فاصله ها را امروز كوتاه كنند و سر انگشت تفاهم هر روز نقب در نقب دري بگشايد دري از عشق به باغ گل سرخ "و بينديشيم بر واژهء "دوستت دارم لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۹۱ من از طرح نگاه تو امید مبهمی دارم نگاهت را مگیر از من که با آن عالمی دارم لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۹۱ من از طرح نگاه تو امید مبهمی دارمنگاهت را مگیر از من که با آن عالمی دارم می خروشد دریا هیچ کس نیست به ساحل پیدا لکه ای نیست به دریا تاریک که شود قایق اگر اید نزدیک مانده بر ساحل قایقی ریخته شب بر سر او پیکرش را ز رهی ناروشن برده درتلخی ادراک فرو هیچ کس نیست که آید از راه و به آب افکندش لینک به دیدگاه
vergil 11695 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۹۱ شب که همه میکده ها باز شوند یـاران خرابــات هـــم آواز شوند / لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۱ در ابعاد این عصر خاموش من از طعم تصنیف در متن ادراک یک کوچه تنهاترم بیا تا برایت بگویم چه اندازه تنهایی من بزرگ است و تنهایی من شبیخون حجم ترا پیش بینی نمی کرد و خاصیت عشق این است ...(سهراب) لینک به دیدگاه
*Polaris* 19606 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 فروردین، ۱۳۹۲ تیـر آه ما ز گـــردون بگـــذرد حافظ خموش رحم کــن بر جان خود پرهیز کـن از تیر ما لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده