آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۹۱ تا کشته وای محبت نشوی سررشته عاشقی به دستت ندهند 1 لینک به دیدگاه
blue berry 5809 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۹۱ دلبرم عزم سفر كرد خدارا ياران چه كنم با دل مجروح كه مرهم با اوست 1 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۹۱ تا ابد بوی محبت به مشامش نرسد هر که خاک در میخانه به رخساره نرفت در گلستان ارم دوش چو از لطف هوا زلف سنبل به نسیم سحری میآشفت ش.................. 2 لینک به دیدگاه
ghazal1991 1818 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۹۱ تا ابد بوی محبت به مشامش نرسد هر که خاک در میخانه به رخساره نرفت در گلستان ارم دوش چو از لطف هوا زلف سنبل به نسیم سحری میآشفت تو سوز آه من ای مرغ شب چه می دانی؟ ندیده ای شب من تاب و تب چه می دانی؟ 1 لینک به دیدگاه
blue berry 5809 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۹۱ يارب اين شمع دلفروز زكاشانه ي كيست جان ما سوخت بپرسيد كه جانانه ي كيست 1 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۹۱ يارب اين شمع دلفروز زكاشانه ي كيستجان ما سوخت بپرسيد كه جانانه ي كيست تا ابد بوی محبت به مشامش نرسد هر که خاک در میخانه به رخساره نرفت در گلستان ارم دوش چو از لطف هوا زلف سنبل به نسیم سحری میآشفت 1 لینک به دیدگاه
blue berry 5809 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۹۱ تو,همچو صبحي و من شمع خلوت سحرم تبسمي كن و جان بين كه چون همي سپرم. 1 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۹۱ میمیرم از فراقت روی از جفا بگردان هجران بلای ما شد یارب بلا بگردان 2 لینک به دیدگاه
ghazal1991 1818 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۹۱ میمیرم از فراقت روی از جفا بگردانهجران بلای ما شد یارب بلا بگردان نظري به حال من کن چو قدح به دست گيري گذري به خاک جم کن چو به دست جام داري 1 لینک به دیدگاه
blue berry 5809 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۹۱ يارم چو قدح بدست گيرد بازار بتان شكست گيرد 1 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۱ يارم چو قدح بدست گيردبازار بتان شكست گيرد دور از ابر سیاهی ، نابیت را دوست دارم نیمه ماهی ، کنج شبها ، دیدنت را دوست دارم چون گل خوش رنگ و خوش بو ، چیدنت را دوست دارم من سلام گرم اما ، ساده ات را دوست دارم 1 لینک به دیدگاه
blue berry 5809 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۱ من و دل اگر فدا شويم چه باك غرض اندر ميان سلامت اوست 1 لینک به دیدگاه
ghazal1991 1818 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۱ من و دل اگر فدا شويم چه باكغرض اندر ميان سلامت اوست تا بوسه ای به من ز لب دلستان رسید جانم به لب رسید و لب من به جان رسید 1 لینک به دیدگاه
blue berry 5809 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۱ ديدي كه يار جز سر جور و ستم نداشت بشكست عهد و زغم ما هيچ غم نداشت 1 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۱ ديدي كه يار جز سر جور و ستم نداشتبشكست عهد و زغم ما هيچ غم نداشت تلخی زخم زبان و غم بی مهری ها اینچنین کرده در آیینه هستی پیرم بس که تنهایم و بی همنفس و بی همراه روزگاریست که چون سایه بی تصویرم 3 لینک به دیدگاه
blue berry 5809 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۱ من اگر نيكم و گر بد تو برو خود راباش هركسي آن دردو عاقبت كار كه كشت 1 لینک به دیدگاه
YAGHOT SEFID 29302 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۱ تـــویی که ســـود کمـــربند کهکشان به کـلاهت جمــــال چـــون تو به چشم و نگــاه پاک توان دید 2 لینک به دیدگاه
پاییزان 3604 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۱ دوستان شرح پریشانی من گوش کنید داستان غم پنهانی من گوش کنید 1 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۱ دوستان شرح پریشانی من گوش کنید داستان غم پنهانی من گوش کنید دنیای این روزای من هم قد تن پوشم شده انقدر دورم از تو که دنیا فراموشم شده دنیای این روزای من درگیر تنهاییم شده تنها مدارا می کنیم دنیا عجب جایی شده 2 لینک به دیدگاه
blue berry 5809 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۱ همه كس طالب يارند چه هشيار وچه مست همه جا خانه عشقست چه مسجد چه كنشت 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده