MS-engineer 215 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۱ واعظ شهرچومهرملک و شحنه گزید من اگرمهرنگاری بگزینم چه شود لینک به دیدگاه
vergil 11695 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۱ دير است كه دلدار پيامي نفرستاد ننوشت كلامي و سلامي نفرستاد / 1 لینک به دیدگاه
MS-engineer 215 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۱ درکوی عشق شوکت شاهی نمی خرند اقراربندگی کن و اظهارچاکری لینک به دیدگاه
vergil 11695 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۱ يک وعده خواهم از تو که گردم در انتظار حاکم تویی در آمدن دیر و زود خویش / 4 لینک به دیدگاه
MS-engineer 215 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۱ شاه ترکان چو پسندیدو به چاهم انداخت دستگیرارنشودلطف تهمتن چکنم 3 لینک به دیدگاه
vergil 11695 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۱ من که در آتش سودای تو آهی نزنم کی توان گفت که بر داغ دلم صابر نیست ! / 4 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۱ تا بوده چشم عاشق در راه یار بوده بی آنکه وعده باشد در انتظار بوده 2 لینک به دیدگاه
vergil 11695 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۱ همه عمر برندارم سر از اين خمار مستي كه هنوز من نبودم كه تو در دلم نشستي / 3 لینک به دیدگاه
azarafrooz 14221 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۱ یارب مددی نما که بی تاب شدم یک بار دگر شب شد و بی خواب شدم 2 لینک به دیدگاه
moh@mad 5513 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۱ من نمیگویم سمندر باش یا پروانه باش گر به فکر سوختن افتاده ای مردانه باش 2 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۱ شبی مجنون به لیلی گفت:کای محبوب بی همتا تو را عاشق شود پیدا،ولی مجنون نخواهد شد 2 لینک به دیدگاه
azarafrooz 14221 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۱ دل زود باورم را به کرشمهای ربودی چو نیاز ما فزون شد تو به ناز خود فزودی 2 لینک به دیدگاه
moh@mad 5513 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۱ یوسف گمگشته باز آید به کنعان غم مخور کلبه احزان شود روزی گلستان غم مخور 1 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۱ یک نفر امد صدایم کردو رفت در قفس بودم رهایم کردو رفت.... 4 لینک به دیدگاه
azarafrooz 14221 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۱ تو کز چشم و دل مردم گریزانی چه میدانی حدیث اشک و آه من برو از باد و باران پرس 4 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۱ ستاره اي بدرخشيد و ماه مجلس شد دل رميده ما را انيس و مونس شد نگار من كه به مكتب نرفت و خط ننوشت به غمزه مسئله آموز صد مدرس شد 4 لینک به دیدگاه
moh@mad 5513 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۱ دیدی آخر دم مردانه بجز لاف نبود بکش ازز مردم نامرد که حقت این است 4 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۱ تو كيستي كه من اينگونه بي تو بيتابم شب از هجوم خيالت نمي برد خوابم تو كيستي كه با هر تبسم تو مثال قايق شكسته روي گردابم 4 لینک به دیدگاه
moh@mad 5513 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۱ میروم از خویشتن بیرون شوم در پی لیلا رخی مجنون شوم 5 لینک به دیدگاه
azarafrooz 14221 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۱ مرا به صورت شاهد نظر حلال بود که هرچه می نگرمشاهدست درنظرم دوچشم درسرهرکس نهاده اند ولی تونقش می بینی ومننقشبند می نگرم 5 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده