azarafrooz 14221 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۹۱ نه هر که چهره برافروخت دلبري داند نه هر که آينه سازد سکندري داند 2 لینک به دیدگاه
moein.s 18983 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۹۱ دوباره عشق دوباره هوا دوباره نفس دوباره عشق دوباره هوی دوباره هوس دوباره ختم زمستان دوباره فتح بهار دوباره باغ من و فصل تو نسیم نفس حسین منزوی 1 لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۹۱ سيب دندان زده از دست تو افتاد به خاك و تو رفتي و هنوز، سالهاست كه در گوش من آرام آرام خش خش گام تو تكرار كنان مي دهد آزارم و من انديشه كنان غرق در اين پندارم كه چرا باغچه كوچك ما سيب نداشت؟ 1 لینک به دیدگاه
moein.s 18983 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۹۱ تا که بماند درون حافظه ی آب نقش کنید ای خطوط موج به دریا در وزش وحشت و تلاطم پاییز نسترن از شاخ و برگ خویش پلی ساخت بهر عبور شکوفه : کودک فردا شفیعی کدکنی 2 لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۹۱ این وسط من بودم سیب دندان زده ای که روی خاک افتادم من که پیغمبر عشقی معصوم بین دستان پر از دلهره ی یک عاشق و لب و دندان ِ تشنه ی کشف و پر از پرسش دختر بودم و به خاک افتادم 1 لینک به دیدگاه
vergil 11695 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۹۱ می روم زدیده ها نهان شوم می روم که گریه در نهان کنم مرا جدایی تو می کشد یا تو را دوباره مهربان کنم / 2 لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۹۱ من شدم عاشق شیدا مست آن چشم فریبا در بهشت سیب تو شد پاک وحلال باده از جوی زلال خانه شد میکده ی دلبرما دست من هم به دعا باغبان هم ندود از پیِ ما سیب حوّا نشود حسرت ما 1 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۹۱ اگر چه خرمن عمرم غم تو داد به باد به خاک پای عزیزت که عهد نشکستم 1 لینک به دیدگاه
vergil 11695 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۱ من راضی ام به این همه دوری ولی راضی ترم به اینکه ببینم رضای تو حالا درخت و جاده به راهت نشسته اند حالا سکوت و سایه پر از صدای تو / لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۱ وصلت و عشق بشد رسم عیان نه مصدق ، نه فروغ و نه جواد نه غم و حسرت و داد همگی با دل شاد مست و مدهوش شویم با می ناب عاشق و مست و خراب با دف و ساز رباب سیب سرخ را بزنیم گاز و بگوییم به هم شکر ایزد که بداد مرحم زخم عاشقان را بدهد وصلت یار دلبران را ندهد زحمت خار لینک به دیدگاه
vergil 11695 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۱ رویای من همیشه به یاد تو سبز بود رفتی و حرفی از غم رویا نمی شود / لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۱ دل من گفت: برو چون نمي خواست به خاطر بسپارد گريه تلخ تو را و من رفتم و هنوز سالهاست كه در ذهن من آرام آرام حيرت و بغض تو تكرار كنان مي دهد آزارم و من انديشه كنان غرق در اين پندارم كه چه مي شد اگر باغچه خانه ما سيب نداشت؟ لینک به دیدگاه
MS-engineer 215 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۱ تو کز سرای طبیعت نمی روی بیرون کجا به کوی طریقت گذر توانی کرد لینک به دیدگاه
vergil 11695 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۱ در اين دنيا كه حتي ابر نميگريد به حال ما همه از من گريزانند تو هم بگذر از اين تنها / 2 لینک به دیدگاه
MS-engineer 215 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۱ آن یار کزو خانه ی ما جای پری بود سرتا قدمش چون پری از عیب بری بود 2 لینک به دیدگاه
moein.s 18983 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۱ نادر نادرپور چه ناز می گه: دختر بر آستانه ی در عاشقانه خواند کای آرزوی من من فارغم ز خویش و تو آسوده از منی با دوست ، دشمنی بس شام ها ستاره شمردم به نور ماه تا اختر رمیده ی بختم وفا کند شور نگاه دوست در آن چشم دلفریب چون باده سرگرانی عیشم دوا کند 2 لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۱ دخترک خندید و پسرک ماتش برد که به چه دلهره از باغچه ی همسایه، سیب را دزدیده باغبان از پی او تند دوید به خیالش می خواست حرمت باغچه و دختر کم سالش را از پسر پس گیرد 1 لینک به دیدگاه
vergil 11695 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۱ داني از زندگي چه مي خواهم؟ من تو باشم پاي تا سر تو زندگي گر هزار باره باشد بار ديگر تو بار ديگر تو / 1 لینک به دیدگاه
MS-engineer 215 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۱ ورای طاعت دیوانگان زما مطلب که شیخ مذهب ما عاقلی گنه دانست لینک به دیدگاه
vergil 11695 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۱ تقويم چار فصل دلم را ورق زدم آن برگهاي سبز سر آغاز سال كو؟ /! 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده