...YaSss 1393 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۹۱ من نه عاشق هستم ونه محتاج نگاهی که بلرزد بر من! من خودم هستم وتنهایی ویک حس غریب ... که به صد عشق وهوس می ارزد ...!؟ 3 لینک به دیدگاه
moein.s 18983 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۹۱ منوچهر آتشی عزیز می سراید: دیوار آرامشی در من فرو ریخت چونان بنایی سست و باران خورده در شب و پایی موذی و ویرانگر در تاریکی از من گریخت 3 لینک به دیدگاه
...YaSss 1393 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۱ تو همه راز جهان ريخته در چشم سياهت من همه محو تماشاي نگاهت 2 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۱ تازیان را غم احوال گرانباران نیست پارسایان مددی تا خوش و آسان بروم 4 لینک به دیدگاه
...YaSss 1393 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۱ میان خورشید های همیشه... زیبایی تو لنگریست خورشیدی که از سپیده دم همه ستارگان بی نیازم میکند...! 4 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۱ دلا تا کی در این زندان فریب این و آن بینی یکی زین چاه ظلمانی برونا تا جهان بینی 4 لینک به دیدگاه
vergil 11695 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۱ یه بار نقاب از چهره ام بردار به ايينه نشانم ده سكوتم بدتر از مرگ است بميران و زوالم ده / 5 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۱ هر آبروی که اندوختم ز دانش و دین نثار خاک ره آن نگار خواهم کرد 4 لینک به دیدگاه
master of law 526 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۱ هر آبروی که اندوختم ز دانش و دین نثار خاک ره آن نگار خواهم کرد دردم از یار است و درمان نیز هم سر فدای او شد و جان نیز هم :icon_gol: میروی و گریه میگیرد مرا ساعتی بنشین که باران بگذرد 3 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۱ در این مقام مجازی بجز پیاله مگیر در این سراچه ی بازیچه غیر عشق مباز 3 لینک به دیدگاه
*Cloudy sky* 22513 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۱ [TABLE] [TR] [TD]زاهد خلوت نشین دوش به میخانه شد [/TD] [TD][/TD] [TD]از سر پیمان برفت با سر پیمانه شد [/TD] [/TR] [/TABLE] 3 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۱ دوستان در پرده می گویم سخن گفته خواهد شد بدستان نیز هم 3 لینک به دیدگاه
*Cloudy sky* 22513 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۱ مخمور جام عشقم ساقی بده شرابی پر کن قدح که بی می مجلس ندارد آبی 3 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۱ یا رب آن نوگل خندان که سپردی به منش می سپارم به تو از چشم حسود چمنش 4 لینک به دیدگاه
*Cloudy sky* 22513 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۱ [TABLE] [TR] [TD]شکفته شد گل حمرا و گشت بلبل مست [/TD] [TD][/TD] [TD]صلای سرخوشی ای صوفیان باده پرست[/TD] [/TR] [/TABLE] 3 لینک به دیدگاه
vergil 11695 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۱ تشويش ندارم كه من تشنه ي آبم گر تشنگي ام را به تو تعبير نمايم باران شده اي بر اين خسته ي خرابم یك لحظه از اين واژه گذر كن كه ببيني! / 4 لینک به دیدگاه
*Cloudy sky* 22513 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۱ یا دست به زیر سنگم آید یا زلف تو زیر چنگم آید 3 لینک به دیدگاه
vergil 11695 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۱ در عاشقی هزار غم و درد هست و نیست دردی از این بتر که بود یار با رقیب / 4 لینک به دیدگاه
*Cloudy sky* 22513 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۱ برخیز و بیا بتا برای دل ما حل کن به جمال خویشتن مشکل ما یک کوزه شراب تا بهم نوش کنیم زان پیش که کوزهها کنند از گل ما 3 لینک به دیدگاه
vergil 11695 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۱ ای پرستوی زمستانی من شکوفه لبخندی نیست جز تن بی روح سرما زده چیزی نیست بهاری نیست ./ 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده