moein.s 18983 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۱ تو ای وحشی غزال و هر قدم از من رمیدنها من و این دشت بیپایان و بیحاصل دویدنها 1 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۱ اساس توبه که در محکمی چو سنگ نمود ببین که جام ز جاجی چه طرفه اش بشکست 1 لینک به دیدگاه
moein.s 18983 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۱ تو کردهای دل من خون و تا ز غصه کنی دوباره خون به دلم پرسیم دلت چون است 1 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۱ تنها نه ز راز دل من پرده بر افتاد تا بود فلک شیوه ی او پرده دری بود... 3 لینک به دیدگاه
moein.s 18983 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۱ در عاشقی هزار غم و درد هست و نیست دردی از این بتر که بود یار با رقیب 3 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۱ بجان خواجه و حق قدیم و عهد درست که مونس دم صبحم دعای دولت توست.... 3 لینک به دیدگاه
moein.s 18983 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۱ تو دی میرفتی و هاتف به دنبال تو چون سایه به خاک راه میافتاد گاهی راست گاهی کج 1 لینک به دیدگاه
captain 9274 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۱ جوانی شمع ره کردم بجویم زندگانی را نجستم زندگانی و تبه کردم جوانی را 2 لینک به دیدگاه
moein.s 18983 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۱ ای چشم نیمخواب تو از من ربوده خواب وی زلف تابدار تو بر مه فکنده تاب 2 لینک به دیدگاه
captain 9274 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۱ به دست خود درختی می نشانم به پایش جوی آبی می کشانم 2 لینک به دیدگاه
moein.s 18983 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۱ مگذار مطرب را دمی کز چنگ بنهد چنگ را در آبگون ساغر فکن آن آب آتش رنگ را 1 لینک به دیدگاه
moh@mad 5513 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۱ آنچه بر عاشق دلخسته روا دانستی فلک آخر سرت آورد که حقت این است 1 لینک به دیدگاه
moein.s 18983 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۱ تا دلم نستدی نیاسودی چون توان کرد از تو آزادی 1 لینک به دیدگاه
moh@mad 5513 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۱ یک شب تو را ز مستی تشبیه ماه کردم تو خوبتر ز ماهی من اشتیاه کردم 3 لینک به دیدگاه
moein.s 18983 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۱ مرغ شب خوان که دم از پردهی عشاق زند گو نوا از من شبخیز بیاموز امشب 3 لینک به دیدگاه
azarafrooz 14221 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۱ بنويسيد زمين کوچه ي سرگردانياست او در اين معبر پرحادثه عابر بودهاست 2 لینک به دیدگاه
moh@mad 5513 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۱ تا به دامانش رسد دستم به امداد نسیم جسم من در رهگذارش خاک بودی کاشکی 2 لینک به دیدگاه
captain 9274 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۱ یاد دارم ز راه و رسم کهن که دو ناسازگار را به هم پیوست 2 لینک به دیدگاه
moh@mad 5513 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۱ تو کرده ای دل من خون و تا ز غصه کنی دوباره خون به دلم پرسیم دلت چون است 2 لینک به دیدگاه
azarafrooz 14221 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۱ تا ندانندم بد انديشان طريق عاشقي در لباس ناشناسان راه ديگر مي زنم 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده