sarevan 9753 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 دی، ۱۳۸۹ باز آی و دل تنگ مرا مونس و جان باش وین سوخته را محرم اسرار نهان باش 2 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 دی، ۱۳۸۹ شبها که گرد کوی تو گردم به يکقدم اول نهم دو ديده وآنگاه پا نهم ... 2 لینک به دیدگاه
مرید 1252 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 دی، ۱۳۸۹ مرا گویند بی دردان که دستی زن به دامانش اگر میداشتم دستی گریبان پاره می کردم لینک به دیدگاه
Ala Agrin 14476 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، ۱۳۸۹ مزرع سبز فلک دیدم و داس مه نو ای آفتاب آینه دار جمال تو ای خونبهای نافه چین خاک راه تو ای قبای پادشاهی راست بر بالای تو......... 2 لینک به دیدگاه
surush 1359 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، ۱۳۸۹ مزرع سبز فلک دیدم و داس مه نو ای آفتاب آینه دار جمال تو ای خونبهای نافه چین خاک راه تو ای قبای پادشاهی راست بر بالای تو......... واي از آن نرگس شيراز و مست چرخ زد و قلب دو عاشق شكست..... 2 لینک به دیدگاه
Ala Agrin 14476 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، ۱۳۸۹ واي از آن نرگس شيراز و مست چرخ زد و قلب دو عاشق شكست..... تازه شد آوازهٔ خوبی ، گلستان ترا من آن مرغم که افکندم به دام سد بلا خود را.......... 2 لینک به دیدگاه
surush 1359 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، ۱۳۸۹ تازه شد آوازهٔ خوبی ، گلستان ترا من آن مرغم که افکندم به دام سد بلا خود را.......... ای ناز تو بهترین سراغاز چشمی به نیاز ما بینداز..... آرام جان بازم الف اومدی 2 لینک به دیدگاه
Ala Agrin 14476 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، ۱۳۸۹ ای ناز تو بهترین سراغازچشمی به نیاز ما بینداز..... آرام جان بازم الف اومدی ز عشق من به تو اغیار بدگمان شدهاند یاران خدای را به سوی او گذر کنید............ سروش جونم الف اومد دیگه.... 1 لینک به دیدگاه
surush 1359 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، ۱۳۸۹ ز عشق من به تو اغیار بدگمان شدهاند یاران خدای را به سوی او گذر کنید........... خب الف اومد سروش جونم دلم تنگ است امشب بهر زاری به روی موج گریه تک سواری صفای گریه ای در خلوتم را نمی بخشم به سال خنده داری دال تو چون ذال " ما را بر سر ذوق اورد.. بیش و کم ان یک الف شوق اورد....... 2 لینک به دیدگاه
Ala Agrin 14476 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، ۱۳۸۹ دلم تنگ است امشب بهر زاریبه روی موج گریه تک سواری صفای گریه ای در خلوتم را نمی بخشم به سال خنده داری دال تو چون ذال " ما را بر سر ذوق اورد.. بیش و کم ان یک الف شوق اورد....... دوش پر عربدهای بود و نه آنست امروز ای دل بی جرم زندانی، تو در بندی هنوز وه که دامن میکشد آن سرو ناز از من هنوز گر چه دوری میکنم بیصبر و آرامم هنوز......... 2 لینک به دیدگاه
surush 1359 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، ۱۳۸۹ دوش پر عربدهای بود و نه آنست امروز ای دل بی جرم زندانی، تو در بندی هنوز وه که دامن میکشد آن سرو ناز از من هنوز گر چه دوری میکنم بیصبر و آرامم هنوز......... زان باده كه از دست تو نوشيده ام امروز هشياريم افتاد به فرداى قيامت..... 1 لینک به دیدگاه
Ala Agrin 14476 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، ۱۳۸۹ زان باده كه از دست تو نوشيده ام امروزهشياريم افتاد به فرداى قيامت..... تو پاک دامن نوگلی من بلبل نالان تو دلا عزم سفر دارم از آن در گفتم آگه شو آمده نو به شحنگی در دلم آرزوی تو یک بار نباشد که نیازردهام از تو.... 2 لینک به دیدگاه
surush 1359 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، ۱۳۸۹ تو پاک دامن نوگلی من بلبل نالان تو دلا عزم سفر دارم از آن در گفتم آگه شو آمده نو به شحنگی در دلم آرزوی تو یک بار نباشد که نیازردهام از تو.... وفاي عهد نگاه داشتی وز جفا گذشتی به حقِ آنکه نيَم يار بي وفا ، اي دوست هزار سال پس از مرگ من چو باز آيي ز خاک نعره بر آرم که مرحبا ، اي دوست........ 3 لینک به دیدگاه
Ala Agrin 14476 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، ۱۳۸۹ وفاي عهد نگاه داشتی وز جفا گذشتیبه حقِ آنکه نيَم يار بي وفا ، اي دوست هزار سال پس از مرگ من چو باز آيي ز خاک نعره بر آرم که مرحبا ، اي دوست........ تا در ره عشق آشنای تو شدم امشب همه شب ز هجر نالان بودم........ 3 لینک به دیدگاه
farid.wtpm 436 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، ۱۳۸۹ مائيمو موج سودا شب تابه صبح تنها خواهى بيا ببخشاخواهى برو جفاكن 2 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، ۱۳۸۹ نه آن جنسم که در قحط خريدار از بها افتم همان خورشيد تابانم اگر در زير پا افتم ... 3 لینک به دیدگاه
farid.wtpm 436 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، ۱۳۸۹ مرا گويى كرايى من چه دانم بدين مجنون چرايى،من چه دانم دوستان عزيز لطف كنن اگر به ذهنشون نميرسه كتاب باز نكنن خيلى كار زشتيه و حق ديگران ضايع ميشه 1 لینک به دیدگاه
moh@mad 5513 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، ۱۳۸۹ من گدا و تمنای وصل دوست هیهات مگر به خواب ببینم خیال و منظر دوست 2 لینک به دیدگاه
sanaz.goli 3471 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، ۱۳۸۹ تو رفتی و من افتادم . . . . . تو از دست و من از پا 1 لینک به دیدگاه
hell girl 487 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، ۱۳۸۹ اما من آن شکوفه ی اندوهم کز شاخه های یاد تو می رویم شبها ترا بگوشه ی تنهایی در یاد آشنای تو می جویم 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده