sarevan 9753 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آذر، ۱۳۸۹ امشب شب مهتابه حبیبم رو میخوام حبیبم اگر خوابه طبیبم رو میخوام.. 2 لینک به دیدگاه
moh@mad 5513 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آذر، ۱۳۸۹ مرده بودم سخن عشق تو هشیارم کرد خفته بودم تشر قهر تو بیدارم کرد 2 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آذر، ۱۳۸۹ در مهر ماه زهدم و دينم خراب شد ايمان و کفر من همه رود و شراب شد ... 3 لینک به دیدگاه
moh@mad 5513 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آذر، ۱۳۸۹ دیده را فایده آن است که دلبر بیند ور نبیند چه بود فایده بینایی را 4 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آذر، ۱۳۸۹ از دوست به هر جوری بيزار نبايد شد از يار به هر زخمی افگار نبايد شد... 4 لینک به دیدگاه
moh@mad 5513 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آذر، ۱۳۸۹ در چشم پر آب من جز دوست نمیآید در جان خراب من جز یار نمیگنجد 4 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آذر، ۱۳۸۹ دلبرا تا نامهی عزل از وصالت خواندهام ای بسا خون دلا کز ديده بر رخ راندهام ... 3 لینک به دیدگاه
moh@mad 5513 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آذر، ۱۳۸۹ مبتلا گشتم به درد یار خود کس نداند کرد درمانم دریغ 4 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آذر، ۱۳۸۹ غريب و عاشقم بر من نظر کن به نزد عاشقان يک شب گذر کن... 3 لینک به دیدگاه
moh@mad 5513 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آذر، ۱۳۸۹ نگارا بر سر کویت دلم را هیچ اگر بینی ز من دلخسته یاد آور شبت خوش باد من رفتم 4 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آذر، ۱۳۸۹ ما درين وحشت سرا آتش عنان افتادهايم عکس خورشيديم در آب روان افتادهايم... 2 لینک به دیدگاه
niaz 9807 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آذر، ۱۳۸۹ من ایستاده تا کنمش جان فدا چو شمع او خود گذر به ما چو نسیم سحر نکرد 2 لینک به دیدگاه
sarevan 9753 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آذر، ۱۳۸۹ دراین سرای بی کسی کسی به در نمی زند به دشت پرملال ما پرنده پر نمیزند 2 لینک به دیدگاه
moh@mad 5513 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آذر، ۱۳۸۹ دگر سر زیر پر دارم ولی روزی در این گلشن به مرغان یاد میدادم طریق نغمه خوانی را 3 لینک به دیدگاه
کامیلا 422 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آذر، ۱۳۸۹ آسمانت بی غبار .. سهم چشمانت بهار.. قلبت از هر غصه دور.. بزم عشقت پرسرور.. بخت و تقدیرت قشنگ.. عمر شیرینت بلند. 4 لینک به دیدگاه
مرید 1252 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آذر، ۱۳۸۹ دلا چون طالب بیشی عشقی تو کم اندیش در دل بیش و کم را 4 لینک به دیدگاه
arash86. 4604 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آذر، ۱۳۸۹ داني كه چرا كعبه حق گشته سيه پوش يعني كه خداوند عزا دار حسين است 3 لینک به دیدگاه
moh@mad 5513 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آذر، ۱۳۸۹ آنان که خاک را به نظر کیمیا کنند یا شود که گوشه چشمی به ما کنند 3 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آذر، ۱۳۸۹ در پرده اسرار کسی را ره نيست زين تعبيه جان هيچکس آگه نيست... 4 لینک به دیدگاه
arash86. 4604 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آذر، ۱۳۸۹ تمام آيه قران همين است فقط حيدر اميرالمومنين است 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده