نسترن 2411 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۸۹ دوش دیدم که ملائک در میخانه زدند گل آدم بسرشتند و به پیمانه زدند 2 لینک به دیدگاه
Eng HVAC 4139 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۸۹ دلبر جانان من ، برد دل و جان من برد دل و جان من، دلبر جانان من 2 لینک به دیدگاه
Afsaneh.M 19632 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۸۹ نه هر که چهره بر افروخت دلبری داند نه هر که آینه سازد سکندری داند 2 لینک به دیدگاه
Eng HVAC 4139 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۸۹ دلم را صید کردی بنازم چشم مستت را که کس آهوی وحشی را از این خوشتر نمیگیرد 1 لینک به دیدگاه
آریوبرزن 13988 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۸۹ در اين سراي بي كسي كسي به در نمي زند به دشت پر ملال ما پرنده پر نمي زند 2 لینک به دیدگاه
Eng HVAC 4139 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۸۹ دوستت دارم و دانم که تویی دشمن جانم از چه با دشمن جانم شده ام دوست ندانم 1 لینک به دیدگاه
Afsaneh.M 19632 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آبان، ۱۳۸۹ ما ز یاران چشم یاری داشتیم خود غلط بود آنچه میپنداشتیم 1 لینک به دیدگاه
moh@mad 5513 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آبان، ۱۳۸۹ ما بدین در نه پی حشمت و جاه آمده ایم از بد حادثه اینجا به پناه آمده ایم 2 لینک به دیدگاه
Eng HVAC 4139 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آبان، ۱۳۸۹ ما اسیر غم و اصلا غم ما نیست تو را با اسیر غم خود رحم چرا نیست تو را 2 لینک به دیدگاه
moh@mad 5513 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آبان، ۱۳۸۹ آبرو میرود ای ابر خطا پوش ببار که به دیوان عمل نامه سیاه آمده ایم 2 لینک به دیدگاه
sanaz.goli 3471 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آبان، ۱۳۸۹ مطمئن بودم به من سر میزنی بر حریم خانه ام در میزنی حال این لیلا که خوارت کرده بود درس عشقش بی قرارت کرده بود 2 لینک به دیدگاه
Eng HVAC 4139 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آبان، ۱۳۸۹ دلا خوبان دل خونین پسندند دلا خون شو که خوبان این پسندند 1 لینک به دیدگاه
moh@mad 5513 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آبان، ۱۳۸۹ دگر سر زیر پر دارم ولی روزی در این گلشن به مرغان یاد میدادم طریق نغمه خوانی را 2 لینک به دیدگاه
Eng HVAC 4139 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آبان، ۱۳۸۹ از برای خال رویت می تراشم ریش را حق تعالی دوست دارد صورت بی ریش را 3 لینک به دیدگاه
sanaz.goli 3471 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آبان، ۱۳۸۹ آنان که خاک را به نظر کیمیا کنند آیا شود که گوشه چشمی به ما کنند 3 لینک به دیدگاه
moh@mad 5513 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آبان، ۱۳۸۹ در دایره قسمت ما نقطه پرگاریم لطف آنکه تو فرمایی حکم آنکه تو اندیشی 2 لینک به دیدگاه
Eng HVAC 4139 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آبان، ۱۳۸۹ یوسفت نام نهادند و به گرگت دادند مرگ گرگ تو شد ای یوسف کنعانی من 2 لینک به دیدگاه
moh@mad 5513 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آبان، ۱۳۸۹ ناز گل بلبل کشید و بوی آن را باد برد بیستون را عشق کند و شهرتش فرهاد برد 1 لینک به دیدگاه
LAND LESS 99 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آبان، ۱۳۸۹ دل جمله حکایت از بهار تو کند جان جمله حدیث لاله زار تو کند مستی ز دو چشم پر خمار تو کند تا خدمت لعل آبدار تو کند 1 لینک به دیدگاه
setayesh_sokoot 106 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آبان، ۱۳۸۹ دیروز ما زندگی را به بازی گرفتیم امروز، او ما را ... فردا ؟ 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده