niaz 9807 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۸۹ در تردد هر که ا و آشفته است حق به گوش او معما خوانده است 2 لینک به دیدگاه
arash86. 4604 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۸۹ تو از خاكم نخواهي برگرفتن به جاي اشك اگر گوهر ببارم 2 لینک به دیدگاه
niaz 9807 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۸۹ مر تو را عقلیست جزوی در نهان کامل العقلی بجو اندر جهان 1 لینک به دیدگاه
moh@mad 5513 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۸۹ نيما غم دل گو که غريبانه بگرييم سر پيش هم آريم و دو ديوانه بگرييم 1 لینک به دیدگاه
arash86. 4604 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۸۹ من آدم بهشتي اما در اين سفر حالي اسير عشق جوانان مهوشم 2 لینک به دیدگاه
moh@mad 5513 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۸۹ من از دل اين غار و تو از قله آن قاف از دل بهم افتيم و به جانانه بگرييم 1 لینک به دیدگاه
niaz 9807 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۸۹ ماییم و موج سودا، شب تا به روز تنها خواهی بیا ببخشا، خواهی برو جفا کن:icon_pf (34): 1 لینک به دیدگاه
moh@mad 5513 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۸۹ نفس برآمد و کام از تو بر نمی آید فغان که بخت من از خواب در نمی آید 1 لینک به دیدگاه
niaz 9807 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۸۹ دو سر انگشت خود بر دو چشم نه:w00: هیچ بینی از جهان انصاف ده 1 لینک به دیدگاه
moh@mad 5513 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۸۹ همه هست آرزویم که ببینم از تو رویی چه زیان تو را که من هم برسم به آرزویی 1 لینک به دیدگاه
niaz 9807 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۸۹ یک لحظه داغم می کشی یک دم به باغم می کشی پیش چراغم می کشی تا وا شود چشمان من 1 لینک به دیدگاه
moh@mad 5513 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۸۹ نه سر زلف خود اول تو به دستم دادی بازم از پای درانداختهای يعني چه "ن" ام دیگه داره تموم میشه 1 لینک به دیدگاه
niaz 9807 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۸۹ هر کجا دردی، دوا آنجا رود هر کجا فقری ،نوا آنجا رود 1 لینک به دیدگاه
moh@mad 5513 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۸۹ دامن مکش به ناز که هجران کشيده ام نازم بکش که ناز رقيبان کشيده ام 1 لینک به دیدگاه
maryam 2009 369 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۸۹ می نخور با همه کس تا نخورم خون جگر سرمکش تا نکشد سر به فلک فریادم 3 لینک به دیدگاه
moh@mad 5513 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۸۹ ماهم این هفته برون رفت و به چشمم سالیست حال هجران تو چه دانی که چه مشکل حالیست 1 لینک به دیدگاه
mehdi_61 141 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۸۹ تا به گيسوی تو دست ناسزايان کم رسد هر دلی از حلقهای در ذکر يارب يارب است 2 لینک به دیدگاه
moh@mad 5513 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۸۹ تا هستم ای رفیق ندانی که کیستم روزی سراغ وقت من آیی که نیستم 1 لینک به دیدگاه
تینا 15116 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۸۹ ما بیغمان مست دل از دست داده ایم مدهوش عشق و عاشقی و جام باده ایم 1 لینک به دیدگاه
moh@mad 5513 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۸۹ من كه شبها ره تقوی زده ام با دف و چنگ اين زمان سر به ره آرم چه حكايت باشد 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده