niaz 9807 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۸۹ در خواب بُدم مرا خردمندی گفت کز خواب کسی را گُل شادی نشکفت کاری چه کنی که با اجل باشد جُفت مَی خور که به زیر خاک می باید خفت 4 لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۸۹ تا ز میخانه و می نام و نشان خواهد بود سر ما خاک ره پیر مغان خواهد بود 2 لینک به دیدگاه
Mahtab.r 778 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۸۹ تن زار تو فروخفت به خاک روح پاک تو گذشت از افلاک 2 لینک به دیدگاه
moh@mad 5513 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۸۹ کاروان دستخوش رهزن بیگانه شدست ساربان این روش قافله سالاری نیست 3 لینک به دیدگاه
farzaneh.y 2170 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۸۹ تا شدم حلقه به گوش در ميخانه عشق هر دم آيد غمي از نو به مبارك بادم 2 لینک به دیدگاه
niaz 9807 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۸۹ تا شدم حلقه به گوش در ميخانه عشق هر دم آيد غمي از نو به مبارك بادم مشکل حال چنان نیست که سر باز کنم عمر در سر شده بینم چو نظر باز کنم:w00: 3 لینک به دیدگاه
تینا 15116 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۸۹ مزن بر صف رندان نظری بهتر از این بر در میکده می کن گذری بهتر از این 3 لینک به دیدگاه
moh@mad 5513 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۸۹ نابرده رنج گنج میسر نمی شود مزد آن گرفت جان برادر که کار کرد 2 لینک به دیدگاه
niaz 9807 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۸۹ در هوس خیال او همچو خیال گشتهام وز سر رشک نام او نام رخ قمر برم 2 لینک به دیدگاه
moh@mad 5513 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۸۹ مگر ره گم کند کو را گذار افتد به ما یارب فراوان کن گذار آن مه گم کرده راه اینجا 2 لینک به دیدگاه
niaz 9807 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۸۹ از لطف تو چون جان شدم وز خویشتن پنهان شدم ای هست تو پنهان شده در هستی پنهان من 3 لینک به دیدگاه
moh@mad 5513 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۸۹ نهی چند ای فلک بار فراق آن پری بر من ز آهن نیستم جان دارم آخر آدمی زادم 2 لینک به دیدگاه
niaz 9807 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۸۹ موزه بربودی و من در هم شدم تو غمم بودی و من در غم شدم من جدیدا عاشق مولانا شدم 2 لینک به دیدگاه
moh@mad 5513 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۸۹ ماییم مست و سرگران فارغ ز کار دیگران عالم اگر برهم رود عشق تو را بادا بقا 3 لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۸۹ آن کس است اهل بشارت که اشارت داند نکته ها هست بسی محرم اسرار کجاست 3 لینک به دیدگاه
niaz 9807 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۸۹ تا که زیرک باشی و نیکو گمان چون ببینی واقعه بد ناگهان 3 لینک به دیدگاه
moh@mad 5513 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۸۹ ناله بیتاثیر و افغان بیاثر چون زین دو من بر سر مهر ای مه نامهربان آرم تو را 3 لینک به دیدگاه
niaz 9807 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۸۹ آن عقابش را ،عقابی دان که او در ربود آن موزه دا زآن نیکخو 2 لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۸۹ واعظان کاین جلوه در محراب و منبر می کنند چون به خلوت می روند آن کار دیگر می کنند 2 لینک به دیدگاه
niaz 9807 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۸۹ دیگران گردند زرد از بیم آن تو چو گل خندان گه سود و زیان 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده