moh@mad 5513 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۸۹ تا هستم ای رفیق ندانی که کیستم روزی سراغ وقت من آیی که نیستم 2 لینک به دیدگاه
بوف کور 476 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۸۹ تا هستم ای رفیق ندانی که کیستم روزی سراغ وقت من آیی که نیستم مرامی بینی و هردم زیادت می کنی دردم تورا می بینم ومیلم زیادت می شود هردم 3 لینک به دیدگاه
moh@mad 5513 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۸۹ مستیم درد منو دیگه دوا نمیکنه غم با من زاده شده منو رها نمیکنه 2 لینک به دیدگاه
niaz 9807 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۸۹ هر کاسه می که بر کف مخموری است از عارض مستی و لب مستوری است 2 لینک به دیدگاه
moh@mad 5513 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۸۹ تو و یک وعده و فارغ ز من هر شب به خواب خوش من و شب ها و درد انتظار و دل طپیدن ها 2 لینک به دیدگاه
niaz 9807 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۸۹ تو و یک وعده و فارغ ز من هر شب به خواب خوشمن و شب ها و درد انتظار و دل طپیدن ها از دی که گذشت هر چه گویی خوش نیست خوش باش و ز دی مگو که امروز خوش است 1 لینک به دیدگاه
moh@mad 5513 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۸۹ تا زجان و دل من نام ونشان خواهد بود غم واندوه توام در دل و جان خواهد بود حافظم کلا از حرف "ت" تخلیه شد 1 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۸۹ تنت به ناز طبیبان نیازمند مباد وجود نازکت ازرده گزند مباد اینم تتتتتتتتتتتتتتت حافظ.... 1 لینک به دیدگاه
moh@mad 5513 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۸۹ دلربایی همه آن نیست که عاشق بکشند خواجه آن است که باشد غم خدمتکارش 1 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۸۹ شوق لبت برد از یاد حافظ درس شبانه ورد سحرگاه 1 لینک به دیدگاه
moh@mad 5513 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۸۹ همه هست آرزویم که ببینم از تو رویی چه زیان تو را که من هم برسم به آرزویی 1 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۸۹ یا رب سببی ساز که یارم به سلامت بازآید و برهاندم از بند ملامت 1 لینک به دیدگاه
moh@mad 5513 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۸۹ توانا بود هر که دانا بود ز دانش دل پیر برنا بود 1 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۸۹ دی شیخ با چـــــــراغ همی گشت گــرد شهر کز دیـــــو و دل ملولـــــم و انسانم آرزوسـت 2 لینک به دیدگاه
moh@mad 5513 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۸۹ تو کز محنت دیگران بی غمی نشاید که نامت نهند آدمی امروز حتما میرم "ت" حفظ میکنم ضعیف گیر آوردین? :167: 3 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۸۹ یارب چه غمزه کرد صراحی که خون خم با نعره های قلقلش اندر گلو ببست... 3 لینک به دیدگاه
Afsaneh.M 19632 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۸۹ توانا بود هر كه دارا بود ز ثروت دل پير برنا بود 4 لینک به دیدگاه
moh@mad 5513 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۸۹ دل میرود زدستم صاحب دلان خدارا دردا که راز پنهان دعوت شد آشکارا 2 لینک به دیدگاه
parie parpar 74 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۸۹ ای صبا نکهتی از خاک ره یار بیار ببر اندوه دل ومژده دلدار بیار 4 لینک به دیدگاه
بوف کور 476 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۸۹ ای صبا نکهتی از خاک ره یار بیارببر اندوه دل ومژده دلدار بیار رهرو ان نیست گهی تند وگهی خسته رود فر حی :4chsmu1: رهرو ان است که اهسته وپیوسته رود فرحی :shad: فرحی ! :sorry: 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده