tiba* 797 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۸۹ دادگرا تو را فلک جرعه کش پیاله باد دشمن دل سیاه تو غرقه به خون چو لاله باد:icon_pf (44): 1 لینک به دیدگاه
arash86. 4604 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۸۹ در جمال تو چنان صورت چين حيران شد كه حديثش همه جا بر در و ديوار بماند لینک به دیدگاه
tiba* 797 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۸۹ دل و دینم شد و دلبر به ملامت برخاست گفت با ما منشین کز تو سلامت برخاست 1 لینک به دیدگاه
arash86. 4604 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۸۹ تو را ناديدن ما غم نباشد كه در كويت به از ما كم نباشد 5 لینک به دیدگاه
sara 20 1717 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۸۹ دریغا عیش شبگیری که در خواب سحر بگذشت ندانی قدر وقت ای دل مگر وقتی که درمانی 4 لینک به دیدگاه
hamid_hisystem 6612 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۸۹ یوسفت نام نهادند و به گرگت دادند مرگ گرگ تو شد ای یوسف کنعانی من 3 لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۸۹ نیست در شهر نگاری که دل ما ببرد بختم ار یار شود رختم از این جا ببرد 3 لینک به دیدگاه
farzaneh.y 2170 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۸۹ دیده دریا کنم و صبر به صحرا فکنم و اندر این کار دل خویش به دریا فکنم 3 لینک به دیدگاه
kimia 4172 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۸۹ ما ز یاران چشم یاری داشتیم خود غلط بود آنچه میپنداشتیم 2 لینک به دیدگاه
آریوبرزن 13988 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۸۹ مسلمانان مرا وقتی دلی بود که با وی گفتمی گر مشکلی بود 2 لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۸۹ درویش را نباشد برگ سرای سلطان ماییم و کهنه دلقی کاتش در آن توان زد 1 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۸۹ دلت شاد و لبت خندان بماند برایت عمرجاویدان بماند 1 لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۸۹ در خرابات مغان نور خدا می بینم این عجب بین که چه نوری ز کجا می بینم 1 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۸۹ ما ره به کوی عافیت دانیم و منزلگاه انس ای در تکاپوی طلب گم کرده ره با ما بیا 2 لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۸۹ آب طلب نکرده همیشه مراد نیست گاهی بهانه ایست که قربانی ات کنند 3 لینک به دیدگاه
تینا 15116 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۸۹ در حیرتم از این مردم پست این قوم زنده کش و مرده پرست زنده تا زنده است کشتنش به جفا وقتی که مرد بردنش بر سر و دست 3 لینک به دیدگاه
a.javad12 65 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۸۹ تو از دردي كه افتادست بر جانم چه مي داني؟ دلم تنها تو را دارد ولي با او نمي ماني تمام سعي تو كتمان عشقت بود در حالي كه از چشمان مستت خوانده بودم راز پنهاني 2 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۸۹ یعنی که نمودند در آیینهی صبح کز عمر شبی گذشت و تو بی خبری! 1 لینک به دیدگاه
moh@mad 5513 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۸۹ یار اگر ننشست با ما نیست جای اعتراض پادشاهی کامران بود از گدایی عار داشت گفتمش در عین وصل این ناله و فریاد چیست گفت ما را جلوه معشوق در این کار داشت 1 لینک به دیدگاه
arash86. 4604 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۸۹ تمام آيه قران همين است فقط حيدر اميرالمومنين است 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده