taniam 256 ارسال شده در 30 خرداد، 2010 افسوس که در پای تو این تنـد سواران بسـیار دویدند و همان بازپـســانند! ! 2
rize 615 ارسال شده در 30 خرداد، 2010 دل میرود زدستم صاحبدلان خدارا دردا که رازپنهان خواهدشدآشکارا... 3
taniam 256 ارسال شده در 30 خرداد، 2010 ای دانه دُر، عشق تو دریاسـت ولیکن افســـوس! که نزدیــک کنــار تو خســـانند 2
RezaMTJAME 9278 ارسال شده در 30 خرداد، 2010 آن دوست که دیدنش بیارید چشم بی دیدنش از دیده نیاساید چشم. ما را ز برای دیدن باید چشم ور دوست نبینی به چه کار آید چشم. 3
rize 615 ارسال شده در 30 خرداد، 2010 من همان دم که وضوساختم ازچشمه عشق چارتکبیرزدم یکسره برهرچه که هست....... 3
taniam 256 ارسال شده در 30 خرداد، 2010 آن دوست که دیدنش بیارید چشمبی دیدنش از دیده نیاساید چشم. ما را ز برای دیدن باید چشم ور دوست نبینی به چه کار آید چشم. شعر قبل با د اومده بود دوست من تو مشغولی به حسن خود، چه غم داری ز کار ما؟ که هجرانت چه میسازد همی با روزگار ما؟ 4
RezaMTJAME 9278 ارسال شده در 30 خرداد، 2010 :jawdrop: این برای ددددددددددددددد. دریاب که از روح جدا خواهی رفت در پرده اسرار فنا خواهی رفت. می نوش ندانی از کجا آمده ای خوش باش ندانی به کجا خواهی رفت ********************** اینهم برای ا که تانیای عزیز گفتند: :ws2: ********************** آن شب قدری که گویند اهل خلوت امشب است یا رب این تاثیر دولت در کدامین کوکب است. :icon_pf (44): ********************** بازم شرمنده از اختلالی که ایجاد شد.... :banel_smiley_52: :w00: :icon_pf (34): ********************** ادامه با حرف تتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت 4
taniam 256 ارسال شده در 30 خرداد، 2010 :jawdrop: این برای ددددددددددددددد. دریاب که از روح جدا خواهی رفت در پرده اسرار فنا خواهی رفت. می نوش ندانی از کجا آمده ای خوش باش ندانی به کجا خواهی رفت ********************** اینهم برای ا که تانیای عزیز گفتند: :ws2: ********************** آن شب قدری که گویند اهل خلوت امشب است یا رب این تاثیر دولت در کدامین کوکب است. :icon_pf (44): ********************** بازم شرمنده از اختلالی که ایجاد شد.... :banel_smiley_52: :w00: :icon_pf (34): ********************** ادامه با حرف تتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت خواهش رضای عزیز ترک گندم گون من هر دم به جنگی دیگرست روی او را هر زمان حسنی و رنگی دیگرست 4
RezaMTJAME 9278 ارسال شده در 30 خرداد، 2010 عرض ادب خدمت تانیای عزیز. *************** تشریف هوای تو به هر جان نرسد ملک غم تو به هر سلیمان نرسد. درمان طلبان ز درد تو محرومند کان درد به طالبان درمان نرسد. 3
lovestory 995 ارسال شده در 30 خرداد، 2010 دلم را بود از آن پیمان گسل امید یاریها به نومیدی کشید آخر همه امیدواریها 3
RezaMTJAME 9278 ارسال شده در 30 خرداد، 2010 امروز مکش سر ز وفای من و اندیش زان شب که من از غم به دعا دست برآرم. زلفین سیاه تو به دلداری عشاق دادند قراری و ببردند قرارم :icon_gol: 2
surush 1359 ارسال شده در 30 خرداد، 2010 من نمی دانم چه داده ای به من؟ که چنین دل را سپردم دست تو یا چه بود در آن نگاه آتشین یا چه کرد بامن دو چشم مست تو 3
lovestory 995 ارسال شده در 30 خرداد، 2010 وادی سرگشتگی در من نفس نگذاشته است پای خواب آلوده دامان منزل کن مرا 2
surush 1359 ارسال شده در 30 خرداد، 2010 امشب به ياد روي تو.... با ماه خلوت کرده ام با ياد عشق گرم تو ... تا اوج هجرت کرده ام درباره دستان تو ....با ابر صحبت کرده ام بوسيدن روي تو را .... با خويش قسمت کرده ام با ديدنت ترک غم و ....اندوه و محنت کرده ام از فکر عشقي غير تو .... همواره وحشت کرده ام گر لحظه اي غا فل شدم... بگذر جسارت کرده ام هرگز مرو ترکم مکن..... من بر تو عادت کرده ام 3
lovestory 995 ارسال شده در 30 خرداد، 2010 ماه خورشید نمایش ز پس پرده زلف آفتابیست كه در پیش سحابی دارد 3
surush 1359 ارسال شده در 30 خرداد، 2010 دريا ي شور انگيز چشمانت چه زيباست آنجا که بايد دل به دريا زد همين جاست 3
lovestory 995 ارسال شده در 30 خرداد، 2010 تویی بهانه آن ابرها که می گریند بیا که صاف شود این هوای بارانی 3
surush 1359 ارسال شده در 30 خرداد، 2010 يه روز يه باغبوني...يه مرد آسموني نهالي کاشت ميونِ...باغچه ي مهربوني مي گفت سفر که رفتم...يه روز و روزگاري اين بوته ياس من...مي مونه يادگاري 3
RezaMTJAME 9278 ارسال شده در 30 خرداد، 2010 یک دم خوش باش تا چه خواهی کرد این زهد مزور مزیق را. یک ره به دو باده دست کوته کن این عقل دراز قد احمق را 2
surush 1359 ارسال شده در 30 خرداد، 2010 آسمانها مگر از گردش خود سير شوند ورنه عشاق محال است قراري گيرند داش رضای گل 3
ارسال های توصیه شده