poor!a 15130 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آبان، ۱۳۹۱ سلام،اگه یه لپ تاپ بیخودی طی دو سه روزه دوبار خاموش شده باشه، ویروسیه یا مشکل سخت افزاری داره؟ جفتش ممکنه ! 2 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آبان، ۱۳۹۱ سلام،اگه یه لپ تاپ بیخودی طی دو سه روزه دوبار خاموش شده باشه، ویروسیه یا مشکل سخت افزاری داره؟ هر دو ویروسی میتونه باشه میتونه مشکل از پاورشم باشه 3 لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آبان، ۱۳۹۱ جفتش ممکنه ! هر دو ویروسی میتونه باشه میتونه مشکل از پاورشم باشه وای نه!!!! الان دیگه کی میتونه به تعمیرکار اعتماد کنه؟؟؟ پولم ندارم!!! تو دردسر نبره منو:5c6ipag2mnshmsf5ju3 بهش نیاز دارم 1 لینک به دیدگاه
Hossein.T 22596 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آبان، ۱۳۹۱ سلام،اگه یه لپ تاپ بیخودی طی دو سه روزه دوبار خاموش شده باشه، ویروسیه یا مشکل سخت افزاری داره؟ گرما. از رو تخت بیارش پایین بذارش یه زمین صاف! 2 لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آبان، ۱۳۹۱ گرما.از رو تخت بیارش پایین بذارش یه زمین صاف! این فکر نکنم، چون هر دو باررو تازه روشن کرده بودم. رو زمین بود، یه کتابم زیرش:5c6ipag2mnshmsf5ju3 لینک به دیدگاه
Hossein.T 22596 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آبان، ۱۳۹۱ این فکر نکنم، چون هر دو باررو تازه روشن کرده بودم. رو زمین بود، یه کتابم زیرش:5c6ipag2mnshmsf5ju3 دقیقا چه زمانی خاموش میشه؟ سیستم کامل لود میشه؟ اخطار unexpected shutdown دریافت میکنی؟ 3 لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آبان، ۱۳۹۱ دقیقا چه زمانی خاموش میشه؟سیستم کامل لود میشه؟ اخطار unexpected shutdown دریافت میکنی؟ نه هیچ اخطاری نداد. یهو خاموش میشه. البته موس روشن میمونه(شایدم بیربط گفتم) لینک به دیدگاه
Hossein.T 22596 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آبان، ۱۳۹۱ نه هیچ اخطاری نداد.یهو خاموش میشه. البته موس روشن میمونه(شایدم بیربط گفتم) نگفتی چه زمانی خاموش میشه. در حال کار با ویندوزی؟ آخرین بار بعد از روشن شدن سیستم ، کی این اتفاق افتاد؟ 2 لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آبان، ۱۳۹۱ نگفتی چه زمانی خاموش میشه.در حال کار با ویندوزی؟ آخرین بار بعد از روشن شدن سیستم ، کی این اتفاق افتاد؟ 3شب پیش در حال سرچ بودم و امروز صبحم داشتم با یه نرم افزار کار میکردم که خاموش شد 1 لینک به دیدگاه
Hossein.T 22596 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آبان، ۱۳۹۱ 3شب پیش در حال سرچ بودم وامروز صبحم داشتم با یه نرم افزار کار میکردم که خاموش شد چقدر طول کشید این اتفاق بیفته؟ چند دقیقه بعد از روشن شدن سیستم؟ 2 لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آبان، ۱۳۹۱ چقدر طول کشید این اتفاق بیفته؟ چند دقیقه بعد از روشن شدن سیستم؟ بار اول کمتر از یه ساعت بار دوم کمتر از نیم ساعت 1 لینک به دیدگاه
Hossein.T 22596 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آبان، ۱۳۹۱ بار اول کمتر از یه ساعتبار دوم کمتر از نیم ساعت احساس کند شدن سیستم بهت دست نداد احیانا؟ چند لحظه قبل از خاموش شدن. 2 لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آبان، ۱۳۹۱ احساس کند شدن سیستم بهت دست نداد احیانا؟چند لحظه قبل از خاموش شدن. کلا یه مدته کند شده 1 لینک به دیدگاه
Hossein.T 22596 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آبان، ۱۳۹۱ کلا یه مدته کند شده کلا یه مدته کند شده رو بیخیال. چند دقیقه قبل از خاموش شدن کند شده بود به حدی که اذیتت کنه آیا؟ کانفیگ یا مدل لپتاپ و مدل قطعاتت چیه؟ کی خریدی لپتاپت رو؟ با چه نرم افزاری کار میکردی که خاموش شد صبح؟ با چه مرورگری کار میکردی و حدودا چند تا وب پیج رو با هم باز کرده بودی؟ کلا زمانی که خاموش میشه چند تا برنامه با هم بازه؟ خوب فکر کن به اینا جواب بده. 3 لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آبان، ۱۳۹۱ کلا یه مدته کند شده رو بیخیال. چند دقیقه قبل از خاموش شدن کند شده بود به حدی که اذیتت کنه آیا؟ بار اول که انجمن بودم آره کانفیگ یا مدل لپتاپ و مدل قطعاتت چیه؟ دل_ وسترو_1015 بقیه رو راستش سردر نمیارم کی خریدی لپتاپت رو؟تیر یا مرداد 90 با چه نرم افزاری کار میکردی که خاموش شد صبح؟GIS با چه مرورگری کار میکردی و حدودا چند تا وب پیج رو با هم باز کرده بودی؟ موزیلا، 2 یا 3تا کلا زمانی که خاموش میشه چند تا برنامه با هم بازه؟ صبح فقط جی آی اس، خوب فکر کن به اینا جواب بده. :5c6ipag2mnshmsf5ju3 1 لینک به دیدگاه
Hossein.T 22596 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آبان، ۱۳۹۱ :5c6ipag2mnshmsf5ju3 فعلا این کارو بکن ببینیم جریان از چه قراره 1 ) برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام دانلود کن و اجرا کن. 2) زمانی که داری با سیستم کار میکنی ، این نرم افزار رو باز کن و به فاصله ی هر 10 دقیقه از صفحش عکس بگیر و بذار اینجا. در زمانی که باهش کار میکنی 4-5 تا عکس بگیر و خصوصا زمانی که سیستم کند شده. دقت کن از زمان روشن کردن سیستم که سیستم سرحال و سالمه این کار رو انجام بدی تا مثلا یک سایت با سیستم کار میکنی 6 تا عکس گرفته باشی. 3 لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آبان، ۱۳۹۱ نشد You do not have permission to view this directory or page. این شد لینک به دیدگاه
Hossein.T 22596 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آبان، ۱۳۹۱ نشدYou do not have permission to view this directory or page. این شد برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2 لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آبان، ۱۳۹۱ بفرما برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام مرسی پس من فردا، هرسری که روشن کردم کار کردم عکس میگیرم میزارم اینجا فقط امیدوارم سخت افزاری نباشه:5c6ipag2mnshmsf5ju3 لینک به دیدگاه
Hossein.T 22596 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آبان، ۱۳۹۱ مرسیپس من فردا، هرسری که روشن کردم کار کردم عکس میگیرم میزارم اینجا فقط امیدوارم سخت افزاری نباشه:5c6ipag2mnshmsf5ju3 انشاالله که نیست. ( ̄ー ̄) 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده