azarafrooz 14221 ارسال شده در 7 مرداد، 2012 نفس می کشم نبودنت را نیستی هوای بوی تنت را کرده ام می دانی پیرهن جدایی ات بدجور به قامتم گشاد است تو نیستی آسمان بی معنیست حتی آسمان پر ستاره و باران مثل برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام روی سرم می ریزد تو نیستی و من چتر می خواهم ... هر چیزی که حس عاشقانه و شاعرانه می دهد در چشمانم لباس سیاه پوشیده... خودم را به هزار راه میزنم به هزار کوچه به هزار در نکند یاد آغوشت بیفتم ... 4
*Polaris* 19606 سازنده ارسال شده در 13 مرداد، 2012 مـــن هم چون عروسکیـــم کــــه دلـــش می خـــــواهد زار زار بگـــرید ولـــی خنده بـــر لبانــش دوخـــته انــد...! 4
azarafrooz 14221 ارسال شده در 13 مرداد، 2012 دنیا رو نگه دارید می خواستم زندگی کنم ، راهم را بستند ستایش کردم ، گفتند خرافات است عاشق شدم ، گفتند دروغ است گریستم ، گفتند بهانه است خندیدم ، گفتند دیوانه است دنیا را نگه دارید ، می خواهم پیاده شوم ! 4
- Nahal - 47858 ارسال شده در 15 مرداد، 2012 این روزها بدجوری خسته ام...دعام کنید... این روزها حتی کفشهایم برام تنگ شده... این روزها دیگر نان مزه ی نان نمیدهد... این روزها دیگر اسمان بوی ناب چمن نمیدهد... این روزها دیگر دلم صدای عشق نمیدهد... این روزها... این روزها... این روزها ...نمیگم روزهای بدین...فقط خیلی خوب نیستن... خیلی دعایم کنید... مریم خیاط زاده 4
ترانه18 8013 ارسال شده در 16 مرداد، 2012 به آفتاب بگو... فقط بين من و تو خدا باشد و بس از امروز دوستي ديگر خواهم شد... 5
azarafrooz 14221 ارسال شده در 18 مرداد، 2012 [TABLE] [TR] [TD]در آن شب تاريك وآن گرداب هول انگيز، حافظ را تشويش توفان بود و « بيم موج » دريا بود ! ما، اينك از اعماق آن گرداب، از ژرفاي آن غرقاب، چنگال توفان بر گلو، هر دم نهنگي روبرو، هر لحظه در چاهي فرو، تن پاره پاره، نيمه جان، در موج ها آويخته، در چنبر اين هشت پايان دغل، خون از سراپا ريخته، *** صد كوه موج از سر گذشته، سخت سر كشته، با ماتم اين كشتي بي ناخداي بخت برگشته، هر چند، اميد رهائي مرده در دل ها؛ سر مي دهيم اين آخرين فرياد درد آلود را : - (( ... آه، اي سبكباران ساحل ها ... ! )) [/TD] [/TR] [/TABLE] 4
- Nahal - 47858 ارسال شده در 20 مرداد، 2012 آدمـــــ هـا کـه " عـوض " می شونـد ... از " سـلام " و " شـب بـخیـر " گـفتـنشان مـی شود ایـن را فـهمیـد ! از "بوسه هایشان " از " حـرف هـا " و " نـگاه هـا " ... ... از گـودال هـای ِ عـمیـقی کـه بیـن ِ تــو و خـودشان می کـَـنـند و تـویـش را پُــر از دلیـل مـی کُنـند ....! 6
ترانه18 8013 ارسال شده در 24 مرداد، 2012 تو تو تو تو تو ... عاشقانه ترين لكنتي كه از تكرارش سير نمي شوم ! 4
TA.RA 78 ارسال شده در 26 مرداد، 2012 من یک عابر پیاده هستم واژههایم را عنکبوتهای هار به تاراج بردهاند ! یک عابر پیاده که خواب مانده که قضا شده ... که دیگر با هیچ نمازی به جا آورده نمیشود ...! . . . 4
Sh.92 3961 ارسال شده در 27 مرداد، 2012 چه گويم كه ناگفتنم بهتر است ....اگر گويم زبان سوزد ، نگويم مغز استخوان سوزد 3
- Nahal - 47858 ارسال شده در 1 شهریور، 2012 بعضی وقت ها دلت میخواد دستاتو بذاری زیرٍ چونت چشم تو چشم خدا بشی زل بزنی و بهش بگی کہ چـــــــــی مثــــــــــــــــــــلاً ... 6
شــاروک 30242 ارسال شده در 1 شهریور، 2012 به سرنوشت گفتم با آنکه با احساسم بازي کرد چه کنم ؟ انگشت بر لبانم گذاشت گفت صبور باش، بسپارش به ما که هيچ احدي از سرنوشتش خبري ندارد ..... 4
YAGHOT SEFID 29302 ارسال شده در 2 شهریور، 2012 تا بینی برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام را ایینه وار آتشی از جان خاموشت برآر هر چه می خواهی به دنیا نگر دشمنی از خود نداری سخت تر برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام پیروزت کند بر خویشتن برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام آتش می زند در ما و من برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام را دریاب و خود را واگذار تا بیابی جان نو خورشیدوار برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام هستی زا و روح افزا بود هر چه فرمان می دهد زیبا بود 4
azarafrooz 14221 ارسال شده در 3 شهریور، 2012 من بی تو چه کنم ای آرام دلم دلتنگ توام غزلم از یادت چو روم می سوزد جگرم غم آید به سرم نمیدونم که میدونی که چقد جدایی سخته اگه قسمت اینه نمیگم گناه بخته حرف تازه ای ندارم که از این فاصله رد شم جون به لب شدم که شاید تو بگی میمونی پیشم ! 4
شــاروک 30242 ارسال شده در 3 شهریور، 2012 باران بهانه ای بود که زیر چتر من تا انتهای کوچه بیایی... کاش نه کوچه انتهایی داشت و نه باران بند می آمد... 3
.Yaprak 15749 ارسال شده در 3 شهریور، 2012 دلم عجیب گرفته، پاهایم را محکم بغل میکنم تا درپیله ی تنهایی ام جایی برای اشک ها باز شود.... 4
شــاروک 30242 ارسال شده در 5 شهریور، 2012 /ای کاش نگاه خسته را خوابی بود / یا در شب بی ستاره مهتابی بود / ما مثل دو کاج دور از هم هستیم / ای کاش که بین من و تو تابی بود .... 3
- Nahal - 47858 ارسال شده در 12 شهریور، 2012 هی ! کافه چی! میزا رو تک نفره کن! نمیبینی ؟! همه تنهاییم....! 2
شــاروک 30242 ارسال شده در 12 شهریور، 2012 همین که عشق باشد آن هم در حوالی تو هر چقدر هم که زمستان باشد بهاری ترین هوا سهم من است...... 2
ارسالهای توصیه شده