Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۹۴ برای با تو بودنم یه راهی پیدا میکنم موهاتو میبافی ببین دونه دونه وا میکنم من مگه میزارم بری که دنیا رنگ غم بشه یخ میزنه دستام اگه گرمی دستات کم بشه من مگه میزارم بری برای چی دلواپسی یه جا تو قلبم داری که نمیدمش به هیچکسی اونقدره که عاشقت شدم همه حسادت میکنن به من دیوونه دارن یه شهر عادت میکنن کی گفته دوست ندارم این حرفارو باور نکن خستم پریشونم بدم حاله منو بدتر نکن این آخرین تلاشمه این آخرین فرصت ماست باتو خاطرتمو پر میکنم از عطر یاس این زندگی بدون تو ادامه داره مگه حتی بخوام باور کنم عطر تو میزاره مگه کی گفته دوست ندارم این حرفا رو باور نکن خستم پریشونم بدم حاله منو بدتر نکن این حرفارو باور نکن 7 لینک به دیدگاه
Dreamy Girl 6672 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۹۴ آخرین حیرت زمانی ستکه دیگر پی می بری چیزی تو را به حیرت وا نمی دارد ... از : ریچارد براوتیگان ترجمه از : احمد پوری 10 لینک به دیدگاه
roozbeh ameri 8439 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۴ فتنه ی چشم تو چندان ره بیداد گرفت که شکیب دل من دامن فریاد گرفت آن که آیینه ی صبح و قدح لاله شکست خاک شب در دهن سوسن آزاد گرفت 8 لینک به دیدگاه
Dreamy Girl 6672 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۹۴ متلاطم ... تنها ... بیکران ... کاش اقیانوسی نبودم پنجه کشان بر ساحل ... از : شمس لنگرودی 9 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۴ سرود مجلس درد است اه و ناله ما حباب خون جگر لاله کن پیمانه ی ما... 6 لینک به دیدگاه
Dreamy Girl 6672 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۹۴ در اتاقم را بسته ام و فکر می کنم دنیا در پشت این درهای بسته و پرده های کشیده چقدر تاریک است ! از : م . محمدی مهر 7 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۴ دلم آسمان "جمعه" است ، می گیرد و نمی بارد ! 7 لینک به دیدگاه
roozbeh ameri 8439 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۴ شبتاریک و بیم موج و گردابی چنیین هایل کجا دانند حال ما سبکباران ساحل ها 8 لینک به دیدگاه
iJosep 31 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۹۴ اینک اقیانوس! آسمان همیشه ی هاروت... 4 لینک به دیدگاه
roozbeh ameri 8439 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۹۴ دلخوشم با غزلی تازه همینم کافیست 6 لینک به دیدگاه
Dreamy Girl 6672 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۴ ای آبروی من نرو!صف را رها نکن پشت سرم بایست ولی اقتدا نکن یاسر قنبرلو 5 لینک به دیدگاه
roozbeh ameri 8439 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۴ پاییز میرسد که مرا مبتلا کند با رنگهای تازه مرا آشنا کند 4 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۴ آب خضر و می شبانه یکی است مستی و عمر جاودانه یکی است پلهٔ دین و کفر چون میزان دو نماید، ولی زبانه یکی است گر هزارست بلبل این باغ همه را نغمه و ترانه یکی است پیش مرغ شکستهپر صائب قفس و باغ و آشیانه یکی است 7 لینک به دیدگاه
Sepandarmaz 1327 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۴ یوسف مصر شنیدی که ز اخوان چه کشید چه توقع ز عزیزان دگر باید داشت .... 6 لینک به دیدگاه
Dreamy Girl 6672 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۴ شهامت میخواهد دوست داشتن کسی که هیچ وقت هیچ زمان سهم تو نخواهد شد... از : ویسلاوا شیمبورسکا 5 لینک به دیدگاه
roozbeh ameri 8439 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۴ چه خونها از پرم باید بریزم از آن چشم ترم باید بریزم دلم وقتی هوایت کرده باشد چه خاکی بر سرم باید بریزم؟ 4 لینک به دیدگاه
Dreamy Girl 6672 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۴ خدا وقتی بخواهد غیر ممکن میشود ممکن ولی وقتی نخواهد واقعا دیگر نخواهد شد.. 3 لینک به دیدگاه
YAGHOT SEFID 29302 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 شهریور، ۱۳۹۴ و عمر شیشه عطر است، پس نمی ماند پرنده تا به ابد در قفس نمی ماند مگو که خاطرت از حرف من مکدر شد که روی آینه جای نفس نمی ماند طلای اصل و بدل آنچنان یکی شده اند که عشق جز به هوای هوس نمی ماند مرا چه دوست چه دشمن ز دست او برهان که این طبیب به فریادرس نمی ماند من و تو در سفر عشق دیر فهمیدیم قطار منتظر هیچ کس نمی ماند... 2 لینک به دیدگاه
آریوبرزن 13988 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 شهریور، ۱۳۹۴ به لب پنجره سوگند که این رهگذران همه بر صورت خود خنده جعلی دارند 8 لینک به دیدگاه
آریوبرزن 13988 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۴ خودکشی،مرگ قشنگی که به آن دل بستم دسته کم هر دو سه شب سیر به فکرش هستم گاه و بیگاه پُر از پنجره های خطرم به سَرم می زند این مرتبه حتما بپرم ... 6 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده