sarevan 9753 ارسال شده در 14 خرداد، 2015 داخل که شدم، به نام آهو گفتم با اشک وضو گرفته، «یاهو» گفتم در مسجد عشق رفته بودم به نیاز گفتند: اذان بگو ... من از او گفتم "علیرضا بدیع"
sarevan 9753 ارسال شده در 16 خرداد، 2015 ما اندوه فاصـــله را به غــایت مسـافران غریب گریسته ایم، ما سر رشتــه یِ عشـق را در همهمه ی هزار پرسش و چرا گم کرده ایم، و امـروز تا آواره گی ِبی مرزی ِ دلتنــگی پیش رفته ایم ما در نبود ِکسـی که پایِ مــاندن نداشت هر روز ، ذره ذره شــعر شده ایم و پـ ـروازی را تجربه میکنــیم که تنــها ، رنگ دیــوار هایش آبـ ـی ست
Yamna 1 17420 ارسال شده در 16 خرداد، 2015 دلـم نـه عـشق میخواهد .. نـه دروغ های قشنگ .. نـه ادعـاهای بـزرگ .. نـه بـزرگ های پـر ادعـا .. دلـم یـک فنـجان قـهوه داغ میـخواهد و یـک " دوســــت " .. کـه بـشود بـا او حـرف زد و بـعد " پشیــمان " نـشد ...
Lean 56970 ارسال شده در 16 خرداد، 2015 خداونـــــــدا! اگـــــــــــــــر داشتن، ذلیل داشتنم میکند, ندارم کـن! خداونــــدا اگـــــــر کــــــــــاشتن، اسیر چیدنم میکند، بیکارم کن! اگر اندیشــــه ی خیانت به یاران بر سرم افتـــــاد بر سر دارم کن! اگر به لحظه ی غفلتی در افتادم پیش از سقوط هشیــــــارم کن! اگـــــــــــــر رنـــــــــــــج بیمــــاران، لحظـه ای از دلــــــــم بیرون رفت، سخت و بی ترحم بیمــــارم کن! خداونــــدا! خـــــــــــــــــــــــوارم کن! امــــــــــــــــــــا مــردم آزارم نکــــن! 1
Tamana73 28837 ارسال شده در 17 خرداد، 2015 حس خوبیه … به خودت میای میبینی به کسی که رهات کرده و بدجور بهت ظلم کرده دیگه نه نیازی داری نه احساسی ولی اون داره از بی تو بودن میمیره... 1
yade dirooz 1814 ارسال شده در 18 خرداد، 2015 اگه دوباره ترانهیی از این قلبِ متروک شنیده میشه، اگه میبینی جوانه داده تنِ بلوطِ خشکیده ریشه، اگه اسیرِ تالابِ زهرم اما یهوقتا خندم میگیره، اگه با فکرِ افتادنِ یه گلبرگِ لاله دردم میگیره، اگه کتاب و کیف و کلاهم جا میمونه تو تاکسی خالی، این خیره موندن به نقطهیی دور، این بیقراری، این خوشخیالی... به خاطرِ توست، به خاطرِ ما، به خاطرِ این دورانِ زیبا... به خاطرِ این حسِ دورگه حس ما شدن بیاما، اگه... اگه هرجا یه آینه میبینم دستی میکشم به روی موهام، اگه حتا تو متروی خالی باور ندارم تنهای تنهام، اگه دیدنِ تارای سفید میونِ موهام آزارم میده، اگه کنارِ چرکنویسِ این ترانه دستم یه دل کشیده، اگه همیشه واکس خورده کفشام، اگه به خودم اُدکلن زدم، اگه همیشه نیم ساعت زودتر سرِ قرارم با تو اومدم... به خاطرِ توست، به خاطرِ ما، به خاطرِ این دورانِ زیبا... به خاطرِ این حسِ دورگه حس ما شدن بیاما، اگه... یغما گلرویی 1
Tamana73 28837 ارسال شده در 19 خرداد، 2015 هیچکس نفهمیدزلیخامرد!بود!!!! میدانی چرا؟؟؟؟؟ مرادانگی میخواهدماندن پای عشقی که توراپس میزند. 1
sarevan 9753 ارسال شده در 19 خرداد، 2015 یادت ،پرچم صلحی است میان ِ شورش ِ افکارها... . . . یادگاری...(1393) 3
Tamana73 28837 ارسال شده در 22 خرداد، 2015 از فردا بیشتر مراقب باش تقاص اشک های امشب من سنگین تراز تمام روزهایی است که عاشقانه گریه کردم.... 2
Tamana73 28837 ارسال شده در 25 خرداد، 2015 نوشت “قم حا ” …همه به او خندیدند!!گریست …گفت به “غم ها ” یم نخندید…که هر جور نوشته شود درد دارد!!از ته به سر بخوان تامنِ آن روزها را بشناسی 3
Yamna 1 17420 ارسال شده در 25 خرداد، 2015 من آنچه را احساس باید کردیا از نگاه دوست باید خواند،هرگز نمی پرسمهرگز نمی پرسم که: آیا دوستم داری؟قلبِ من و چشمِ تو می گوید به من: آری 1
Rose6 877 ارسال شده در 25 خرداد، 2015 تنهاتر از آنم که به تنهایی بیندیشم... نازکتر از بلورم و نرم تر از حریر ، اگر قصد شکستن داری ، سنگ بی انصافی است ، یک تلنگر کافیست 1
Rose6 877 ارسال شده در 25 خرداد، 2015 من آن موجم که آرامش ندارم به آسانی سر سازش ندارم هميشه در گريز و در گذارم نمی مانم به يکجا بی قرارم سفر يعنی من و گستاخی من هميشه رفتن و هرگز نماندن هزاران ساحل و ناديده ديدن به پرسش های بی پاسخ رسيدن ... 2
vergil 11695 ارسال شده در 28 خرداد، 2015 من عادت کرده ام به دیوار کشیدن میان خود بودن و همه بودن... من عادت کرده ام به آنکه خاطره های تو دلداریم دهند میان مرز باریک و احمقانه ی بودن یا نبودن میان ذهنی که هیچکس نمی بیند هیچکس احساس نمی کند زنده بودنش را نفس کشیدنش را آهسته آهسته مردنش را قلب من هرگز میان سینه ام نبوده است قلب من میان خاطرات تو در آن اتاق همیشه قفل انتهای راهرو پشت پریشانی های یک ذهن بی قرار می تپد دیوانه وار... آرزو می کند؛ کاش دلبری بود که می آمد یک روز راز احمقانه ی این دیو منتظر را کشف می کرد... / 2
YAGHOT SEFID 29302 ارسال شده در 29 خرداد، 2015 روزهایی که بی تو می گذرد گرچه با یاد توست ثانیه هاش آرزو باز می کشد فریاد در کنار تو می گذشت ای کاش... 1
Tamana73 28837 ارسال شده در 30 خرداد، 2015 تلخى این روزهایم را ببخشید ... ... دیگر ... قندى در دلم آب نمیشود ... 6
ارسالهای توصیه شده