.:: MISSISSIPPI ::. 352 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۹۲ شكوه چشم تو و شانه هاي كوچك من .... غرور و اشك تو و شاخه هاي پيچك من ..... 4 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۹۲ تنهـــــایی یعنـــی ... منتظر هیــــــچ کـــــس نباشی یعنی قــــراری دلهــــــره ای ...لحظــــه ای ... نداشتــه بـاشی... تنهـــــایی همــان دلتنــــگی نیست ... در دلتنــــگی هــا کـسـی حضــــور دارد 3 لینک به دیدگاه
ایلین1366 5544 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۹۲ آدم بــــــــــــرفی هــــــــــــم که باشـــی... دلت می خواهد یک نفر باشد تا گرمت کند... مهم نیست آب شدن... نیســــــــــــت شـدن... مـهم آرامــــش است حتی برای چند لحظه... 4 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۹۲ چقدر تنهایم وقتی . . . گاهی خیلی کم میشوی! 3 لینک به دیدگاه
ایلین1366 5544 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۹۲ ﮔﺎﻩ ﺟﻠﻮﯼ ﺁﯾﻨﻪ ﻣﯽ ﺍﯾﺴﺘﻢ،ﺧﻮﺩﻡ ﺭﺍ ﺩﺭ ﺁﻥ ﻣﯿﺒﯿﻨﻢ... ﺩﺳﺖ ﺭﻭﯼ ﺷﺎﻧﻪ ﻫﺎﯾﺶ ﻣﯽ ﮔﺬﺍﺭﻡ ﻭ ﻣﯿﮕﻮﯾﻢ.... ﭼﻪ ﺗﺤﻤﻠﯽ ﺩﺍﺭﺩ ﺩﻟﺖ 3 لینک به دیدگاه
ستاره193 4133 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۹۲ نميدانم كه بعد از سالهاي سخت و دشوار........... كه بعد از روزهاي گرم و شيرين........ زمان مردنم.............. زمان مردنم آيا در آغوش تو جانم را خدا گيرد و يا اين آرزو در نطفه ميميرد......... شايد............ 7 لینک به دیدگاه
ایلین1366 5544 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 بهمن، ۱۳۹۲ چه شب ساکتی ست... انگار هیچ کس در دنیا نیست... یا شاید هم... من در دنیای کسی نیستم... 3 لینک به دیدگاه
ایلین1366 5544 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 بهمن، ۱۳۹۲ خسته ام تکیه زده ام بر دیواری از سکوت ؛ گاه گاهی هق هق تنهایی هایم سکوتم را میخراشد و نقشی از یادگاری میزند یادگاری هایی که کسی سواد خواندنش را ندارد هیچ کس جز خدا! 3 لینک به دیدگاه
ایلین1366 5544 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 بهمن، ۱۳۹۲ در چشمانم تنها یی ام را پنهان می کنم در دلم ، دلتنگی ام را در سکوتم ، حرفهای نگفته ام را در لبخندم ، غصه هایم را دل من چه خردسال است ، ساده می نگرد ساده می خندد ، ساده می پوشد دل من از تبار دیوارهای کاهگلی ست ساده می افتد، ساده می شکند ، ساده می میرد 3 لینک به دیدگاه
S a d e n a 11333 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اسفند، ۱۳۹۲ می شمارم دانه دانه باران را در خیابانهای بی تـــو.... وقتی آوار می شود ، جنونی که تازگی ندارد،، بر ســـرم ... خراب تر ازین نمی شوم ، این روزها ... 4 لینک به دیدگاه
mosalman 294 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اسفند، ۱۳۹۲ ***شود روزی که یارم را ببینم؟...سرشتم،ذاتم، ان مه روی زیبا را ببینم؟*** 4 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اسفند، ۱۳۹۲ گوشـــه ای نشستـــــــه ام و دویـــــــدن ِ ثانیـــه ها را از مــَـــرز روزهـا و شـب هـا نظــاره می کنـــــــــم امـــا مــــدت هاست ... نه دیگــر ایـن اتـــاق کوچک راضـــیام میکنــد نه پنجـــــــــرهای که یک وجـــب بیشتــر آسمــــــــــــــان نـدارد دلــــــم تنگــــــــــ است بـرای ستـــــــــاره ها برای سکــــوت مــاه بـرای رقــــــــــــص مهتـــاب بـرای شــب هایی که آرام سَـر بـَر بـــالیـن می گــذاردَم بــــی هیـــچ خیــــال و رویــــــــــای ِ محـــالی بـرای روزهــایی که دلتنگـــــــــــــــ ِ کســی نبــودم ... خستــــه ام ... راه هـــــــای زیــادی را رفتـــــــــــم بـرای فرامــوشی هیــــــــــــچ راهــی نیسـت خـود را به هــَر راهــی زدم روزی با تـــــــو رفتــه بودمـَـش نشدنـــی ست فرامـــــــوشی تــــو فرامــــــوشی مــــــــــــــــن فرامـــــوشی ایـن عشـــــــــق ممنـــوع 2 لینک به دیدگاه
ایلین1366 5544 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اسفند، ۱۳۹۲ دلتنگی که می اید به این سادگی ها نمی رود پی کارش..... نه با حرف ،نه به شعر ،نه با ترانه،.... دلتنگم ودیدار تو درمان من است 2 لینک به دیدگاه
ایلین1366 5544 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اسفند، ۱۳۹۲ نمیدانم چـرا انقدر بی طـاقت شده امـ حسود شــده امـ تـــو را همیـــشهـ میـخواهــمـ تــو فقــط بــاش حتی لحظـــهـ ای و بخــاطر بسپار آغــوش مــن بهـ انـــدازه تــو جــا دارد و بــس!! 1 لینک به دیدگاه
mosalman 294 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۹۲ زبوی زلف تو مفتونم ای گل ز رنگ روی تو دلخونم ای گل من عاشق زعشقت بیقرارم تو چون لیلی و من مجنونم ای گل 6 لینک به دیدگاه
!BARAN 4887 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اسفند، ۱۳۹۲ چقدر تلخ است، که بدانی بیهوده انتظار می کشی و فقط برای اینکه باورت ته نشین نشود باز هم منتظر بمانی با این تعبیر معصومانه که مگر ممکن است ، نیاید..!! ماندانا پیرزاده 4 لینک به دیدگاه
nazanin abedini 804 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اسفند، ۱۳۹۲ به سلامتی کسی که تو خیالمونه ولی بیخیالمونه .. 5 لینک به دیدگاه
nazanin abedini 804 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اسفند، ۱۳۹۲ به سلامتی اونی که هیچ وقت نمیتونی بهش زنگ بزنی اما دلت نمیاد شمارشو از گوشیت پاک کنی.. 3 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اسفند، ۱۳۹۲ سلامتی سه تن، ناموس و رفیق و وطن 4 لینک به دیدگاه
mosalman 294 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اسفند، ۱۳۹۲ به هر شام و سحر گریم به کویی که جاری سازم از هر دیده جویی مو ان بیطالعم در باغ عالم که گل کارم بجایش خار رویی 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده