z-tarahi 282 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مهر، ۱۳۹۲ ی سوال دیگه!شرمنده ها اما دوستان شما آموزش layout اسکچاپ رو هم دارید؟ ممنون میشم آپلود کنید 1 لینک به دیدگاه
z-tarahi 282 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مهر، ۱۳۹۲ بچه ها به نظرتون چطوری میتونم یه نیم دایره این شکلی رسم کنم؟ مثل کره بشه؟!!! 1 لینک به دیدگاه
memmar 6829 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مهر، ۱۳۹۲ بچه ها به نظرتون چطوری میتونم یه نیم دایره این شکلی رسم کنم؟ مثل کره بشه؟!!! واسه کشیدن حجم سه بعدی نیم دایره بهترین راه استفاده از پلاگین هست اگه پیداش کنم میذارم براتون... ولی اگه صفحه منظورتونه که باکشیدن خطو آرک 2 لینک به دیدگاه
soheil1000 19 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آبان، ۱۳۹۲ سلام به همه ی اساتید ... من یه مشکلی تو رندرگیری با وی ری دارم بعضی مواقع رندرهام به این صورت در میاند ... مثلا دستگیره ها متریالشون brushed_Steel هستش سینک هم همینطور ولی رندرم خراب میشه و پیکسل ها میسوزند ! متریال ها رو از خود سایت وی ری گرفتم و مشکلی ندارند ... به نظر شما ایراد از کجاست ؟ 3 لینک به دیدگاه
سامیار220 10919 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آبان، ۱۳۹۲ واسه کشیدن حجم سه بعدی نیم دایره بهترین راه استفاده از پلاگین هست اگه پیداش کنم میذارم براتون... ولی اگه صفحه منظورتونه که باکشیدن خطو آرک برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 4 لینک به دیدگاه
mbayani 44 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آبان، ۱۳۹۲ راستش گير كردم براي نور پردازي ممنون ميشم كمك كنيد. من براي نور پردازي كروهايي كه براي كناف و توي سقف در ميارم دچار مشكل اساسي هستم اگر كسي ميتونه كمكم كنه بسيار سپاسگذارم. :5c6ipag2mnshmsf5ju3 3 لینک به دیدگاه
jo0obi 12 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۹۲ سلام.من میخوام کد رو تو اسکچ import کنم ولی تو قسمت files of type اصلا پسوند dwg وجود نداره, اصلا فایل کد رو نشون نمیده که بخوام انتقالش بدم به اسکچ,لطفا راهنمایی بفرمایید 2 لینک به دیدگاه
hami_sani 6076 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۹۲ سلام.من میخوام کد رو تو اسکچ import کنم ولی تو قسمت files of type اصلا پسوند dwg وجود نداره, اصلا فایل کد رو نشون نمیده که بخوام انتقالش بدم به اسکچ,لطفا راهنمایی بفرمایید سلام.مربوط به نسخه اسکچ اپی که استفاده میکنید میشه.برای استفاده از تمام قابلیت های برنامه باید از نسخه های pro استفاده کنید والبته به درستی اونو کرک کنید 1 لینک به دیدگاه
jo0obi 12 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۹۲ سلام.مربوط به نسخه اسکچ اپی که استفاده میکنید میشه.برای استفاده از تمام قابلیت های برنامه باید از نسخه های pro استفاده کنید والبته به درستی اونو کرک کنید میشه لطفا لینک دانلودشو برام بزارید و کرک کردنشم بهم توضیح بدید,اگه امکانش هست لینک به دیدگاه
ahmad zalpour 25 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۹۲ سلام دوست عزیزاگه کیفیت خوبی میخواین، باید طرح خودتون رو با v-ray یا irender یا سایر پلاگینا رندر بگیرین. خروجی مستقیم به صورت عکس کیفتیش زیاد خوب نمیشه. حالا خروجی رو به صورت عکس bmp هم بگیرین. ولی بعیده تغییر چندانی کنه. سلام دوستان عزیز میخواستم گفته ی شماها رو تکمیل کنم.وقتی export می کنی ،سمت راست ، قسمت پایین که کنسل کردن رو داره.پایین کنسل هم یه گزینه ی دیگه به نام option هم داره و مربوط به رزولوشن یا کیفیت عکس میشه ه می تونید اون رو بالا ببرید.هرچند گیفیتش مثل رندر نیست. 5 لینک به دیدگاه
pari.v 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 بهمن، ۱۳۹۲ سلام.. خسته نباشید بچه ها کسی می دونه چجوری می تونم کد سه بعدی و ببرم تو اسکچاپ؟ با فرمت dxf سیوش کردم.. 3 لینک به دیدگاه
mojan1 14 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۹۲ سلام من یه تازه کارم میخوام برای طراحی کابینت اسکچ اپ رو یاد بگیرم.اگه ممکنه فایل اموزش به زبان انگلیسی رو بذارید ممنون 4 لینک به دیدگاه
negarineh 63 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۳ یه سوال دارم.نمیدونم اینجا جاشه یا نه.واقعاهمه ی این کارا با اسکچاپ درست شده؟اخه من شنیدم با اسکچاپ نمیشه خیلی رئال و واقعی کار کرد وهمچنین شنیدم مدلای خیلی پیچیده رو نمیشه با اسکچاپ در اورد.یه چیز دیگه هم میگن اینه که مدل سازی تو اسکچاپ خیلی سریع تر از نرم افزارهای دیگه اس وراحت تره.ولی بعضی کارا کیفیت قابل قبولی داره...راهنمایی لطفا یه چیز دیگه هم میگن اینه که مدل سازی تو اسکچاپ خیلی سریع تر از نرم افزارهای دیگه اس وراحت تره. میخواستم بدونم این حرفا کودومش درسته 3 لینک به دیدگاه
memmar 6829 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۳ یه سوال دارم.نمیدونم اینجا جاشه یا نه.واقعاهمه ی این کارا با اسکچاپ درست شده؟اخه من شنیدم با اسکچاپ نمیشه خیلی رئال و واقعی کار کرد وهمچنین شنیدم مدلای خیلی پیچیده رو نمیشه با اسکچاپ در اورد.یه چیز دیگه هم میگن اینه که مدل سازی تو اسکچاپ خیلی سریع تر از نرم افزارهای دیگه اس وراحت تره.ولی بعضی کارا کیفیت قابل قبولی داره...راهنمایی لطفایه چیز دیگه هم میگن اینه که مدل سازی تو اسکچاپ خیلی سریع تر از نرم افزارهای دیگه اس وراحت تره. میخواستم بدونم این حرفا کودومش درسته سلام خوش اومدید بله همه این کارا با اسکچ آپ هست...هر چقدر به تنظیمات وارد تر باشید و با نرم افزار آشنایی میتونید خروجی بهتری داشته باشید...بستگی به علاقه هم داره......هر کس به نرم افزارو ترجیح میده ولی مدل کردن سریع تره.....الان پلاگین های زیادی اومده برای مدل کردن احجام پیچیده و همچینین راحتی و سرعت بخشیدن به کار... برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام هم یک مقایسه هست میتونید بخونید موفق باشید 4 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۳ سلام.. خسته نباشید بچه ها کسی می دونه چجوری می تونم کد سه بعدی و ببرم تو اسکچاپ؟ با فرمت dxf سیوش کردم.. من الان دیدم این پستو. هنوزم دنبالش هستی؟ اسکتچاپ چند استفاده میکنی؟ تو نسخه های جدیدش تو قسمت ایمپورت، ایمپورت کردن فایلای کد هم هستن. تو نسخه های قدیمیش با پلاگین اینکار انجام میشد. 3 لینک به دیدگاه
pari.v 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۳ من الان دیدم این پستو. هنوزم دنبالش هستی؟ اسکتچاپ چند استفاده میکنی؟ تو نسخه های جدیدش تو قسمت ایمپورت، ایمپورت کردن فایلای کد هم هستن. تو نسخه های قدیمیش با پلاگین اینکار انجام میشد. مهندس حل شد مال همون موقع ست خودت کمکم کردی.. نسخه پرو .. و این حرفا :دی 3 لینک به دیدگاه
mila_10002000 12 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۳ سلام من تازه کار سه بعدی رو یاد گرفتم الان دارم روی یک پروژه رستوران ساحلی (مجموعه آلاچیق ) کار میکنم تو رندر گیری مشکل دارم به نظر شما با چه برنامه ای رندر بگیرم اینم نمونه کار من 2 لینک به دیدگاه
سامیار220 10919 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۳ سلام دوستان من چند وقت پیش یه تعداد متریال به مت های اسکچاپم اضافه کردم ولی موقع استفاده از اونها ارور زیر رو به من میده و برنامه رو میبنده!! این بلا رو سر یه تعداد از پلاگینهام آورده و حتی یه تعداد از متهای خودشم اینطوری شدن کسی میتونه بنده رو راهنمایی کنه؟! اون متریال هارو هم پاک کردم ولی دیگه درست نشد!! 2 لینک به دیدگاه
sanasolo 259 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۳ سلام بچه ها. من یه مشکل فنی واسم پیش اومده.... مشکل اینجاست که من نقشه اتوکدیم رو خیلی خوب و کامل باندری کردم همه ی قسمت هاش رو و بلوک کردم که وارد نرم افزار اسکچ کنم.وقتی وارد اسکچ میشه متاسفانه نقشه انگار منفجر شده و هر قسمت نقشه یه جاییه یه قسمت تو آسمون یه قسمت رو زمین یه قسمت وسط. چیکار کنم؟؟/؟؟/ کسی میتونه کمکم کنه؟؟؟ خستم شد دیگه 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده