Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، ۱۳۸۹ سلام نلیکم برادر دکتر نادر (ره) ببین من رفتم متخصص گوش و حلق و بینی و از سینوسهام هم اسکن کردن...سینوسام مشکلی نداره. اما چشم شتشو با آب نمک رقیق رو انجام میدم :w410: بازم ممنون :rose: لینک به دیدگاه
Doctor_Shovan مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، ۱۳۸۹ سلام نلیکم برادر دکتر نادر (ره) ببین من رفتم متخصص گوش و حلق و بینی و از سینوسهام هم اسکن کردن...سینوسام مشکلی نداره. اما چشم شتشو با آب نمک رقیق رو انجام میدم :w410: بازم ممنون :rose: خواهر مهناز دامت افاضاته احتمالا همین شستشو مشکل را حل خواهد کرد :rose: لینک به دیدگاه
Nightingale 10531 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 دی، ۱۳۸۹ سلام نادر یه مشکل خیلی ناجوری دارم من اونم اینکه من گاهی دچار تنگی نفس میشم مثه الان که یادم افتاده گفتم بپرسم ........ تنگی نفسم اینجوریه که انگار نفسم کامل نیست ........ ریه ها درست خالی نمیشند و درست پر نمیشند و اختلال در دمو بازدمم رخ میده ......... این مشکل ممکنه در هر ساعتی چه خوابیده چه نشسته و مواقعی که استرسی هم ندارم رخ بده ....... مشکل از کجاست ؟نمیرم یهو ؟ 2 لینک به دیدگاه
Doctor_Shovan مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۸۹ سلام نادر یه مشکل خیلی ناجوری دارم من اونم اینکه من گاهی دچار تنگی نفس میشم مثه الان که یادم افتاده گفتم بپرسم ........ تنگی نفسم اینجوریه که انگار نفسم کامل نیست ........ ریه ها درست خالی نمیشند و درست پر نمیشند و اختلال در دمو بازدمم رخ میده ......... این مشکل ممکنه در هر ساعتی چه خوابیده چه نشسته و مواقعی که استرسی هم ندارم رخ بده ....... مشکل از کجاست ؟نمیرم یهو ؟ در اینگونه موارد معمولا یه بار گوش دادن به ریه ها توسط پزشک حد اقل معاینه ایست که لازمه .. اما بیشتر مواقع پس از کنار زدن مشکلات قلبی تنفسی معمولا همون اضطراب و استرس باعث اینگونه وضع تنفسی میشه .. اینکه میگی در ان موقع که پیش میاد استرسی مو جود نیست دلیلی نمیشه چون ممکنه اثرش رو داشته باشه اما خودش در ان لحظه نباشه :rose: لینک به دیدگاه
Nightingale 10531 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۸۹ در اینگونه موارد معمولا یه بار گوش دادن به ریه ها توسط پزشک حد اقل معاینه ایست که لازمه .. اما بیشتر مواقع پس از کنار زدن مشکلات قلبی تنفسی معمولا همون اضطراب و استرس باعث اینگونه وضع تنفسی میشه .. اینکه میگی در ان موقع که پیش میاد استرسی مو جود نیست دلیلی نمیشه چون ممکنه اثرش رو داشته باشه اما خودش در ان لحظه نباشه :rose: مشکل قلبی ؟ مثلا چی ؟ مشکل از ریه ها هم ممکنه باشه؟ لینک به دیدگاه
Doctor_Shovan مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۸۹ مشکل قلبی ؟ مثلا چی ؟ مشکل از ریه ها هم ممکنه باشه؟ تشخیص های زیادی هست ولی نمیگم حتما هست . از ان جهت گفتم که معمولا پزشکان خوب تشخیص های روحی و روانی رو به عنوان تشخیص اخر بعد از رد همه ی علل جسمی میذارند و درستش هم همینه . چون همینجوری مثلا اگه یه مشکل روده بزرگ رو بدون هر ازمایشی روانی فرضش کنیم مدتی بعد معلوم میشه طرف سرطان داشته لینک به دیدگاه
Nightingale 10531 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۸۹ تشخیص های زیادی هست ولی نمیگم حتما هست . از ان جهت گفتم که معمولا پزشکان خوب تشخیص های روحی و روانی رو به عنوان تشخیص اخر بعد از رد همه ی علل جسمی میذارند و درستش هم همینه . چون همینجوری مثلا اگه یه مشکل روده بزرگ رو بدون هر ازمایشی روانی فرضش کنیم مدتی بعد معلوم میشه طرف سرطان داشته یعنی ممکنه بمیرم ؟ لینک به دیدگاه
Doctor_Shovan مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۸۹ یعنی ممکنه بمیرم ؟ تا عید و 13 بدر قکر نمیکنم تا بعد از اون هم خدا رو چه دیدی زبونم لال لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اسفند، ۱۳۸۹ من باز مزاحم شدم. :icon_pf (34): نادر جان دو روز می شه که فک بالا و پایینم..فقط سمت راست صورتم به شدت درد میکنه. تمام دندونام تیر میکشه و یه کم هم سینوسها و گوشم درد می کنه. مسکن که کلا" اثر نداره! می میرم دکتر؟ 2 لینک به دیدگاه
Doctor_Shovan مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اسفند، ۱۳۸۹ من باز مزاحم شدم. :icon_pf (34):نادر جان دو روز می شه که فک بالا و پایینم..فقط سمت راست صورتم به شدت درد میکنه. تمام دندونام تیر میکشه و یه کم هم سینوسها و گوشم درد می کنه. مسکن که کلا" اثر نداره! می میرم دکتر؟ الان باید بهتر شده باشه ؟!! لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اسفند، ۱۳۸۹ الان باید بهتر شده باشه ؟!! نه...دیشب کلا" 2 ساعت به زور خوابیدم با 3 تا مسکن 1 لینک به دیدگاه
Doctor_Shovan مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اسفند، ۱۳۸۹ نه...دیشب کلا" 2 ساعت به زور خوابیدم با 3 تا مسکن اگه ادامه داره باید بری معاینه بشی . لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اسفند، ۱۳۸۹ اگه ادامه داره باید بری معاینه بشی . از دندونه یا از گوش؟ 1 لینک به دیدگاه
Doctor_Shovan مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اسفند، ۱۳۸۹ از دندونه یا از کوش؟ نمیشه گفت از کجاست ممکنه مفصل فکی گیجگاهی باشه یا عصب صورتی یا دندان یا سینوس لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اسفند، ۱۳۸۹ نمیشه گفت از کجاست ممکنه مفصل فکی گیجگاهی باشه یا عصب صورتی یا دندان یا سینوس مرسی از راهنماییت 1 لینک به دیدگاه
kish62 34 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۰ میخواستم بدونم Rh چیه و اگه دونفر دارای گروه خونی آ مثبت باشن میتونن با هم ازدواج کنن یا نه اصلأ Rh با گروه خونی ارتباط داره یا نه؟ لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 این ارسال پرطرفدار است. اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۰ سلام:icon_pf (44): دوستان عزیزم من قصد دارم توی این تاپیک در حد توانم مشاوره پوستی بدم شما می تونید مسائل پوستی خودتون رو تحت سوالی مطرح کنید و راهکارهای درست و علمی بگیرید. من تا اونجایی که بتونم سعی می کنم پاسخ بدم ولی اگر بقیه دوستان هم اگر تجربه ای دارن منو کمک کنن ممنون میشم. شاد و بانشاط باشید 55 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۰ یک عدد جوش که چند ساله است که در صورت دستکاری چرک (شاید هم چربی ) پس میدهد (مال خودم نیستا) 11 لینک به دیدگاه
::: شیـــما ::: 6955 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۰ من چن وقته عسل میزنم ب پوستم خیلی خوب بود واسم بابام رفته ی صابون عسل گرفته میگه این بهتره عسلو داغ میکنی خاصیتش میره این خاصیت عسلش میمونه ولی صابونو ک میزنم پوستم میسوزه علمای منزل میگن وقتی میسوزه ینی داره لایه برداری میکنه خوبه همینو بزن نظر شما چیه ؟ ---- حامد فک کنم بره پاکسازی کاملا تخلیش کنن 12 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۰ این جوش مورد سئوال من اصلا معمولی نیست , در حالت معمولی تو پوست گمه , وقتی پوستو میکشی جوشه میزنه بیرون و سرش هم بازه! فشارش میده چیز میز میاد بیرون :icon_pf (34): 5 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده