رفتن به مطلب

45 موضوع در این تالار قرار دارد

  1. The Dictionary of Flavors

    • 0 پاسخ
    • 947 بازدید
    • 0 پاسخ
    • 659 بازدید
    • 0 پاسخ
    • 683 بازدید
    • 0 پاسخ
    • 687 بازدید
    • 0 پاسخ
    • 556 بازدید
  2. Oils and Fats in the Food Industry

    • 0 پاسخ
    • 763 بازدید
    • 0 پاسخ
    • 636 بازدید
    • 0 پاسخ
    • 671 بازدید
    • 0 پاسخ
    • 744 بازدید
    • 0 پاسخ
    • 576 بازدید
    • 0 پاسخ
    • 621 بازدید
  3. Dairy Processing Handbook

    • 0 پاسخ
    • 987 بازدید
  4. Halal Food Production

    • 0 پاسخ
    • 627 بازدید
  5. Soy Applications in Food

    • 0 پاسخ
    • 702 بازدید
    • 0 پاسخ
    • 816 بازدید
  6. Nutrient Composition of Foods

    • 0 پاسخ
    • 752 بازدید
    • 0 پاسخ
    • 714 بازدید
  7. Sustainable Food Processing

    • 0 پاسخ
    • 641 بازدید
    • 0 پاسخ
    • 553 بازدید
  8. Edible Oil Processing

    • 0 پاسخ
    • 572 بازدید
    • 0 پاسخ
    • 502 بازدید
    • 0 پاسخ
    • 610 بازدید
  9. Sustainable Agriculture Volume 2

    • 0 پاسخ
    • 553 بازدید
  10. Ultrasonic & ultrasound

    • 1 پاسخ
    • 642 بازدید
  11. Ecology of Fermented Foods

    • 0 پاسخ
    • 596 بازدید
    • 0 پاسخ
    • 566 بازدید
    • 0 پاسخ
    • 657 بازدید
  12. Modern Food Microbiology

    • 0 پاسخ
    • 662 بازدید
    • 0 پاسخ
    • 604 بازدید
    • 0 پاسخ
    • 626 بازدید
    • 0 پاسخ
    • 547 بازدید
  13. Chocolate Science and Technology

    • 0 پاسخ
    • 545 بازدید
  14. Advances in Food Mycology

    • 0 پاسخ
    • 459 بازدید
  15. Essential guide to food additives

    • 0 پاسخ
    • 542 بازدید
  16. Starch: Chemistry and Technology

    • 0 پاسخ
    • 548 بازدید
    • 0 پاسخ
    • 628 بازدید
    • 2 پاسخ
    • 872 بازدید
  17. Dictionary of Food Ingredients

    • 0 پاسخ
    • 724 بازدید
  18. Pocket Dictionary of Food Safety

    • 0 پاسخ
    • 758 بازدید
    • 0 پاسخ
    • 644 بازدید
×
×
  • اضافه کردن...