رفتن به مطلب

Sustainable Food Processing


Mahdi Eng

ارسال های توصیه شده

9780470672235.jpg

 

 

 

 

description.pngکتاب “فرآوری مواد غذایی پایدار” یک بازبینی جامع درزمینه پایداری اقتصادی و نگرانی‌های زیست‌محیطی مرتبط با فرآوری مواد غذایی را فراهم می‌کند.

این کتاب راه‌های افزایش پایداری در تمام بخش‌های اصلی صنعتی غذایی را ترویج می‌دهد و به‌عنوان یک کتاب مرجع استاندارد درزمینه فرآوری مواد غذایی پایدار شناخته خواهد شد و برای متخصصان دانشگاهی و صنعتی، بسیار جذاب خواهد بود. فصل‌های آغازین، مفهوم و اصول فرآوری مواد غذایی پایدار را با رجوع به بخش‌های مختلف فرآوری مواد غذایی (لبنی، گوشت، غذاهای دریایی، غلات، موه و سبزیجات)، پوشش می‌دهد…

 

 

 

 

 

نویسنده: Brijesh K. Tiwari, Tomas Norton, Nicholas M. Holden

 

انتشارات: Wiley-Blackwell

 

ISBN 10: 0470672234

 

ISBN 13: 9780470672235

 

منبع : booktolearn

 

پسورد فایل:

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

 

 

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

×
×
  • اضافه کردن...