رفتن به مطلب

Ecology of Fermented Foods


Mahdi Eng

ارسال های توصیه شده

Robert Scott

 

Department of Educational Policy Studies

University of Illinois at Urbana-Champaign

Champaign, IL1

 

William C. Sullivan

 

Department of Natural Resources and Environmental Sciences

Director of the Environmental Council

University of Illinois at Urbana-Champaign

Urbana, IL2

 

 

Abstract

Fermented foods arise in the human relationship to the

microbial environment. Human survival is connected to

yeasts and bacteria that produce lactic acid and alcohol in

preserved foods. This constitutes a fermentation ecosystem

that embodies the succession of species, partitioning of resources,

disturbance and equilibrium found in larger ecosystems.

Fermented foods are preserved by microbes that live in

food storage vessels. In many societies, the contribution of

fermented food has been central. Fermentation ecosystems

can be used as an engaging instructional tool to illustrate

ecological concepts and lead to a more complex understanding

of the ecology of human nutrition.

scottandsullivan.pdf

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

×
×
  • اضافه کردن...