Mahdi Eng 22,940 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۳ ویرایش دوم کتاب “پردازش روغن خوراکی” یک بازبینی ارزشمند از فناوری و کاربردهای این موضوع ارائه میدهد. این کتاب، آخرین تکنولوژیها را که نیازمندیهای جدید زیستمحیطی و تغذیهای را بررسی میکند و وضعیت فعلی بازارهای روغن خوارکی را پوشش میدهد. این کتاب برای دانشمندان و تکنولوژیستهای غذایی که از روغنها و چربیها در فرمولاسیون مواد غذایی استفاده میکنند همچنین شیمیدانها و تکنولوژیستهایی که در در زمینه پردازش روغنها و چربیها کار میکنند، مناسب میباشد. نویسنده: Wolf Hamm,Richard J. Hamilton, Gijs Calliauw انتشارات: Wiley-Blackwell ISBN 10: 1444336843 ISBN 13: 9781444336849 منبع : booktolearn پسورد فایل: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام نقل قول لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .