رفتن به مطلب

Modern Food Microbiology


Mahdi Eng

ارسال های توصیه شده

07204944439.jpeg

 

 

 

 

تالیف : James M. Jay

ویرایش : ششم

انتشارات : Aspen 2000

تعداد صفحات : 625

 

مرجع معرفی شده از سوی وزارت بهداشت،درمان و آموزش پزشکی

 

برای داوطلبین شرکت کننده در رشته های علوم و صنایع غذایی ( کنترل کیفی )

 

 

_:ws56:

 

 

password : www.biocid.org

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

×
×
  • اضافه کردن...