Mahdi Eng 22,940 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 فروردین، ۱۳۹۳ Study of hydration kinetics of rice (Tarom Mahali) during hydrothermal processing Mahdi Kashaninejad a , ∗, Danial Chabra a, Shahin Rafiee b a Department of Food Science & Technology, Gorgan University of Agricultural Sciences and Natural Resources, Beheshti Ave., Gorgan,49138-15739, Iran b Department of Agricultural Machineries Mechanics, Gorgan University of Agricultural Sciences and Natural Resources, Beheshti Ave., Gorgan,49138-15739, Iran برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 1 نقل قول لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .