رفتن به مطلب

Handbook of Vanilla Science and Technology


Mahdi Eng

ارسال های توصیه شده

9781444329360.jpg

 

 

 

description.pngوانیل رایج‌ترین ماده در جهان طعم و عطر مورد استفاده در مواد غذایی، لوازم آرایشی، دارویی و سایر محصولات است و بنابراین از اهمیت اقتصادی قابل توجهی برخوردار می‌باشد.

این کتاب مروری جامع بر علم و فن‌آوری مورد استفاده در تولید و عرضه زنجیره‌ای از محصولات وانیل را فراهم می‌کند. طیف گسترده‌ای از نویسندگان بین‌المللی در حوزه‌های متفاوتی ازجمله تولید محصولات کشاورزی، بازارهای جهانی، روش‌های تحلیلی، تجزیه‌وتحلیل حسی، مواد غذایی، و برنامه‌ کاربردی مرتبط با غذاها و ادویه‌ها، وانیل و تجارت عادلانه، آفت‌های کشاورزی در تولید وانیل، و غیره اطلاعات خود برای تالیف این کتاب ارائه داده‌اند…

 

 

نویسنده: Daphna Havkin-Frenkel, Faith Belanger

 

 

انتشارات: Wiley-Blackwell

 

 

ISBN 10: 1405193255

 

 

ISBN 13: 9781444329360

 

منبع : booktolearn

 

پسورد فایل:

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

 

:ws56:

 

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

×
×
  • اضافه کردن...