Mahdi Eng 22,940 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 فروردین، ۱۳۹۳ بازار آنزیمها برای صنعت میوهها و سبزیجات بهطور چشمگیری در سالهای اخیر گسترده شده و درحالیکه کتابهای زیادی با پوشش آنزیمها درحالحاضر در بازار موجود میباشند؛ به جز این کتاب هیچکدام تمرکز اختصاصی بر روی حوزه میوهها و سبزیجات ندارند. این کتاب با مشارکت بیش از ۲۵ کارشناس که در حوزههای مربوطه فعالیت دارند، تالیف شده است. کتاب “نقش آنزیمها در فرآیندهای میوهها و سبزیجات” تمرکز ویژهای روی نویدبخشترین تحولات تحقیقاتی بینالمللی، وضعیت فعلی و پتانسیل برنامههای کاربردی صنعتی در آنها، دارد. این کتاب که به آنزیمها در میوهها و سبزیجات اختصاص یافته و به جنبههای متفاوت این حوزه میپردازد… نویسنده: Alev Bayindirli انتشارات: CRC Press ISBN 10: 1420094335 ISBN 13: 9781420094343 منبع : booktolearn پسورد فایل: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام نقل قول لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .