رفتن به مطلب

تجزیه و شیمی مواد غذایی


38 موضوع در این تالار قرار دارد

    • 36 پاسخ
    • 6.5k بازدید
  1. پدیده قهوه اي شدن

    • 2 پاسخ
    • 792 بازدید
    • 1 پاسخ
    • 3.6k بازدید
    • 0 پاسخ
    • 1.7k بازدید
    • 3 پاسخ
    • 4.5k بازدید
    • 0 پاسخ
    • 1.1k بازدید
    • 3 پاسخ
    • 838 بازدید
    • 0 پاسخ
    • 798 بازدید
  2. میکروانکپسولاسیون

    • 3 پاسخ
    • 1.2k بازدید
  3. دید کلی بر شیمی مواد غذایی

    • 0 پاسخ
    • 605 بازدید
    • 4 پاسخ
    • 2.5k بازدید
    • 4 پاسخ
    • 761 بازدید
    • 0 پاسخ
    • 632 بازدید
  4. نشاسته

    • 0 پاسخ
    • 924 بازدید
  5. نظریه تبلور

    • 0 پاسخ
    • 607 بازدید
    • 0 پاسخ
    • 600 بازدید
  6. مایلارد

    • 2 پاسخ
    • 821 بازدید
  7. توضیح آنانتیومری

    • 0 پاسخ
    • 769 بازدید
    • 0 پاسخ
    • 553 بازدید
    • 0 پاسخ
    • 826 بازدید
  8. آشنایی با CMC

    • 0 پاسخ
    • 595 بازدید
    • 0 پاسخ
    • 470 بازدید
    • 4 پاسخ
    • 945 بازدید
  9. آنزيم ها ( Enzymes )

    • 0 پاسخ
    • 608 بازدید
  10. آسپارتام(قند رژیمی)

    • 1 پاسخ
    • 621 بازدید
    • 1 پاسخ
    • 889 بازدید
  11. روکش‌کردن آنزیم‌ها

    • 0 پاسخ
    • 684 بازدید
    • 0 پاسخ
    • 576 بازدید
  12. اسید لاکتیک

    • 0 پاسخ
    • 1.1k بازدید
    • 0 پاسخ
    • 955 بازدید
    • 0 پاسخ
    • 747 بازدید
  13. پروتئین ها

    • 1 پاسخ
    • 714 بازدید
  14. اندازه گیری فسفر

    • 0 پاسخ
    • 1.4k بازدید
  15. غذا در فضا

    • 1 پاسخ
    • 1.3k بازدید
    • 0 پاسخ
    • 1.3k بازدید
  16. ویتامین k و b12

    • 0 پاسخ
    • 644 بازدید
  17. نقطه دود روغن ها

    • 0 پاسخ
    • 624 بازدید
    • 0 پاسخ
    • 1.4k بازدید
  • اپلیکیشن نواندیشان

    اپلیکیشن نواندیشان

    تلگرام نواندیشان

  • خدمات نواندیشان

    درخواست همکاری تدریس

    سفارش پروژه

    سفارش ترجمه

    طراحي سايت

    فروش محصولات شما

    نوکلاب

×
×
  • اضافه کردن...