رفتن به مطلب

تجزیه و شیمی مواد غذایی


38 موضوع در این تالار قرار دارد

    • 36 پاسخ
    • 6.7k بازدید
  1. پدیده قهوه اي شدن

    • 2 پاسخ
    • 823 بازدید
    • 1 پاسخ
    • 3.7k بازدید
    • 0 پاسخ
    • 1.7k بازدید
    • 3 پاسخ
    • 4.5k بازدید
    • 0 پاسخ
    • 1.2k بازدید
    • 3 پاسخ
    • 867 بازدید
    • 0 پاسخ
    • 829 بازدید
  2. میکروانکپسولاسیون

    • 3 پاسخ
    • 1.2k بازدید
  3. دید کلی بر شیمی مواد غذایی

    • 0 پاسخ
    • 639 بازدید
    • 4 پاسخ
    • 2.6k بازدید
    • 4 پاسخ
    • 790 بازدید
    • 0 پاسخ
    • 664 بازدید
  4. نشاسته

    • 0 پاسخ
    • 954 بازدید
  5. نظریه تبلور

    • 0 پاسخ
    • 643 بازدید
    • 0 پاسخ
    • 629 بازدید
  6. مایلارد

    • 2 پاسخ
    • 852 بازدید
  7. توضیح آنانتیومری

    • 0 پاسخ
    • 811 بازدید
    • 0 پاسخ
    • 579 بازدید
    • 0 پاسخ
    • 928 بازدید
  8. آشنایی با CMC

    • 0 پاسخ
    • 622 بازدید
    • 0 پاسخ
    • 495 بازدید
    • 4 پاسخ
    • 973 بازدید
  9. آنزيم ها ( Enzymes )

    • 0 پاسخ
    • 632 بازدید
  10. آسپارتام(قند رژیمی)

    • 1 پاسخ
    • 640 بازدید
    • 1 پاسخ
    • 941 بازدید
  11. روکش‌کردن آنزیم‌ها

    • 0 پاسخ
    • 711 بازدید
    • 0 پاسخ
    • 602 بازدید
  12. اسید لاکتیک

    • 0 پاسخ
    • 1.2k بازدید
    • 0 پاسخ
    • 996 بازدید
    • 0 پاسخ
    • 771 بازدید
  13. پروتئین ها

    • 1 پاسخ
    • 740 بازدید
  14. اندازه گیری فسفر

    • 0 پاسخ
    • 1.5k بازدید
  15. غذا در فضا

    • 1 پاسخ
    • 1.4k بازدید
    • 0 پاسخ
    • 1.4k بازدید
  16. ویتامین k و b12

    • 0 پاسخ
    • 679 بازدید
  17. نقطه دود روغن ها

    • 0 پاسخ
    • 650 بازدید
    • 0 پاسخ
    • 1.4k بازدید
  • اپلیکیشن نواندیشان

    اپلیکیشن نواندیشان

    تلگرام نواندیشان

  • خدمات نواندیشان

    درخواست همکاری تدریس

    سفارش پروژه

    سفارش ترجمه

    طراحي سايت

    فروش محصولات شما

    نوکلاب

×
×
  • اضافه کردن...