رفتن به مطلب

تجزیه و شیمی مواد غذایی


38 موضوع در این تالار قرار دارد

    • 36 پاسخ
    • 6.6k بازدید
  1. پدیده قهوه اي شدن

    • 2 پاسخ
    • 807 بازدید
    • 1 پاسخ
    • 3.6k بازدید
    • 0 پاسخ
    • 1.7k بازدید
    • 3 پاسخ
    • 4.5k بازدید
    • 0 پاسخ
    • 1.1k بازدید
    • 3 پاسخ
    • 852 بازدید
    • 0 پاسخ
    • 811 بازدید
  2. میکروانکپسولاسیون

    • 3 پاسخ
    • 1.2k بازدید
  3. دید کلی بر شیمی مواد غذایی

    • 0 پاسخ
    • 623 بازدید
    • 4 پاسخ
    • 2.6k بازدید
    • 4 پاسخ
    • 770 بازدید
    • 0 پاسخ
    • 647 بازدید
  4. نشاسته

    • 0 پاسخ
    • 938 بازدید
  5. نظریه تبلور

    • 0 پاسخ
    • 621 بازدید
    • 0 پاسخ
    • 613 بازدید
  6. مایلارد

    • 2 پاسخ
    • 832 بازدید
  7. توضیح آنانتیومری

    • 0 پاسخ
    • 783 بازدید
    • 0 پاسخ
    • 565 بازدید
    • 0 پاسخ
    • 870 بازدید
  8. آشنایی با CMC

    • 0 پاسخ
    • 607 بازدید
    • 0 پاسخ
    • 481 بازدید
    • 4 پاسخ
    • 956 بازدید
  9. آنزيم ها ( Enzymes )

    • 0 پاسخ
    • 617 بازدید
  10. آسپارتام(قند رژیمی)

    • 1 پاسخ
    • 629 بازدید
    • 1 پاسخ
    • 923 بازدید
  11. روکش‌کردن آنزیم‌ها

    • 0 پاسخ
    • 696 بازدید
    • 0 پاسخ
    • 589 بازدید
  12. اسید لاکتیک

    • 0 پاسخ
    • 1.1k بازدید
    • 0 پاسخ
    • 968 بازدید
    • 0 پاسخ
    • 759 بازدید
  13. پروتئین ها

    • 1 پاسخ
    • 725 بازدید
  14. اندازه گیری فسفر

    • 0 پاسخ
    • 1.5k بازدید
  15. غذا در فضا

    • 1 پاسخ
    • 1.3k بازدید
    • 0 پاسخ
    • 1.4k بازدید
  16. ویتامین k و b12

    • 0 پاسخ
    • 660 بازدید
  17. نقطه دود روغن ها

    • 0 پاسخ
    • 637 بازدید
    • 0 پاسخ
    • 1.4k بازدید
  • اپلیکیشن نواندیشان

    اپلیکیشن نواندیشان

    تلگرام نواندیشان

  • خدمات نواندیشان

    درخواست همکاری تدریس

    سفارش پروژه

    سفارش ترجمه

    طراحي سايت

    فروش محصولات شما

    نوکلاب

×
×
  • اضافه کردن...