رفتن به مطلب

تجزیه و شیمی مواد غذایی


38 موضوع در این تالار قرار دارد

    • 36 پاسخ
    • 7k بازدید
  1. پدیده قهوه اي شدن

    • 2 پاسخ
    • 868 بازدید
    • 1 پاسخ
    • 3.7k بازدید
    • 0 پاسخ
    • 1.8k بازدید
  2. فلاونوئیدها (Flavonoids)

    • 3 پاسخ
    • 4.5k بازدید
    • 0 پاسخ
    • 1.2k بازدید
    • 3 پاسخ
    • 892 بازدید
    • 0 پاسخ
    • 855 بازدید
    • 3 پاسخ
    • 1.3k بازدید
    • 0 پاسخ
    • 656 بازدید
    • 4 پاسخ
    • 2.6k بازدید
    • 4 پاسخ
    • 815 بازدید
    • 0 پاسخ
    • 698 بازدید
  3. نشاسته

    • 0 پاسخ
    • 976 بازدید
  4. نظریه تبلور

    • 0 پاسخ
    • 666 بازدید
    • 0 پاسخ
    • 650 بازدید
  5. مایلارد

    • 2 پاسخ
    • 932 بازدید
    • 0 پاسخ
    • 838 بازدید
    • 0 پاسخ
    • 599 بازدید
    • 0 پاسخ
    • 958 بازدید
  6. آشنایی با CMC

    • 0 پاسخ
    • 653 بازدید
    • 0 پاسخ
    • 514 بازدید
    • 4 پاسخ
    • 998 بازدید
    • 0 پاسخ
    • 652 بازدید
    • 1 پاسخ
    • 656 بازدید
    • 1 پاسخ
    • 976 بازدید
    • 0 پاسخ
    • 729 بازدید
    • 0 پاسخ
    • 621 بازدید
  7. اسید لاکتیک

    • 0 پاسخ
    • 1.2k بازدید
    • 0 پاسخ
    • 1k بازدید
    • 0 پاسخ
    • 792 بازدید
  8. پروتئین ها

    • 1 پاسخ
    • 779 بازدید
    • 0 پاسخ
    • 1.5k بازدید
  9. غذا در فضا

    • 1 پاسخ
    • 1.4k بازدید
    • 0 پاسخ
    • 1.4k بازدید
  10. ویتامین k و b12

    • 0 پاسخ
    • 704 بازدید
  11. نقطه دود روغن ها

    • 0 پاسخ
    • 685 بازدید
    • 0 پاسخ
    • 1.5k بازدید
  • اپلیکیشن نواندیشان

    اپلیکیشن نواندیشان

    تلگرام نواندیشان

  • خدمات نواندیشان

    درخواست همکاری تدریس

    سفارش پروژه

    طراحي سايت

    فروش محصولات شما

×
×
  • اضافه کردن...