رفتن به مطلب

تجزیه و شیمی مواد غذایی


38 موضوع در این تالار قرار دارد

    • 36 پاسخ
    • 6.4k بازدید
  1. پدیده قهوه اي شدن

    • 2 پاسخ
    • 777 بازدید
    • 1 پاسخ
    • 3.6k بازدید
    • 0 پاسخ
    • 1.7k بازدید
    • 3 پاسخ
    • 4.4k بازدید
    • 0 پاسخ
    • 1.1k بازدید
    • 3 پاسخ
    • 828 بازدید
    • 0 پاسخ
    • 784 بازدید
  2. میکروانکپسولاسیون

    • 3 پاسخ
    • 1.2k بازدید
  3. دید کلی بر شیمی مواد غذایی

    • 0 پاسخ
    • 587 بازدید
    • 4 پاسخ
    • 2.5k بازدید
    • 4 پاسخ
    • 749 بازدید
    • 0 پاسخ
    • 622 بازدید
  4. نشاسته

    • 0 پاسخ
    • 912 بازدید
  5. نظریه تبلور

    • 0 پاسخ
    • 598 بازدید
    • 0 پاسخ
    • 589 بازدید
  6. مایلارد

    • 2 پاسخ
    • 814 بازدید
  7. توضیح آنانتیومری

    • 0 پاسخ
    • 759 بازدید
    • 0 پاسخ
    • 543 بازدید
    • 0 پاسخ
    • 801 بازدید
  8. آشنایی با CMC

    • 0 پاسخ
    • 586 بازدید
    • 0 پاسخ
    • 460 بازدید
    • 4 پاسخ
    • 936 بازدید
  9. آنزيم ها ( Enzymes )

    • 0 پاسخ
    • 600 بازدید
  10. آسپارتام(قند رژیمی)

    • 1 پاسخ
    • 612 بازدید
    • 1 پاسخ
    • 874 بازدید
  11. روکش‌کردن آنزیم‌ها

    • 0 پاسخ
    • 674 بازدید
    • 0 پاسخ
    • 567 بازدید
  12. اسید لاکتیک

    • 0 پاسخ
    • 1.1k بازدید
    • 0 پاسخ
    • 946 بازدید
    • 0 پاسخ
    • 735 بازدید
  13. پروتئین ها

    • 1 پاسخ
    • 703 بازدید
  14. اندازه گیری فسفر

    • 0 پاسخ
    • 1.4k بازدید
  15. غذا در فضا

    • 1 پاسخ
    • 1.3k بازدید
    • 0 پاسخ
    • 1.3k بازدید
  16. ویتامین k و b12

    • 0 پاسخ
    • 635 بازدید
  17. نقطه دود روغن ها

    • 0 پاسخ
    • 613 بازدید
    • 0 پاسخ
    • 1.4k بازدید
  • اپلیکیشن نواندیشان

    اپلیکیشن نواندیشان

    تلگرام نواندیشان

  • خدمات نواندیشان

    درخواست همکاری تدریس

    سفارش پروژه

    سفارش ترجمه

    طراحي سايت

    فروش محصولات شما

    نوکلاب

×
×
  • اضافه کردن...