spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۲ زندگی سرد است، همهی بسترها جمع شدهاند، ملحَفهها یخ زدهاند، بخاری خاموش، زندگی سرد است... پاهایت به کجا میروند؟ بوی موهایت برای کیست؟ زندگی سرد است! از این رو، گاهی، غمگینام! Remcor Camper - شاعر هلندي 5 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۲ دلتنگی های من به تو رفته اند… آرام می آیند در سینه می نشینند..دیگر نمیروند…!!! 2 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۲ "دیروز" و "فردا" هر دو نامردند... "دیروز "با خاطراتش... و "فردا"با وعده هایش...مرا فریب دادند.. تا نفهمم "امروز"م چگونه گذشت...! 1 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۲ اری از پشت کوه آمده ام... چه می دانستم این ور کوه باید برای ثروت، حرام خورد؟! برای عشق خیانت کرد برای خوب دیده شدن دیگری را بد نشان داد برای به عرش رسیدن دیگری را به فرش کشاند وقتی هم با تمام سادگی دلیلش را می پرسم می گویند: از پشت کوه آمده! ترجیح می دهم به پشت کوه برگردم و تنها دغدغه ام سالم برگرداندن گوسفندان از دست گرگ ها باشد، تا اینکه این ور کوه باشم و گرگ __________________ 2 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۲ امروز یک لحظه دلم خواست که... روی خطوط سفید... بــ ریده بریـــ ده وسط خیابان... بایستم!!! و بگذارم که مرگ از زندگی.. سبقت بگیرد.!!! 3 لینک به دیدگاه
JU JU 7193 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۲ به امید دل نبند دروغ میگوید به همین راحتی تو را به اوج رویاها و خوشیها میبرد سپس، تو را در باتلاقی، غرق میکند امید نبند او یک دروغ است یک دروغ بزرگ 3 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۲ دل ِ زبـان بـسـتــه کـه بـی خـودی تـنـگ نـمـی شــود ! حـتـمـا دوسـت داشـتـنــی در کـار هـسـت و کـسـی کـه بـایــد بـاشــد ، دیــگـر نـیـسـت !! 1 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۲ لعنتــــــــی خوابـــــــــــــــــید... بدون "شب بخیر " شاید می دانست بی او هیچ ساعتی از زندگی ام به خیـــــر نیست ...!!! لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۲ خیابان شعر بلندیست وقتی من با قدمهای تـ♥ـو قـدم میزنم در خیـال!!! لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۲ چـﮧ احساس ِ بـב ﮯ است وقتـﮯ با تمآم وجوב ڪسـﮯ را בوست בارﮯ و او براﮯ בیـבטּ قلبت مـﮯ خواهـב، בڪمـﮧ هاﮯ لباست را باز ڪنـב لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۲ چنـــان ابــــري بــر دلــــم مي بـــارد کـــ ه بــــاران را گــــريــ ه مي کنـــــم ... 4 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۲ گاهی دلم می گیرد از آدم هایی که در پس نگاه سردشان با لبخندی گرم فریبت می دهند دلم میگیرد از خورشیدی که گرم نمی کند ......و نوری که تاریکی می دهد ازکلماتی که چون شیرینی افسانه ها فریبت می دهند دلم می گیرد از سردی چندش آور دستی که دستت را می فشارد و نگاهی که به توست و هیچ وقت تو را نمی بیند 3 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۲ گلهاش توي دستش بود,نشسته بود لب جدول رفتم نشستم کنارش گفتم:براي چي نميري گلات رو بفروشي؟ گفت:بفروشم که چي؟تا ديروز ميفروختم که با پولش ابجيمو ببرم دکترديشب حالش بد شد و مرد با گريه گفت:تو ميخواستي گل بخري؟ گفتم:بخرم که چي؟ تا ديروز ميخريدم براي عشقم امروز فهميدم بايد فراموشش کنم...! اشکاشو که پاک کرد,يه گل بهم داد با مردونگي گفت:بگير،بايد از نو شروع کرد تو بدون عشقت ، من بدون خواهرم 4 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۲ شـایـد دلـتـنـگـی هـای " غـروب جـمـعـه " دیـگـه گـفـتـنـش تـكـراری شـده ! ولـی .... بـیـن خـودمـون بـمـونـه مـن یـكـی خـیـلـی دلــم گـرفـتـه !! 4 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۲ در حــوالــی ِ اَنــدَر احـــوالات مـــَن... حوصـــلــه ای زنــدگـــی میکنـــد که.... هیـــچ وقـــتــ خـ ــ ــ ـآنــ ــه نـــیســـت....!! 5 لینک به دیدگاه
JU JU 7193 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۲ شبیه به اون نیستی که موهایت را تاب میدادم با چشمهایم و دستانت را میدادی تا بچرخیم دور و بر خیال تو شبیه به خیلیها میمانی ... فقط شبیه به تو نیستی این سینه هنوز هم بد میزند خاطرههایت را ! 4 لینک به دیدگاه
JU JU 7193 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۲ قلم هم دیگر همراه نیست نمیتوان تمام ِ حرفها را گفت نمیشنود نمیفهمد لعنتی نمینویسد پس به که بگویم حرفهایم را کاغذ سپیدی بدهید برای خط خطیهایم ! 4 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۲ خاکسترم بر باد رفت.. در سیاه ترین روزی که به امید سپید بودنش صبح از خواب پریدم! 5 لینک به دیدگاه
خاله 3004 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۲ خــــاطــــره یعنــــــﮯ گـــذشتــــﮧ ها نگذشتــــــﮧ . . / . 6 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۲ در دلـم آرزوی آمـدنـت مـی مـیـرد، رفـتـه ای ایـنـک، امّـا، آیا بــــــاز مـی گـردی؟! چـه تـمـنـای مـحـالـی دارم .... خـنـده ام مـی گـیـرد! 5 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده