*Polaris* 19606 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۸۹ قافیه را رها می کنم و واژه را به دست باد می سپارم کلام، خود از نام تو وزن می گیرد چیزی نمی گویی چه مثنوی شگرفی ست سکوتی که نام تو در آن جاری باشد .. 4 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اسفند، ۱۳۸۹ وقتی جیغ می زنم و گریه می کنم یعنی داغونم....وقتی سکوت می کنم یعنی خیلی داغونم..... 9 لینک به دیدگاه
*Polaris* 19606 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۸۹ سه تا قطره چند تا سکوت چکید از لبان فلوت درآمد به شکل سؤال و از انتشار سقوط حقیقت تر از تلخ ها پراکنده شد عطر توت همه ناز آوازها گذشتند از روبروت میان درختان ده تبر پر زد و عنکبوت به زخم نوک دارکوب همه خط خطی شد بلوط نماند آشیانی بجز سکوت و سکوت و سکوت 5 لینک به دیدگاه
moh@mad 5513 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۸۹ عشق دیدنت مرا به سکوت مجبورم کرده ... یقین دارم که باز میبینمت ... . 6 لینک به دیدگاه
نیمه ماه 2908 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اسفند، ۱۳۸۹ سکوتی میکنم بالاتر از فریاد ... . 3 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اسفند، ۱۳۸۹ اعتراف کن زمین! اعتراف اعتراف کن که آغوش تو برای بلعیدن من کوچک است آوازهای خاکی ات را بردار و برو! گلدان دیگری برای شکفتن من باید تو جامانده ی ! بسیار هم جامانده ای! دلم برای تو می سوزد ... و هم برای خودم اعتراف می کنم اعتراف آغوش من برای بلعیدن تو کوچک است آواز های خاکی ام را بر می دارم و می روم به آهنگی که نت هایش سکوت کرده اند من جا مانده ام بسیار هم جا مانده ام ای زمین! بیا اعتراف کنیم اعتراف ما جا مانده ایم و آغوشهامان برای بلعیدن هم کوچکند! ما اعتراف می کنیم فرشید تربیت 4 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اسفند، ۱۳۸۹ اتاقی دارم وصندلی کوچکی که برایم بزرگ شده ! پاهایم از پا افتاده اند ! دستانم دیگر به هیچ دستگیره ای نمی رسند ! آه... از این ثانیه های ساکت ، این هوای راکد ، در این کنج تنگ لنگ مانده ام ! کاش ، پنجره تنها به اندازه ی پنج انگشت باز می شد ! تا پنجاه سال بی نفسی را در یک نفس خلاصه می کردم . امیر یزدانی 6 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اسفند، ۱۳۸۹ دنبال کلاغی می گردم تا قار قارش را به فال نیک بگیرم وقتی قاصدکها همه لال اند... 6 لینک به دیدگاه
MEMOLI 8954 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اسفند، ۱۳۸۹ همین لحظه آرامم برای دقایقی نا معلوم ! بی فاصله بی حرف نت سکوت را اجرا می کنم ... می دانم این تنها چیزیست که تو نیز می شنوی گوش کن ... . . . 7 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اسفند، ۱۳۸۹ کاش می تونستم چسبی جلوی دهنم و چشمام بزنم..... دهنم تا خفه شم چشمام تا خیس نشن 6 لینک به دیدگاه
Ssara 14641 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اسفند، ۱۳۸۹ دلم عجیب گرفته از این شهر غریب که حتی قناریهایش هم وقتی اواز میخوانند غین و گاف را غلیظ و گلوگیر تلفظ میکنند 9 لینک به دیدگاه
*Polaris* 19606 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۸۹ این سکوت هم مثل همیشه ... زیر پای هق هق های من تلف می شود..!! 10 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۸۹ ب غ ض کردم ولی به روی خودم نیاوردم 9 لینک به دیدگاه
Eng HVAC 4139 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۸۹ حق داری دلگیر شوی ! وقتی پاسخی از من نمی رسد ، مرا ببخش دوست من ، گاهی زندگی سخت می شود !!! 10 لینک به دیدگاه
MEMOLI 8954 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۸۹ روحم می خواهد برود یک گوشه بنشیند پشتش را بکند به دنیا پاهایش را بغل کند و بلند بلند بگوید من دیگر بازی نمی کنم ... 9 لینک به دیدگاه
Sanaz. 445 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 فروردین، ۱۳۹۰ به سکوت لبخند می زنم او هم به من کم کم به زندگی در کنار هم عادت کرده ایم... 9 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۰ برایم کمی حرف بزن ، این روزها دلم صدای تو را کم دارد! صدای پای بهارشنیده می شود اما، دل من بهاری جداگانه می خواهد ! 8 لینک به دیدگاه
MEMOLI 8954 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۰ این کلمات بدجور به بغضم پیچیده اند ... که نه کلمه می آید و نه اشک ! و تنها سکوت است و سکوت و سکوت ... . . . 7 لینک به دیدگاه
sweetest 4756 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۰ لعنت به تمام کسانی که تو نیستند ولی عطر تو را می زنند . . . 6 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۰ وقتی تو نيستی نه هست های ما چونان که بايدند نه بايد ها... مثل هميشه آخر حرفم حرف آخرم را با بغض می خورم عمری است لبخند های لاغر خود را در دل ذخيره می کنم باشد برای روز مبادا ! قیصر امین پور 5 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده