رفتن به مطلب

ارسال های توصیه شده

دیروز کوفتیم 9 کیلومتر راه رفتم تا هاپیر استار خلیج فارس دیدم تعطیله :sigh::whistle: برگشتیم

البته کلی سوتی دادیم یادم نمیاد چی بودند:ws28::w58:

ولی یه تیکه از راه رو سوار یه ماشین شدیم داشتیم به ملکوت اعلی می پیوستیم:sad0:

..............

• Like 22
لینک به دیدگاه

هیچی مثه سوتی که برا محمد آدمینی بود خنده دار نبود:ws28:

زیاد باهاش آشنا نشده بودم هنوز ازش میترسیدم(ابهتِ ادمینیش منو گرفته بود 134919_meditationf.gif)

بحث شد سر اسم...گفتم اسمت باحاله...محمد عارف..نشنیده بودم795520_girl_yes.gif

این قیافه محمد---->:w58:w58.gif

این من------>:w16::w16:

یهو گفت مطمئنی؟؟......اسم من محمد خالیه هاا....:w58:w58.gif

گفتم اینجا که زده محمد عارف....:ws38:

گفت خوب عارف فامیلیمه:w58:

رسما این ریختی شدم-------->:icon_pf (34):770620_dash2.gif770620_dash2.gif

محمد---->619120_sarcastic.gif619120_sarcastic.gif619120_sarcastic.gif619120_sarcastic.gif

• Like 30
لینک به دیدگاه

سوتی داااااااااااااغ دارم

رفته بودم تا 2تا چهارراه بالاتر که به کاری برسم , برگشتنی دیدم همسایه های با کلاسمون دارن از لطافت هوای بهاری استفاده میکنن و قدم زنان و پُز و افاده پراکنان(چی چی گفتم؟ ) از روبرو میان و هر کی در مسیرشون هست,برمیگرده تماشون میکنه اینجوری میشه :icon_redface::icon_redface::w58::w58: خلاصه اینها همچنان با ژستِ از دماغ فیل افتاده میخرامیدن و میاومدن و ملت هم:icon_redface::5c6ipag2mnshmsf5ju3:5c6ipag2mnshmsf5ju3:5c6ipag2mnshmsf5ju3:ws52::ws52::ws52::w58:اینجوری نیگاهشون میکردن

اومدن تا به چند متری من رسیدن که من تا اومدم بگم:سلام, یهو زبونم رو گاز گرفتم تا نخندم و به خیر بگذره

ماجرا این بود که هر دوتاشون ماسک گذاشته بودن رو صورتشون و یادشون رفته بود پاک کننش. صورتشون عینِ میت ِ تازه از قبر بیرون اومده, سفیدِ سفید بود:ws28::ws28::ws28::ws28::ws28:اینقدر تا خونه با خودم خندیدم که روحیه م شاد شد:hapydancsmil:

• Like 32
لینک به دیدگاه

گفتی محمد عارف یاد سوتیه یک از بچه ها افتادم.:ws3:

یکی از نواندیشان از من پرسید محمد عارف اسم داداشش چیه؟

گفتم مهدی عارف دیگه

بعد گفت چه ضایع...این چه اسمیه!!!!:ws28::ws28:

گفتم بابا کجاش ضایعس! مهدیه دیگه!

بعد هی اون گفت ینی مهدی عارفه؟

منم هی میگفتم اره دیگه

باز هی گفت واااااااااااا ینی مهدی عارفه

اخر گفتم بابا خنگ خدا! مهدی عارفه دیگه!!!!! کجاش عجیبه اخه.:w000:

بعد فهمیدم که فک کرده عارف هم جزو اسمشه.

:banel_smiley_4:

• Like 36
لینک به دیدگاه

ی سایتی عضو شدم کتابهای صوتی جدید شو میل میکنه واسم

فکرم شدید داغوووون رفته بودم تو میلم دیدم از این سایته ی ایمیل اومده با این عنوان

کتاب سوتی علی ای همای رحمت(البته فینگلیش نوشته بود )

ی لحظه هنگ کردم :ws38:

علی ای همای رحمت چه سوتی ای میتونه داشته باشه :ws38:

دوباره با دقت خوندم

دیدم نوشته

کتاب صوتی (SOTI ) علی ای همای رحمت

ینی خودم ترکیده بودم :ws28:

دسشون درد نکنه در اون شرایط به همچین خنده ای احتیاج داشتم :ws28:

• Like 31
لینک به دیدگاه
گفتی محمد عارف یاد سوتیه یک از بچه ها افتادم.

:ws3:

یکی از نواندیشان از من پرسید محمد عارف اسم داداشش چیه؟

گفتم مهدی عارف دیگه

بعد گفت چه ضایع...این چه اسمیه!!!!:ws28::ws28:

گفتم بابا کجاش ضایعس! مهدیه دیگه!

بعد هی اون گفت ینی مهدی عارفه؟

منم هی میگفتم اره دیگه

باز هی گفت واااااااااااا ینی مهدی عارفه

اخر گفتم بابا خنگ خدا! مهدی عارفه دیگه!!!!! کجاش عجیبه اخه.:w000:

بعد فهمیدم که فک کرده عارف هم جزو اسمشه.

:banel_smiley_4:

نخند به بچه!:hanghead:

منم دوران جهالتم همچین فکری میکردم.:hanghead:

تازه اون موقع داداشش هم ادمین نبود.:whistle:

• Like 18
لینک به دیدگاه

همتون نخندید چون من تا همین الان همین فکرو میکردیم. ضایع ها با اون اسماشون. :whistle:

فکر کنم اگر یه نظرسنجی برگزار میکردیم معلوم میشد چند نفر تو این سایت سوتی تشریف دارند.

• Like 22
لینک به دیدگاه

من وسمانه داشتیم مشاعره میکردیم بعد اخر شعر من میم شد سمان چند ثانیه طول کشید تا بگه من گفتم مزن بر سر.....یه شعر یادش اومد بخاطر اینکه من نخونم تند تند میخوند گفت

میازار موری که دانه کش است

که زان داردو زان زیرین زوز است:ws28:

• Like 28
لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان

من باید سوال میپرسیدم تو این تاپیک :بدو بدو جواب بده؛ سوال بپرس , دو تا سوال رو قاطی کردم و....:ws28:

اینم سوال من ::ws28:

کاخ آشور مربوط به کدام بنا است ؟:ws3:

1- کاخ آشور

2- کاخ چهلستون

3-ارگ بم

4- تخت جمشید

جالبه مینا هم سریع جواب داد که گزینه 1 درسته :ws28:

لینک به دیدگاه

5شنبه با فرانه رفتیم مترو برای نمایشگاه .حالا بماند که ایشون بار اولش بود سوار مترو می شد :icon_pf (34):

بهش کارت نارنجی رو دادم گفتم اینو می زنی در که باز شد کارتتو برمی داری :ws3:(آموزش متروسواری داشتیم :ws3:)

کارتشو زد و بدون اینکه برش داره می خواست بره که مامور مترو گفت خانوم کارتتو بردار.اونم یه کارت دیگه که نارنجی نبود رو برمی داشت.:icon_pf (34):

حالا هرچی من داد می زدم اون کارت نارنجی رو بردار اونایی که افتاده بود بر می داشت :sad0:

مامور مترو گفت خانوم داخل دستگاه که تغییر رنگ نداده :w58:

من : :icon_pf (34)::ws28:

مامور : :w58:

خودش : :imoksmiley:

• Like 33
لینک به دیدگاه

همتون نخندید چون من تا همین الان همین فکرو میکردیم. ضایع ها با اون اسماشون. :whistle:

فکر کنم اگر یه نظرسنجی برگزار میکردیم معلوم میشد چند نفر تو این سایت سوتی تشریف دارند.

تو رو خدا جوگیر نشین یه موقعه نظر سنجی نذارید ها:sad0::icon_pf (34)::5c6ipag2mnshmsf5ju3

منم آره:4564: البته عمر سوتی من کوتاهتره :hanghead:

• Like 12
لینک به دیدگاه
من باید سوال میپرسیدم تو این تاپیک :بدو بدو جواب بده؛ سوال بپرس , دو تا سوال رو قاطی کردم و....:ws28:

اینم سوال من ::ws28:

کاخ آشور مربوط به کدام بنا است ؟:ws3:

1- کاخ آشور

2- کاخ چهلستون

3-ارگ بم

4- تخت جمشید

جالبه مینا هم سریع جواب داد که گزینه 1 درسته :ws28:

آره منم بد سوتی ای دادم :whistle::ws28:

• Like 15
لینک به دیدگاه

چند وقت پیشا ساعت شد 1 شب و کلی دانلود رو گذاشته بودم برای شب که ترافیک رایگان دارم:ws3:

IDM رو تنظیم کردم ساعت 1.05 شروع بع دانلود کنه و ساعت 7.58 صبح هم دانلود قطع و لپ تاپ رو خاموش کنهw58.gif

صبح از خواب پا شدم دیدم روشنه لپ تاپ،کلی فحش به نرم افزار دادم که شعورش نرسیده باید خاموش میکرده لپ تاپ روw000.gif

بعدشم هرچی گشتم تو desktop دنبال فایل های دانلود شده دیدم نیستن:ws52:w000.gif

کلی قاطی کردم و دنبال دلیل گشتم که بعد از کلی تلاش دیدم دیشب اینترنت رو قطع کرده بودم و مودمم رو هم خاموش کرده بودم:whistle:5c6ipag2mnshmsf5ju3z.gificon_pf%20(34).gif

• Like 30
لینک به دیدگاه

به نام خدا اولین سوتی خود را آغاز میکنیم.:ws3:

من هر وقت تو تاپیک ختم صلوات تشکر میزنم صلوات هم میفرستم, هر تشکر یه صلوات.:ws37:

بعدشم اکثرا میرم سمت تاپیک نمایش احساسات با عکس و اونجام میبینم و تشکر میکنم.:w16:

چند روز پیش داشتم ختم صلواتو تموم میکردم برم نمایش احساسات فکرمم مشغول بود.:hanghead:

رفتم نمایش احساسات شروع کردم به تشکر زدن و برای هر تشکر یه صلوات :w16: ...:whistle:

حدود دو صفحه احساسات بود که من تشکر زدم و صلوات:w16: , یهو اومدم به خودم دیدم چه سوتی ای دادما...:ws28::ws28::ws28:

• Like 24
لینک به دیدگاه

دیشب رفته بودیم خوبه باجناقم بعد داشتم چایی میخوردم هندونه اورد گذاشت روی میز منم چاییم رو تموم کردم یه چند دقیقه وایسادم تا دندونام خنک شه که هندونه بخورم هندونه ذو تیکه تیکه کردم اومدم بخورم تیکه اول رو که زدم به چنگال که بخورم اول فوتش کردم خنک شه بعد بخورمش البته کسی حواسش بهم نبود منم خودم به خودم خندیدم:ws3:

• Like 26
لینک به دیدگاه

همسایمون زنگ زد خونمون مامانم گوشی رو برداشت داشت احوالپرسی میکرد باهاش یه دفعه شنیدم داره میگه اتفاقا میخواستم زنگ بزنم حالتو بگیرم!!!(میخواست بگه حالتو بپرسم و خبر ازت بگیرم ):ws3:

اونقدر خندیدم بهش که دیگه نتونست به حرف زدنش ادامه بده مجبور شد قطع کنه :ws28:

• Like 20
لینک به دیدگاه

icon_pf%20(34).gif

از اونجایی که من زیاد پروفایل بچه ها میرم برای حال و احوال wht.gif بعضی از تزیینای پروفایلا خیلی منو اذیت میکرد و دیر لود میشد و بعضیاشون چشم رو میزد ووووو خلاصه اون دکمه مخفی شدن پروفایل رو زدم d59sfij9y0ib01iq79tp.gif

نگووووو از اون موقع من چون اونو زدم دیگه هیچ پروفی رو تزیین شده نمیبینم 228319_nerdylaff.gif

امشب که رفتم تزیین فاطیما رو ببینم یهو دیدم مخفیش کردم ، درستش کردم

حالا هر پروفی میرم چون تزییناتش رو میبینم مثل این باره اولیااااااااا کلی ذوق میکنم میگممم اینجا چقده خوشگله :ws28:غافل از اینکه اون پروف خیلی وقته همینه ، من باره اولمه :ws28:

یعنی پت و مت که میگن یعنی من و من icon_pf%20(34).gif

• Like 34
لینک به دیدگاه

از اونجایی که ذهن پرمشغله ای دارم :whistle: این سوتی که تازه دادم رو بگم تا یادم نرفته.

با دوستا تو دفتر استاد بودیم کار داشتیم، همون موقع گوشیم زنگ خورد. :banel_smiley_4:

جواب دادم، گفت از نظام مهندسی مزاحم میشم.

منم که کلاً حواسم نبود و عجیب بود که از نظام مهندسی تماس گرفتن با یه لحن شدیدی گفتم از کجا مزاحم شدین؟ :w58: دیدم بچه ها جور خاصی نگاه کردن. فکر کردم به خاطر اینکه اونجا دارم با تلفن حرف میزنم اینطوری نگاه کردن :ws3:

طرفم دوباره تکرار کرد. منم گفتم ببخشید بد موقع مزاحم شدین اگه میشه یه 10 دقیقه تماس بگیرین icon_razz.gif

همین که قطع کردم همه زدن زیر خنده :banel_smiley_4: تازه فهمیدم چه سوتی دادم و اون مدل نگاه کردنشون واسه چی بود :whistle:

• Like 35
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...