سمندون 19440 ارسال شده در 29 مرداد، 2010 منم میخواستم بگم گفتم الان میگن چه بی شرم :girl_blush2: یعنی من بی شرمم؟:w00: اره؟همینو میخواستی بگییییییی؟؟؟؟؟؟؟:167: نگووووووووووووووووووووووو 1
VINA 31339 ارسال شده در 29 مرداد، 2010 اااااااااااااااااا................خب ببخشید دوزاریم نیافتاد امیدواریم اکنون متوجه شدی باشی کمر کنایه از چیست:icon_pf (34): 1
*--T--* 1699 ارسال شده در 29 مرداد، 2010 از مزاحمتهایتان واسمون بگید نمشه از سوتیامون بگیم . . .!؟ :icon_pf (34): مرا دردیست اندر دل . . .!
VINA 31339 ارسال شده در 29 مرداد، 2010 نمشه از سوتیامون بگیم . . .!؟ :icon_pf (34): مرا دردیست اندر دل . . .! بریم یه تاپیک سوت بزنیم به یاد دختر شاه پریون الان میرم میزنم بیا تعریف کن 2
خانومي 808 ارسال شده در 29 مرداد، 2010 یعنی من بی شرمم؟:w00:اره؟همینو میخواستی بگییییییی؟؟؟؟؟؟؟:167: نگووووووووووووووووووووووو من کی گفتم؟ :brodkavelarg: گفتم یهو بهم نگن 1
VINA 31339 ارسال شده در 29 مرداد، 2010 http://www.noandishaan.com/forums/showthread.php?p=96939#post96939 اینم تاپیک سوتی برید تعریف کنیدما هم از فردا میتعریفیم
T-bag 320 ارسال شده در 29 مرداد، 2010 چی شد !!!!!!!!!!!!! تو دختری یا پسر؟!؟!؟:JC_thinking::JC_thinking: :JC_thinking: خسته نباشی! مطمئن باش پسرا از این جور مزاحمتا خیلی بیشتر واسشون پیش اومده و خیلی خطرناکتر. برای منکه نزدیک 10 بار پیش اومده. خب شوما قیافه ات شاید خیلی لطیفه واسه همونه اگه واسه این روانیا قیافه و لطافت معنی داشت که دنبال پسر نمیفتادن! عجیبه مثل اینکه اصلا" تو باغ دنیای سخت پسرا نیستیدا ! 1
DCBA 8191 ارسال شده در 29 مرداد، 2010 خسته نباشی!مطمئن باش پسرا از این جور مزاحمتا خیلی بیشتر واسشون پیش اومده و خیلی خطرناکتر. برای منکه نزدیک 10 بار پیش اومده. اگه واسه این روانیا قیافه و لطافت معنی داشت که دنبال پسر نمیفتادن! عجیبه مثل اینکه اصلا" تو باغ دنیای سخت پسرا نیستیدا ! باغ دنیای سخت.....:ws47: میگگگگم....هیش دختری حاضر نی این تی بگه خبیثو بزاره جای اواتارش.....:banel_smiley_52:
T-bag 320 ارسال شده در 29 مرداد، 2010 باغ دنیای سخت.....:ws47: میگگگگم....هیش دختری حاضر نی این تی بگه خبیثو بزاره جای اواتارش.....:banel_smiley_52: به تی بگ جیگر من تیکه انداختی؟! :167: حسودیت میشه ؟ از آواتار تو که جذابتره ! دلبرتره!
DCBA 8191 ارسال شده در 29 مرداد، 2010 به تی بگ جیگر من تیکه انداختی؟! :167:حسودیت میشه ؟ از آواتار تو که جذابتره ! دلبرتره! اره مخصوصا از آواتار من!!!!!!!:ws47: جوک میگه بچه نصف شبی..... :ws47: یه چایی حالا بیریز برامون.....
T-bag 320 ارسال شده در 29 مرداد، 2010 اره مخصوصا از آواتار من!!!!!!!:ws47: جوک میگه بچه نصف شبی..... :ws47: یه چایی حالا بیریز برامون..... حسود ! چیه این آواتارت هیچ حسی نداره! تئودور رو ببین از چشاش نجابت میریزه. چایی؟ نه بابا ! استکانی یا لیوانی یا پارچی میخوای؟ دم کنم یا T-bag...ببخشید..Tea-bag بیارم؟!
jonny depp 8297 ارسال شده در 29 مرداد، 2010 برای منم پیش اومده اما از جلو اومد پسره و خیلی رمانتیک بغل کرد رفت نه مثل این وحشیانه:icon_razz: یه بارم یه کیلو موز خریده بودم یه پسری دید گفت آخجون موز می خواست از دستم بگیره منم دستمو کشیدم دستش محکم خورد تو شیکمم امانذاشتم موزمو بگیره و ..... از این داستان ها زیاده
DCBA 8191 ارسال شده در 29 مرداد، 2010 حسود ! چیه این آواتارت هیچ حسی نداره! تئودور رو ببین از چشاش نجابت میریزه. چایی؟ نه بابا ! استکانی یا لیوانی یا پارچی میخوای؟ دم کنم یا T-bag...ببخشید..Tea-bag بیارم؟! حسوووووووووووووووووووود..... :ws47: اگه میدونستی آواتار من چقد کشته داده....:Ghelyon: من فقط تو ماگ چای میخورم و تازه دم.....خوب آخه تو تی بگی ...چیکار کنیم دیگه همون تی بگو بده بریم....
DCBA 8191 ارسال شده در 29 مرداد، 2010 برای منم پیش اومده اما از جلو اومد پسره و خیلی رمانتیک بغل کرد رفت نه مثل این وحشیانه:icon_razz:یه بارم یه کیلو موز خریده بودم یه پسری دید گفت آخجون موز می خواست از دستم بگیره منم دستمو کشیدم دستش محکم خورد تو شیکمم امانذاشتم موزمو بگیره و ..... از این داستان ها زیاده رمانتیییییک.....:icon_pf (34):چقزه پسل خوبی بوده...... :banel_smiley_4: 1
T-bag 320 ارسال شده در 29 مرداد، 2010 برای منم پیش اومده اما از جلو اومد پسره و خیلی رمانتیک بغل کرد رفت نه مثل این وحشیانه:icon_razz:یه بارم یه کیلو موز خریده بودم یه پسری دید گفت آخجون موز می خواست از دستم بگیره منم دستمو کشیدم دستش محکم خورد تو شیکمم امانذاشتم موزمو بگیره و ..... از این داستان ها زیاده معنی رمانتیکم فهمیدیم!
T-bag 320 ارسال شده در 29 مرداد، 2010 حسوووووووووووووووووووود..... :ws47: اگه میدونستی آواتار من چقد کشته داده....:Ghelyon: من فقط تو ماگ چای میخورم و تازه دم.....خوب آخه تو تی بگی ...چیکار کنیم دیگه همون تی بگو بده بریم.... آواتار منم خیلی کشته ! بیا . اینم تی بگ! اشانتیونشم وجدان تیبگه داره واست ردیفش می کنه! وقت اگه یوهو احساس بی هوشی بهت دست داد نگران نشو ! :167:
DCBA 8191 ارسال شده در 29 مرداد، 2010 آواتار منم خیلی کشته ! بیا . اینم تی بگ! اشانتیونشم وجدان تیبگه داره واست ردیفش می کنه! وقت اگه یوهو احساس بی هوشی بهت دست داد نگران نشو ! :167: خیلیییییییی زحمت کشیدی.......ولی مامان گفته از غریبه شیزی نگیرم بوخولم.....:4chsmu1::4chsmu1:
jonny depp 8297 ارسال شده در 29 مرداد، 2010 رمانتیییییک.....:icon_pf (34):چقزه پسل خوبی بوده...... :banel_smiley_4: آخه اون پسره بود که ضرر کرد نه من چون قدش خیلی بلند بود وقتی منو بغل کرد تی شرتی که تنش بود جای صورت من روش به طور کامل موند
ارسالهای توصیه شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری