pianist 31130 ارسال شده در 1 شهریور، 2010 کثافت و کثافت کاري تو جامعه زياد شده منم زياد ميبينم از اين چيزا!! 3
.FatiMa 36560 سازنده ارسال شده در 1 شهریور، 2010 کثافت و کثافت کاري تو جامعه زياد شده منم زياد ميبينم از اين چيزا!! اوهوم............... مرسی که تاپیکو آوردی بالا 2
pianist 31130 ارسال شده در 1 شهریور، 2010 اوهوم...............مرسی که تاپیکو آوردی بالا قابلي نداشت!! 2
.FatiMa 36560 سازنده ارسال شده در 1 شهریور، 2010 این که خوبه ! من یک اتفاقاتی واسم افتاده ........ تعریف کن خو 1
Nightingale 10531 ارسال شده در 1 شهریور، 2010 تعریف کن خو قابلیت تعریف کردن نداره متاسفانه ولی خب واقعا عجیب بود وسط خیابون همچین حرکتی ...! 1
.FatiMa 36560 سازنده ارسال شده در 1 شهریور، 2010 قابلیت تعریف کردن نداره متاسفانه ولی خب واقعا عجیب بود وسط خیابون همچین حرکتی ...! چنا آخه.................... از اینم بدتر بود؟ :banel_smiley_52: خصوصی بگو میمیرم از فضولیا...............:banel_smiley_52: 2
Nightingale 10531 ارسال شده در 1 شهریور، 2010 چنا آخه....................از اینم بدتر بود؟ :banel_smiley_52: خصوصی بگو میمیرم از فضولیا...............:banel_smiley_52: یکی دیگه هست برا دوستمه تعریف میکنم بد بخت میگفت تو خیابون داشتم میرفتم یک پسری گل به سری اومد تو خبابون جلومو گرفت قشنگ چند تا ماچ آبدار ازم میکنه و بعد میره به همین سادگی و راحتی :دی 2
سارا-افشار 36440 ارسال شده در 1 شهریور، 2010 به منم بگو به منم بگو :shad::shad: البته خصوصی منم آخه دخملم 2
سارا-افشار 36440 ارسال شده در 1 شهریور، 2010 یکی دیگه هست برا دوستمه تعریف میکنم بد بخت میگفت تو خیابون داشتم میرفتم یک پسری گل به سری اومد تو خبابون جلومو گرفت قشنگ چند تا ماچ آبدار ازم میکنه و بعد میره به همین سادگی و راحتی :دی خب یعنی مال تو از این بدتر بود:banel_smiley_52: 1
.FatiMa 36560 سازنده ارسال شده در 1 شهریور، 2010 یکی دیگه هست برا دوستمه تعریف میکنم بد بخت میگفت تو خیابون داشتم میرفتم یک پسری گل به سری اومد تو خبابون جلومو گرفت قشنگ چند تا ماچ آبدار ازم میکنه و بعد میره به همین سادگی و راحتی :دی :jawdrop::jawdrop::jawdrop: به منم بگو به منم بگو :shad::shad:البته خصوصی منم آخه دخملم اول به من بگو دیگه.................... 2
Nightingale 10531 ارسال شده در 1 شهریور، 2010 بد تر از مال منم هست ! متاسفانه کسی رو میشناختم که کشیدنش تو خونه یکی هم جلو در ایستاده بوده که این نیاد بیرون ! ولی با کلی بد بختی در میره ! متاسفم برا جامعمون .... 2
.FatiMa 36560 سازنده ارسال شده در 1 شهریور، 2010 بد تر از مال منم هست ! متاسفانه کسی رو میشناختم که کشیدنش تو خونه یکی هم جلو در ایستاده بوده که این نیاد بیرون ! ولی با کلی بد بختی در میره ! متاسفم برا جامعمون .... آره متاسفانه................ تو چقد وقایع تلخ شنیدی 1
DCBA 8191 ارسال شده در 1 شهریور، 2010 یه دفعه نشد بیام تو این تاپیک اینجوری:banel_smiley_52: :banel_smiley_52: نشم...... مثه فیلمای ترسناک میمونه!!!!!!!:banel_smiley_52: 2
سارا-افشار 36440 ارسال شده در 1 شهریور، 2010 بد تر از مال منم هست ! متاسفانه کسی رو میشناختم که کشیدنش تو خونه یکی هم جلو در ایستاده بوده که این نیاد بیرون ! ولی با کلی بد بختی در میره ! متاسفم برا جامعمون .... عزیز فکر کنم شما شهرک غرب میشینید چون من شنیدم اونجا از این اتفاقا زیاد می افته:banel_smiley_52::banel_smiley_52: 1
.FatiMa 36560 سازنده ارسال شده در 1 شهریور، 2010 یه دفعه نشد بیام تو این تاپیک اینجوری:banel_smiley_52: :banel_smiley_52: نشم...... مثه فیلمای ترسناک میمونه!!!!!!!:banel_smiley_52: خوب بشنو و عبرت بگیر 1
DCBA 8191 ارسال شده در 1 شهریور، 2010 خوب بشنو و عبرت بگیر من همین جوریش پامو از خونه میزارم بیرون سکته میکنم....:icon_pf (34):شوماهام اینارو میگید...دیگه هیچی....:obm: :obm: 2
*--T--* 1699 ارسال شده در 1 شهریور، 2010 امروز یه صحنه ی جالب تو یونیمون دیدم . . ! چندتا پسر و دختر تو چمنا نشسته بودن داشتن باهم صحبت میکردن . . .! یهویی چند تا برادر از بیرون دانشگاه این صحنه رو دیدن و اومدن جداشون کردن . . .! 3
ارسالهای توصیه شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری