hasti1988 22046 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۹۳ درود.... من رو ازاین تاپیک به اینجا راهنمایی کردن ،آموزشی سریع ،ساده و قابل درک برای کسی که تابحال اصلا با سالید کار نکرده میخواستم + پیشنهاداتی که در این مورد دوستان ممکنه داشته باشند... ممنون... 1 لینک به دیدگاه
mer30fery 674 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۹۳ یعنی نباید diagnose اینا بیاد ؟فقط روی ارورو کلیک کنم پاکشون کنم ؟! نمیدونم من نمیتونم مطلب رو خوب بیان کنم یا....؟! عرض کردم طبق روال عادی با کلیک بر روی خطای گزارش شده نوار پایین سالیدورکد پنل sketchXpert اصولا باید باز بشود. حالا فرض ما نمیخوایم از skechxpert برای حل اتوماتیک ارورمون استفاده کنیم... در نتیجه باید ابعاد یا قید های دارای اشکال رو دستی پاک کنیم. اگر واضح نیست مجدد توضیح بدم. من خودم به شخصه اصلا از repair sketch استفاده نمیکنم. و خطا های ایحاد شده رو خودم دستی پاک میکنم 2 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۹۳ درود....من رو ازاین تاپیک به اینجا راهنمایی کردن ،آموزشی سریع ،ساده و قابل درک برای کسی که تابحال اصلا با سالید کار نکرده میخواستم + پیشنهاداتی که در این مورد دوستان ممکنه داشته باشند... ممنون... سلام در اگه بگم مثلث نارنجی بعدا پشیمون میشم چون خیلی خیلی توضیح داده مثلا دو صفحه درباره ذخیره سازی فایلها گفته من خودم شروع با کتاب آموزش سالیدورکز نیما جمشیدی رو توصیه میکنم(کاری که خودم کردم) فیلمهای آموزشی هم میتونه کمک کنه ولی نه به اندازه کتابی که گفتم 3 لینک به دیدگاه
mer30fery 674 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۹۳ درود....من رو ازاین تاپیک به اینجا راهنمایی کردن ،آموزشی سریع ،ساده و قابل درک برای کسی که تابحال اصلا با سالید کار نکرده میخواستم + پیشنهاداتی که در این مورد دوستان ممکنه داشته باشند... ممنون... درود اگر نیاز به فیلم آموزشی دارید و دسترسی به اینترنت پر سرعت دارید پیشنهاد میکنم اینجا اینجا رو ببینید: دانلود SolidProfessor SolidWorks Training Series - کاملترین دوره آموزش سالیدورکز - بسیار منظم . 2 لینک به دیدگاه
eng.l.s 5684 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۹۳ سلام. برای پیچ کات سوییپ رو اوکی میکنم ارور میده ولی نمیگه ارورش چیه ؟:th_scratchhead: 1 لینک به دیدگاه
eng.l.s 5684 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۹۳ نمیدونم من نمیتونم مطلب رو خوب بیان کنم یا....؟!عرض کردم طبق روال عادی با کلیک بر روی خطای گزارش شده نوار پایین سالیدورکد پنل sketchXpert اصولا باید باز بشود. حالا فرض ما نمیخوایم از skechxpert برای حل اتوماتیک ارورمون استفاده کنیم... در نتیجه باید ابعاد یا قید های دارای اشکال رو دستی پاک کنیم. اگر واضح نیست مجدد توضیح بدم. من خودم به شخصه اصلا از repair sketch استفاده نمیکنم. و خطا های ایحاد شده رو خودم دستی پاک میکنم اخه برای من هر چقد کلیک کردم روی خطای گزارش شده کادری باز نشد . به خاطر همین برام یه ذره ایهام داشت ! مرسی. 1 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۹۳ من نمیتونم این قطعه اخرو فیکس کنم ! اینم اصلیش : امروز یه نیم ساعتی وقت پیدا کردم اینو کار کردم با عجله.سالید 2013 کار کردم که بتونید باز کنید 2 لینک به دیدگاه
hasti1988 22046 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۹۳ سلامدر اگه بگم مثلث نارنجی بعدا پشیمون میشم چون خیلی خیلی توضیح داده مثلا دو صفحه درباره ذخیره سازی فایلها گفته من خودم شروع با کتاب آموزش سالیدورکز نیما جمشیدی رو توصیه میکنم(کاری که خودم کردم) فیلمهای آموزشی هم میتونه کمک کنه ولی نه به اندازه کتابی که گفتم برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ؟ 3 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۹۳ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ؟ بله دقیقا 4 لینک به دیدگاه
eng.l.s 5684 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۹۳ سلام. برای اینکه بخوام پیچ بکشم قسمت رزوه تو جزوه م نوشته که : tools>> options>> documents properties>> detailling >> display filter اینجا shaded cosmetic threads وبعد : insert>>annotation>>cosmetic thread کادر رو پر میکنیم . بعد shaded cosmetic threads رو غیر فعال میکنیم. خب با این کار چی میشه ؟ این کارو انجام ندیم دستور helix رو اجرا کنیم نمیشه؟ یه سوال دیگه : این که مثلثی که برای کات سوییپ میکشم طبق استاندارد باشه یعنی چی ؟اندازه هاش چی هست ؟ 2 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۹۳ سلام. برای اینکه بخوام پیچ بکشم قسمت رزوه تو جزوه م نوشته که : tools>> options>> documents properties>> detailling >> display filter اینجا shaded cosmetic threads وبعد : insert>>annotation>>cosmetic thread کادر رو پر میکنیم . بعد shaded cosmetic threads رو غیر فعال میکنیم. خب با این کار چی میشه ؟ این کارو انجام ندیم دستور helix رو اجرا کنیم نمیشه؟ یه سوال دیگه : این که مثلثی که برای کات سوییپ میکشم طبق استاندارد باشه یعنی چی ؟اندازه هاش چی هست ؟ cosmetic thread فقط رزوه شماتیک هست و شمای کلی از دنده رو میده در صورتیکه بخواهید رزوه استاندارد بزنید باید به جداول استاندارد طراحی برید و شروع به طراحی پیچ مورد نظر مطابق با استاندارد مورد نظرتون کنید که کار کاملا ساخت و تولیدی و تخصصی هست.اگه خیلی براتون مهم نیست شماتیک بزنید و در نقشه نوع پیچ رو قید کنیددر غیر این صورت مبحث طراحی پیچ از کتاب طراحی اجزای شیگلی رو کامل مطالعه کنید موفق باشید 3 لینک به دیدگاه
eng.l.s 5684 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۹۳ cosmetic thread فقط رزوه شماتیک هست و شمای کلی از دنده رو میدهدر صورتیکه بخواهید رزوه استاندارد بزنید باید به جداول استاندارد طراحی برید و شروع به طراحی پیچ مورد نظر مطابق با استاندارد مورد نظرتون کنید که کار کاملا ساخت و تولیدی و تخصصی هست.اگه خیلی براتون مهم نیست شماتیک بزنید و در نقشه نوع پیچ رو قید کنیددر غیر این صورت مبحث طراحی پیچ از کتاب طراحی اجزای شیگلی رو کامل مطالعه کنید موفق باشید من شماتیک میکشم ولی اصلا اول و اخر رزوه فیکس پیچ نمیشه . خیلی امتحان کردم نشد. کل دیروز سر این رزوه بودم ولی اوکی نشد! 2 لینک به دیدگاه
eng.l.s 5684 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۳ من میخوام دستور hole wizard اجرا کنم ولی نمیشه انگاری میگه نقطه هایی که انتخاب کردم نمیشه هل کرد ؟ خب تو شکل من این قسمتاست ؟ من مرکزشو انتخاب کردم مشکل چیه ؟ من با این قسمت نقشه چیکار کنم اگه بخوام برای هل استفاده کنم باید کدوم قسمت وارد کنم ؟ 2 لینک به دیدگاه
amirlg 152 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۳ سلام بر همگی ..میخام بدونم چه ورژنی از سالید ورک خوبه تا برای آموزش و لینک شدن با دیگران و گرفتن اطلاعات درون نت ،راحت تر باشم؟؟ ممنون با تشکر 1 لینک به دیدگاه
samsami389 12 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۳ سلام دوستان ایا در محیط assembly هم می شود از دستور boundary برای پر کردن فاصله بین قطعات استفاده کرد؟ اگر نمی شود چکونه می توانم فاصله قطعات در محیط assembly پر کنم تا بتوانم مش بزنم؟ تشکر 2 لینک به دیدگاه
eng.l.s 5684 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۳ سلام بر همگی ..میخام بدونم چه ورژنی از سالید ورک خوبه تا برای آموزش و لینک شدن با دیگران و گرفتن اطلاعات درون نت ،راحت تر باشم؟؟ ممنون با تشکر با سلام. اینجا اگه 2013 رو داشته باشید بهتره. 1 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۳ سلام دوستانایا در محیط assembly هم می شود از دستور boundary برای پر کردن فاصله بین قطعات استفاده کرد؟ اگر نمی شود چکونه می توانم فاصله قطعات در محیط assembly پر کنم تا بتوانم مش بزنم؟ تشکر لقی بین قطعات رو شما تعریف میکنید.منظور از پر کردن فاصله رو متوجه نشدم؟دستور باندری در محیط سرفیس رو اگه میگید که فقط اونجا کاربرد داره در اون محیط. 1 لینک به دیدگاه
amin_eshgh 27 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۹۳ سلام برای مهندسی معکوس چه روشی را مناسب تر میدانید (دقت و هزینه) حداقل 2 روش نام ببرید کدام نرم افزار برای مهندسی معکوس و یا ایجاد ابر نقاط در سالید ورک بهتر است ؟ با سپاس لینک به دیدگاه
amin_eshgh 27 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۳ من تو ننصب 3dquickmold مشکل دارم نسخه های 2013 sp1 و 2014 sp0 رو روی solidwork 2013 sp5 x64 امتحان کردم و بعد از اجرای فایل C:\Program Files\SolidWorks Corp\SolidWorks\SLDWORKS.exe به صورت آدمین و وارد کردن فایل dll با پیغام "This version doesn't support your SolidWorks version!" مواجه میشم. کسی میدونه چطوری میشه این نرم افزارو نصب کرد؟ 1 لینک به دیدگاه
amirlg 152 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۳ سلام دوستان..من به تازگی میخوام یواش یواش سالید ورک رو کار کنم و یاد بگیرم...منبع آموزشی که خوب باشه و زود کلیت نرم افزار رو یاد بگیرم رو سراغ دارین؟ ...آموزش های ویدئویی در بازار خوبن یا کتاب ها؟ ممنون با تشکر......ممنون میشم راهنمایی کنین 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده