رفتن به مطلب

سوالات خود در رابطه با solidwork را اینجا مطرح کنید

S.F

ارسال های توصیه شده

سلام من در نصب برنامه solidwork2011 دچار مشکل شدم لطفا کمک کنید.

در هنگام نصب گزینه Individual installation خاموشه و جلوی آن نوشته شده

you cannot instal a 32-bit vertoin on a 64- bit computer.

چه کار کنم؟

لینک به دیدگاه
  • پاسخ 1.1k
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

سلام من در نصب برنامه solidwork2011 دچار مشکل شدم لطفا کمک کنید.

در هنگام نصب گزینه Individual installation خاموشه و جلوی آن نوشته شده

you cannot instal a 32-bit vertoin on a 64- bit computer.

چه کار کنم؟

سلام

شما ویندوزتون 64bit هستش ولی نرم افزارتون 32bit واسه همین مشکل داره. اگه از بازار تهیه کردید باید 2 تا DVD باشه که یکی 32bit هست و یکی 64bit از اون یکی DVD استفاده کنید.

لینک به دیدگاه

سلام دوستان لطفا اگه کسی میتونه راهنماییم کنه من میخوام یه لوله به صورت shell تو سالید مدل کنم که یک bend داشته باشه

pipe.jpg

اما بعد اینکه با دستور line خط پروفیل لوله رو ایجاد میکنم و chamfer میزنم بعد با استفاده از دستور swept و یه circle پروفیل توپر لوله رو درست میکنم تو shell کردنش error میده نمیدونم چرا؟؟؟

:icon_pf (34):

لینک به دیدگاه

سلام دوستان لطفا اگه کسی میتونه راهنماییم کنه من میخوام یه لوله به صورت shell تو سالید مدل کنم که یک bend داشته باشه

pipe.jpg

اما بعد اینکه با دستور line خط پروفیل لوله رو ایجاد میکنم و chamfer میزنم بعد با استفاده از دستور swept و یه circle پروفیل توپر لوله رو درست میکنم تو shell کردنش error میده نمیدونم چرا؟؟؟

• Like 3
لینک به دیدگاه

pipe.jpg

چرا Shell؟مجدد یه دایره داخل رو swept cut کن با همون پروفیل

shell باید یه حجک مستقیم باشه با خم نمیتونه بزنه

• Like 3
لینک به دیدگاه

سلام دوست عزیز

شما برای مدل کردن یک لوله خم 3 راه دارید :

1. یک خط به عنوان Path و 2 دایره هم مرکز با فاصله مورد نظر به عنوان Profile رسم کنید و از ابزار swept استفاده کنید.

2. یک خط به عنوان Path و یک دایره به عنوان Profile رسم کنید و از ابزار swept استفاده کنید. سپس سطح دایره ای در ابتدا و انتها رو کلیک کنید و سپس از ابزار Shell استفاده کنید. فقط به میزان Thikness دقت کنید چون اگه زیاد باشه اررور میده.

3. طبق گفته HaMiD.CFD یک خط به عنوان Path و یک دایره به عنوان Profile رسم کنید و از ابزار swept استفاده کنید. سپس یک دایره کوچکتر روی سطح مقطع بزنید و از ابزار swept cut استفاده کنید.

پیشنهاد میکنم از روش اول که ساده ترین روش هست استفاده کنید.

ymi3s4ag3bmvtdnst39m.jpg

• Like 2
لینک به دیدگاه

دوستان واقعا ازتون سپسگزارم میخواستم اگه امکتنش هست راهنماییم کنید اگه بخوام دوتا از همین خما طوری که باهم متنافر باشن تو یه part ایجاد کنم چیکار باید کنم ؟

• Like 1
لینک به دیدگاه
دوستان واقعا ازتون سپسگزارم میخواستم اگه امکتنش هست راهنماییم کنید اگه بخوام دوتا از همین خما طوری که باهم متنافر باشن تو یه part ایجاد کنم چیکار باید کنم ؟

صفحات خطوط رو طوری انتخاب کنید که خطوط متنافر بشن

خم ها رو هم همینطور

• Like 3
لینک به دیدگاه

خیلی ممنون من یه مشکل دیگه هم داشتم در خصوص رندر کردن که از نوار render tools همه کارها از جمله انتخاب جنس و ظاهرو زمینه انجام میدم اما وقتی preview یا final render میکنم یک لحظه صفحه باز میشه و بسته میشه طوری که اصلا تصویر رندر شده دیده نمیشه میخواستم ببینم این یه مشکل متداول هستش یا نرم افزار من بخش رندرینگش مشکل داره؟!(version 2014):ws52:

• Like 1
لینک به دیدگاه

سلام رفقا ورژن سالید من 2011 و یه فایل .sldpart هست که نمیتونم بازش کنم و ارور اختلاف ورزن میده ممنون میشم اگه بگید فایل با ورژنهای مختلف رو چطوری میشه باز کرد

• Like 2
لینک به دیدگاه
  • 4 هفته بعد...
خیلی ممنون من یه مشکل دیگه هم داشتم در خصوص رندر کردن که از نوار render tools همه کارها از جمله انتخاب جنس و ظاهرو زمینه انجام میدم اما وقتی preview یا final render میکنم یک لحظه صفحه باز میشه و بسته میشه طوری که اصلا تصویر رندر شده دیده نمیشه میخواستم ببینم این یه مشکل متداول هستش یا نرم افزار من بخش رندرینگش مشکل داره؟!(version 2014):ws52:

سلام دوست عزیز

احتمالا" مشکل از نحوه ی نصب نرم افزاره. من با سالید2013 کار میکنم و مشکلی در این خصوص ندارم

اگه براتون مقدوره یه تصویر از صفحه رو برامون بذارید

• Like 1
لینک به دیدگاه
سلام رفقا ورژن سالید من 2011 و یه فایل .sldpart هست که نمیتونم بازش کنم و ارور اختلاف ورزن میده ممنون میشم اگه بگید فایل با ورژنهای مختلف رو چطوری میشه باز کرد

سلام

فایل با پسوند .sldpart مربوط به سالید ورک هستش اما با توجه به ورژن سالید شما که 2011 ه احتمالا" این فایل با ورژن جدیدتری طراحی شده

برای رفع مشکل تنها راه اینه که از سالید با ورژن های جدید 2013-یا2014 استفاده کنید

موفق باشید

• Like 1
لینک به دیدگاه
سلام دوستان

یک سوال... فرق conic با parabola در قسمت sketch چیه؟؟؟!!! H:\Temp\سولات نرم افزاری\1\Untitled.jpg

سلام دوست عزیز

تصویری که قرار دادید مشخص نیست

تصویرتون رو از یک آپلود سنتر معتبر آپلود کنید

• Like 3
لینک به دیدگاه

این سوال رو فقط به این خاطر جواب میدم شاید کسایی باشن که الان هم از ورژن های قدیمی سالید ورک استفاده کنن

در ورژنهای قدیمی باید cosmos رو جدا نصب کنید اما در ورژنهای جدید سازندگان این قابلیت رو در خود نرمافزار قرار دادند

• Like 2
لینک به دیدگاه

1.آیا میتونم نقشه ای که در کتیا طراحی کرده ام را در سالید ورک اجرا و اصلاح کنم وبرعکس ؟

2. اگر از محیط و امکاناتی که در کتیا وجود داره استفاده کرده ام در حالی که سالید ورک آن امکانات و محیط را نداشته باشد ایا نقشه اجرا میشه یا خیر ؟

ممنون میشم اگه جواب کاملی برا م بدید

باتشکر

• Like 2
لینک به دیدگاه
سلام دوستان

یک سوال... فرق conic با parabola در قسمت sketch چیه؟؟؟!!! H:\Temp\سولات نرم افزاری\1\Untitled.jpg

درود

لینک های زیر در درک مفهوم این تفاوت مفید ان

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

جواب کوتاه شما می شه منحنی های پارابولیک گونه ای زیر مجموعه وار از منحنی های کونیک یا مخروطی اند.

و با توجه ب مفهومی ک قرار هست ترسیم و ساخته بشه، باید از هر کدوم استفاده کنید.

180px-Conic_Sections.svg.png

در پناه حق :icon_gol:

• Like 4
لینک به دیدگاه
  • 2 هفته بعد...
1.آیا میتونم نقشه ای که در کتیا طراحی کرده ام را در سالید ورک اجرا و اصلاح کنم وبرعکس ؟

2. اگر از محیط و امکاناتی که در کتیا وجود داره استفاده کرده ام در حالی که سالید ورک آن امکانات و محیط را نداشته باشد ایا نقشه اجرا میشه یا خیر ؟

ممنون میشم اگه جواب کاملی برا م بدید

باتشکر

درود

اگر منظورتونمحیط پارته

1- بله

با پسوند هایی مثل Stl یا step می تونید اینانتقال رو انجام بدین. حتی نرم افزارهای نمایش دهنده ای هم هستن ک فایلهای سالید،کتیا،پروانجینیر،یونی گرافیک و اینتور و ... رو همه رو می خونن.

2- بله. مشکلی نیست. اجرا می شه

در پناه حق./.

• Like 2
لینک به دیدگاه
  • 1 ماه بعد...

سلام

solidworks 2014 رو تازه نصب کردم، تو قسمت Mold Tool گزینه ی combine وجود نداره. می خواستم ببینم اسمش عوض شده یا کلاً حذف شده. تو customize هم نگاه کردم نبود.

دوستانی که 2014 رو روی سیستمشون دارن لطفاً یه چک بکنید ببینید شما combine رو دارید؟ متشکر

• Like 3
لینک به دیدگاه
سلام

solidworks 2014 رو تازه نصب کردم، تو قسمت Mold Tool گزینه ی combine وجود نداره. می خواستم ببینم اسمش عوض شده یا کلاً حذف شده. تو customize هم نگاه کردم نبود.

دوستانی که 2014 رو روی سیستمشون دارن لطفاً یه چک بکنید ببینید شما combine رو دارید؟ متشکر

سلام

دستور combine را از menu-->insert-->features اجرا کنید.

من دیدم تو 2014 سرجاشه.تو customize تو زیر شاخه features دنبالش بگرد

• Like 5
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...