S.F 24932 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۸۹ من گفتم از 2003 تا الانشو کار کردم . تا حالا این جوری نشده بود . من برای 2004 یادم هست که رم 256 کل هاردم 40 و گرافیکم فکر کنم 64 بود . اصلا چنین مشکلی نداشتم . حالاواست تحقیق می کنم ببینم علت چیه راستی . داش رضا هم گفت . مشخصات سیستمت رو بگو . ببینم چیه ؟ 2 لینک به دیدگاه
dishdish 71 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۸۹ من با گرافیک 8 مگ سالید 2001 کار میکردم. در پست شماره 5 مشخصات رو گذاشتم. اینه مشخصات: intel pentium DualCore,3.4 Ghz, 2Gig ram(DDR2),GeForce 9500GT(1Gig DDR2) 2 لینک به دیدگاه
spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۸۹ عزیز برامنم هیچ مشکلی وجود نداره نهایتا همون 10-15 میره حالا اگه فرصت شد رو یه سیستم دیگه هم امتحان میکنم اینو موفق باشی 4 لینک به دیدگاه
dishdish 71 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۸۹ اگر ribbon بالا و تولبارها رو بردارم با کلید اف-10 بیست درصد از بار CPU کم میشه برای من! 2 لینک به دیدگاه
بیگلی 110 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۸۹ ببخشید سالید ورک روی ویندوی 7 نصب می شه؟ 1 لینک به دیدگاه
amin 202 مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۸۹ خیلی متشکرم. :w139: ببخشید سالید ورک روی ویندوی 7 نصب می شه؟ سالید هم برای ویندوز های 32 و هم برای 64 بیتی تو بازار هست. ویندوز 7 32 بیت باید باشه.... لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۸۹ ببخشید سالید ورک روی ویندوی 7 نصب می شه؟ بله نسخه های 2008به بعد... 2 لینک به دیدگاه
بیگلی 110 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۸۹ ببخشید ورژن های سالید از 2008 تا 2010 خیلی با هم فرق می کنند؟ 1 لینک به دیدگاه
S.F 24932 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۸۹ بله . البته هر نسخه یه what is new داره . می تونید به تاپیک زیر مراجعه کنید و تازه های هر نسخه نرم افزاری رو ببینید . What's New 1 لینک به دیدگاه
ali27a87 16 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۸۹ سلام من ساليد 2006 رو نصب كردم حالا ميشه آپديتش كرد و امكاناتي كه 2010 داره بهش اضافه كرد يا بايد 2010 رو نصب كنم؟ 3 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۸۹ سلام من ساليد 2006 رو نصب كردم حالا ميشه آپديتش كرد و امكاناتي كه 2010 داره بهش اضافه كرد يا بايد 2010 رو نصب كنم؟ خیر! به محض اتصال به اینترنت به تقلبی بودن نسخه پی میبره و نسخه شما باطل میشه و مجدد باید نصب کنید... مگر اینکه نسخه اصل داشته باشی! در ضمن آپدیتش به صرف نیست!مثل اینه که شما نسخه 2010 رو دانلود کرده باشید 5 لینک به دیدگاه
rezanaqme 13 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۸۹ سلام من نمی تونم در سالید ورک فارسی تایپ کنم 1 لینک به دیدگاه
S.F 24932 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۸۹ می تونی از نرم افزار های فارسی نویس استفاده کنی . بهترین نرم افزاری که من می شناسم . نرم افزار مریم هست . که فکر کنم رایگان. می تونی با این نرم افزار توی همه نرم افزار های catia . nx.pro-e..sw- فارسی تایپ کنی . فقط موقع انتقال خط ها باید نوع فونت رو درست انتخاب کنی . خود نرم افزار واست توضیح می ده . 2 لینک به دیدگاه
ShErViN 1765 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۸۹ بله . البته هر نسخه یه what is new داره . الان تاپیک شو می زنم . بین 2008 و 2009 و 2010 خیلی تفاوت نیست ها ... یعنی اونطور که اون اوایل اومدن 2010 میگفتند اصلا یه چیز دیگه است و خیلی فرق داره نبود ... البته من یه چیزایی تو toolbox 2010 دیدم که تا حالا به چشمم نخورده بود . مثلا انواع اتصالات الکتریکی و الکترونیکی رو برای مدلسازی داشت . 3 لینک به دیدگاه
S.F 24932 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۸۹ برای تنظیم واحد های اندازه گیری می تونی از tools.>option ,>document properties > units می تونی . واحد ها رو دستکاری کنی. واسه نماها می تونی از View Orientation استفاده کین که کلید میانبر. space هستش. 1 لینک به دیدگاه
beethoven 162 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۸۹ می خوام جعبه دنده ی اتصال دائم رو با solid work طراحی کنم... برای چرخ دنده هاش از نرم افزار gear trax می خوام استفاده کنم اما از اونجایی که استاد پایان ترم امتحان solid هم میگیره ، باید طراحی هر نوع چرخ دنده ای رو بلد باشم ، اما توو کتابای solid هیچ توضیحی در مورد طراحیشون نداده؟! باید چیکار کنم؟ و اینکه کسی هست در مورد جعبه دنده ی اتصال دائم اطلاعات داشته باشه ، اینکه چرخ دنده ها و اجزاش چه سایز و اندازه هایی داشته باشن و....؟؟؟ استادمون فقط بهم گفت می تونی از fos استفاده کنی...اما اندازه هاش و از کجا بیارم؟؟ کمکم کنیـــــن....خواهــش:ws44: لینک به دیدگاه
S.F 24932 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مهر، ۱۳۸۹ خوب با gear trax که بکشی. خودش نمودار درختی داره . می تونی rollback کنی . و مراحل رو ببنی. 1 لینک به دیدگاه
پژمان مهرپویا 1121 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آبان، ۱۳۸۹ یک سوال دارم ؟ من می خوام بدونم تفاوت base feature با boos feature چیه ؟ 2 لینک به دیدگاه
پژمان مهرپویا 1121 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آبان، ۱۳۸۹ در ضمن من می خوام دوره های مقدماتی و متوسط SolidWorks رو شروع کنم می تونید کمکم کنید 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده