MohammadAli.E 1601 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۲ تو بازار 2013 پرمیوم هم که حجمش حدود 5.5 گیگه هست. بنظرتون همون 2012 پرمیوم (که حجمش 3.5 گیگه) رو تهیه کنم ؟؟؟ خوب پس برید 2013 رو تهیه کنید البته مشکل بروز بودن و آخرین ورژن رو داشتن اینه که شما نمیتونید فایل هایی رو که با 2013 تهیه کردید بطور کامل با ورژن های قدیمی باز کنید. 3 لینک به دیدگاه
ali_f_sme 65 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۹۲ آیا میشه با سالید دیاگرام ممان پیچشی، خمشی و دیاگرام نیروی برشی رو برای یک شفت کشید؟؟؟ در غیر اینصورت نرم افزار خاصی برای این کار هست؟؟؟ با تشکر 1 لینک به دیدگاه
پارسا 2879 21 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۹۲ با عرض سلام خدمت دوستان من توی سالید یک فایل اسمبلی درست کرده ام و داخلش از tools box (پیچ و مهره ...) استفاده کرده ام و در محل مشخصی کل فایل اسمبلیو همراه با فایل قطعاته tool box ذخیره کرده ام . ولی وقتی فایله اسمبلیو باز میکنم مسیر فایلهای tools box عوض می شود و مسیر پیش فرض و اصلی ای که ازش کپی شده به خود میگیرد(مسیر ذخیره فایل جابجا میشود) و بعضی موقع اندازه این قطعات عوض می شود مشکل از کجاست . ممنون می شم کمکم کنید لینک به دیدگاه
alireza1 185 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۲ سلام بچه ها ....یادم تو سالید یه قطعه رو بصورت pdf در میاوردیم بعد تو داخل همون pdf شکلمون رو به صورت سه بعدی rotate ,zoom و...ولی الان یادم نیست چجوری بود ممنون میشم راهنمایی کنین:d لینک به دیدگاه
hamidbala 2844 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۲ فایل سالید 2013 رو چه طوری تو سالید 2007 باز کنم؟ لینک به دیدگاه
MohammadAli.E 1601 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۲ سلام بچه ها ....یادم تو سالید یه قطعه رو بصورت pdf در میاوردیم بعد تو داخل همون pdf شکلمون رو به صورت سه بعدی rotate ,zoom و...ولی الان یادم نیست چجوری بود ممنون میشم راهنمایی کنین:d سلام هنگام ذخیره فایل ، پسوند PDF رو انتخاب کنید و سپس گزینه Save as 3D PDF رو کلیک کنید : 3 لینک به دیدگاه
MohammadAli.E 1601 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۲ فایل سالید 2013 رو چه طوری تو سالید 2007 باز کنم؟ سلام با پسوند STP ذخیره کنید . در این صورت در نرم افزار های دیگه هم میتونید مدل رو باز کنید ولی Design Tree نداره. 2 لینک به دیدگاه
ehsan-inventor 184 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۲ سلام دوستان یه سوال من می تونم مدل یه سازه ساده رو که پایه هاش با لوله ساخته شده و اون بالا یه تیر آهن روی این پایه ها نصبه رو که تو محیط سالید مدل کردم بیارم تو محیط آباکوز و تحلیل تنش کنم؟ یا نه اصلا تو همون سالید تحلیل تنش انجام بدم؟؟ من چند هفته ای هست که کار با سالیدو شروع کردم. منتهاش فعلا در حد رسم نقشه ساده و تبدیل به پارت و حتی اسمبل چند قسمت نسبتا پیچیده رو انجام دادم. تحلیل تنشش دقیقه؟ مرسی لینک به دیدگاه
MohammadAli.E 1601 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۲ سلامدوستان یه سوال من می تونم مدل یه سازه ساده رو که پایه هاش با لوله ساخته شده و اون بالا یه تیر آهن روی این پایه ها نصبه رو که تو محیط سالید مدل کردم بیارم تو محیط آباکوز و تحلیل تنش کنم؟ یا نه اصلا تو همون سالید تحلیل تنش انجام بدم؟؟ من چند هفته ای هست که کار با سالیدو شروع کردم. منتهاش فعلا در حد رسم نقشه ساده و تبدیل به پارت و حتی اسمبل چند قسمت نسبتا پیچیده رو انجام دادم. تحلیل تنشش دقیقه؟ مرسی سلام شما آباکوس بلدید ؟! اگه بلدید خوب همونجا تحلیل کنید. برای یادگیری اولیه تحلیل در سالیدورک هم به تاپیک زیر مراجعه کنید : [h=1]تحلیل المان محدود با Solidworks Simulation[/h] 2 لینک به دیدگاه
ehsan-inventor 184 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۲ بله بلدم، البته در حد مدل کردن و تحلیل یه جرثقیل سقفی. اون موقع تو همون آباکوز مدل کردم و بعد تحلیل. من الان متوجه نشدم. سوال من این بود که می تونم بدون دردسر تو محیط آباکوز مدلی رو که تو سالید ساختم import کنم و تحلیل کنم. خروجی سالید معمولا واسه این جور تحلیل ها هم کاربرد داره دیگه؟ هنوز شروع به مدل کردن تو سالید نکردمو در واقع فرضا اگه مدل کنم می تونم ببرم تو آباکوز؟ مدلمم یه جرثقیل دروازه ای هستش که تو آباکوز خیلی سخته مدل کنم ولی با سالید راحت تر میشه انجامش داد. به خاطر همین پرسیدئم که قبلش ببینم چه راهی رو باید طی کنم. پ.ن تاپیک تحلیل با سالید رو خوندم. فک کنم بشه راحت همونجا مدل کرد، خروجی تحلیل سالید دقیقه؟! قبلا شنیده بودم دقت لازم رو نداره. من اگه یه همچین لوله ای رو بخوام تو سالید مدل کنم بهترین راهش چیه؟ ( از این مدل لوله زیاد تو کار دارم): 2 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۲ بله بلدم، البته در حد مدل کردن و تحلیل یه جرثقیل سقفی. اون موقع تو همون آباکوز مدل کردم و بعد تحلیل.من الان متوجه نشدم. سوال من این بود که می تونم بدون دردسر تو محیط آباکوز مدلی رو که تو سالید ساختم import کنم و تحلیل کنم. خروجی سالید معمولا واسه این جور تحلیل ها هم کاربرد داره دیگه؟ هنوز شروع به مدل کردن تو سالید نکردمو در واقع فرضا اگه مدل کنم می تونم ببرم تو آباکوز؟ مدلمم یه جرثقیل دروازه ای هستش که تو آباکوز خیلی سخته مدل کنم ولی با سالید راحت تر میشه انجامش داد. به خاطر همین پرسیدئم که قبلش ببینم چه راهی رو باید طی کنم. پ.ن تاپیک تحلیل با سالید رو خوندم. فک کنم بشه راحت همونجا مدل کرد، خروجی تحلیل سالید دقیقه؟! قبلا شنیده بودم دقت لازم رو نداره. من اگه یه همچین لوله ای رو بخوام تو سالید مدل کنم بهترین راهش چیه؟ ( از این مدل لوله زیاد تو کار دارم): اگر دقت تحلیل برات خیلی مهمه توی آباکوس تحلیل بگیر چون سالید دقت آنچنانی نداره در این زمینه،مخصوصا تحلیل روی اتصالات جوشی که تو مدل شما این مورد هست 2 لینک به دیدگاه
ehsan-inventor 184 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۲ اگر دقت تحلیل برات خیلی مهمه توی آباکوس تحلیل بگیرچون سالید دقت آنچنانی نداره در این زمینه،مخصوصا تحلیل روی اتصالات جوشی که تو مدل شما این مورد هست راستش یکی از دوستام تو پروژه تخصصیش گیر کرده از من کمک خواسته با sap تحلیل کرده منتهاش استاد اذیت کرده و قبلو نکرده. از من کمک خواست منم که فقط سالید و آباکوز بلدم. خواستم کارش رو راه بندازم.تو Sap که جوش براش مهم نبود منم اگه مدل کنم جوش رو قاطی ماجرا نمی کنم هیمن جوری روی هم اسمبل می کنم و بقیه داستانا. حالا اینا به کنار اون لوله ای که وسط دیده میشه و عکسشو گذاشتم از دو طرف له شده اونو چطوری می تونم تو سالید مدل کنم اول وسطشو بسازم که لوله هستش بعد دو طرف رو، و بعد به این قسمت هارو به هم متصل کنم یا راه بهتری هم هست؟ 1 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۲ راستش یکی از دوستام تو پروژه تخصصیش گیر کرده از من کمک خواسته با sap تحلیل کرده منتهاش استاد اذیت کرده و قبلو نکرده. از من کمک خواست منم که فقط سالید و آباکوز بلدم. خواستم کارش رو راه بندازم.تو Sap که جوش براش مهم نبود منم اگه مدل کنم جوش رو قاطی ماجرا نمی کنم هیمن جوری روی هم اسمبل می کنم و بقیه داستانا.حالا اینا به کنار اون لوله ای که وسط دیده میشه و عکسشو گذاشتم از دو طرف له شده اونو چطوری می تونم تو سالید مدل کنم اول وسطشو بسازم که لوله هستش بعد دو طرف رو، و بعد به این قسمت هارو به هم متصل کنم یا راه بهتری هم هست؟ با دستور سوییپ پروفیل رو بسازی در میاد اون خمیدگی وسط له نشده.اگر اصولیش رو بخوای یه خم خورده که با دستور سوییپ و یا درفت در میاد من امتحان نکردم اما چیز سختی نیست.پروفیلت رو یک تکه بکشی خیلی بهتره،هم تو تحلیل هم توی مدل کردن 3 لینک به دیدگاه
ali_f_sme 65 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۲ سلام دوستان. چطور میشه یه عکس رو تو سالید باز کرد و با باز کردن یک sketch جدید از روی عکس نقش درون عکس رو در سالید کشید؟ 2 لینک به دیدگاه
MohammadAli.E 1601 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۲ سلام دوستان. چطور میشه یه عکس رو تو سالید باز کرد و با باز کردن یک sketch جدید از روی عکس نقش درون عکس رو در سالید کشید؟ سلام ابتدا اسکچ رو ایجاد کنید و سپس به این مسیر برید : Tools > Sketch Tools > Sketch Picture 5 لینک به دیدگاه
ostoure 10 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۹۲ سوال : Bill Of Material (BOM) link to assembly با عرض سلام به همه دوستان چطور ميشه BOM رو كه از محيط اسمبلي ميگيريم Part Number رو به اون مرتبط كنيم؟ در مكانيكال اين كار به سادگي انجام ميشه و بعد يك بار تنظيم پارت نامبر ديگه هر چقدر كه از اسمبلمون نما تهيه كنيم با همون عددهاي داده شده شناسايي ميكنه. مثلا اگر از يه مجموعه سه تا نماي مختلف بگيريم كه هر كدوم از اين نماها قسمتي از اسمبل رو نشون بده اين مشكل پيش نمياد كه دباره همون عددهارو وارد كنيم. بهتر بگم اگر اسمبل اصلي شامل 20 قطعه باشه و ما نياز داشته باشيم كه از 7 تاي اون نماي اسمبلي جدا گانه اي بگيريم اين ترفند خيلي بكار مياد. چطور ميشه بطور دائم براي پارت ها شماره تعيين كرد كه در BOM هم اجرا بشه؟ خيلي بهش نياز دارم. مرسي. لینک به دیدگاه
mer30fery 674 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۹۲ سوال : Bill Of Material (BOM) link to assemblyبا عرض سلام به همه دوستان چطور ميشه BOM رو كه از محيط اسمبلي ميگيريم Part Number رو به اون مرتبط كنيم؟ در مكانيكال اين كار به سادگي انجام ميشه و بعد يك بار تنظيم پارت نامبر ديگه هر چقدر كه از اسمبلمون نما تهيه كنيم با همون عددهاي داده شده شناسايي ميكنه. مثلا اگر از يه مجموعه سه تا نماي مختلف بگيريم كه هر كدوم از اين نماها قسمتي از اسمبل رو نشون بده اين مشكل پيش نمياد كه دباره همون عددهارو وارد كنيم. بهتر بگم اگر اسمبل اصلي شامل 20 قطعه باشه و ما نياز داشته باشيم كه از 7 تاي اون نماي اسمبلي جدا گانه اي بگيريم اين ترفند خيلي بكار مياد. چطور ميشه بطور دائم براي پارت ها شماره تعيين كرد كه در BOM هم اجرا بشه؟ خيلي بهش نياز دارم. مرسي. سلام 1-جدول رو ایجاد میکنیم از insert --> table --> Bil of Material با انتخاب نما پنل سمت چپ مشخصات جدول را به ما نشان میدهد 2-معمولا جدولی که یک بار ایجاد کردید و ردیف و ستون آنرا تنظیم کردید را ذخیره میکنیم و از گزینه اول Table Template آنرا فراخوانی کنید 3-BoM Type نوع شماره گذاری را مشخص میکند: -top level only : قطعات مونتاژی را مستقیم وارد جدول میکند و اجزای آنرا نشان نمیدهد - Part only : فقط قطعات را لیست میکند(این گزینه پیشنهاد میشود) - Indented : هم مجموعه های مونتاژ شده را لیست میکند هم قطعات را در زیر آنها (گزینه های آنرا انتخاب کنید متوجه منظور خواهید شد) 4-بعد ا زدرج جدول نماهای مورد نظر را شماره گذاری کنید میبینید که مطابق با جدول به صورت اتوماتیک نامگذاری میشوند 5-حالا اگر بخواهید ترتیب شماره گزاری را عوض کنید کافیه در روی جدول سطر قطعه مورد نظر را از سلول آبی رنگ آن بگیرید و بالا و پایین کنید میبینید که شماره گذاری در نماها هم تغییر خواهد کردو واین شماره گذاری تا ابد در فایل مونتاژی شما ذخیره خواهد شد (حالت دیفالت شماره گذاری از ترتیب فراخوانی قطعه در فایل مونتاژی شما نشأت میگیرد.!) البته شماره گذاری جدول مربوط به یک فایل است شما اگر یک نمای تک از یک قطعه دیگر را فراخوانی کنید آن نما جدول مخصوص به خود و شماره گذاری مخصوص به خود را خواهد داشت. شاد باشید 2 لینک به دیدگاه
hamidbala 2844 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۹۲ وقت بخیر من می خوام یک فایل solidرو تویه auto cad باز کنم و همچنین یک فایل autocad رو تو solid باز کنم ممنون میشم راهنمایی کنید با تشکر. لینک به دیدگاه
mer30fery 674 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۹۲ وقت بخیر من می خوام یک فایل solidرو تویه auto cad باز کنم و همچنین یک فایل autocad رو تو solid باز کنم ممنون میشم راهنمایی کنید با تشکر. وقت شما هم بخیر -فایل اتو کد با پسوند DWG ذخیره میشود و سالید مشکلی تو باز کردنش نداره فایلو بگیرید بندازید تو پنجره سالید(DRAG & DROP) بعد شما چند حال دارید گزینه اول تو محیط DRAWING بازش میکنه گزینه دوم در محیط SKETCH بازش میکنه -فایل نقشه سالید را SAVE AS کنید و فرمت DWG یا DXF را انتخاب کنید شاد باشید 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده