black banner 9103 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 شهریور، ۱۳۹۲ جوزف اینام میشه ها : خود شیفته ، بقول دوستم اعتماد به سقف بالا البته این یکی دیگه رفته لایه ی اوزونم پاره کرده 6 لینک به دیدگاه
Moment 15228 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 شهریور، ۱۳۹۲ جوزف اینام میشه ها : خود شیفته ، بقول دوستم اعتماد به سقف بالا البته این یکی دیگه رفته لایه ی اوزونم پاره کرده نه اینکه نمیشه میشه ولی دوزش پایینه لایه اوزون رو خوب اومدی 5 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 شهریور، ۱۳۹۲ این خانوم اومد همه رو به دام اسپم کشید و خودش رفت 7 لینک به دیدگاه
sasan2007 1323 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 شهریور، ۱۳۹۲ تو خیابون که داری راه میری یه دفعه میبینی یه زن و شوهر جوان دارن با هم راه میرن.میبینی چقدر خانومش زیبا است ولی شوهرش اه اه چقدر زشتهکلا توی دانشگاه،توی خیابون هر جا که میرم میبینم که اصلا توشون پسر زیبا پیدا نمیشه ولی دخترا به وفور چنین اتفاقی میفته.اصلا دخترا خیلی بیشتر به تیپ و قیافشون اهمیت میدن تا پسرا. حالا از شما میپرسم.تا حالا شده پسری رو ببینید که زیبا باشه؟ این یعنی چی؟ اول اینکه هیچ کس نمیشه به خاطر چهره اش سرزنش کرد هر چهره ای زیبایی خودش داره هیچ کس نمیتونه بگه ریبای مطلق هست دوم پسرا مثل شما اینقد آریش نمیکن واینقدر لوسیون مختلف استفاده نمیکنند سوم اینکه شما یکم از احساس زیبا بودنتون کم کنید حتما پسر زیبا هم میبینید انشاله مورد پسندتون واقع میشه 13 لینک به دیدگاه
lady architect 5358 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 شهریور، ۱۳۹۲ به نظر من شما از یه پسر شکست عشقی خوردی همچین تاپیکی زدی و دیگر هیچ 6 لینک به دیدگاه
Ala Agrin 14476 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 شهریور، ۱۳۹۲ تو خیابون که داری راه میری یه دفعه میبینی یه زن و شوهر جوان دارن با هم راه میرن.میبینی چقدر خانومش زیبا است ولی شوهرش اه اه چقدر زشتهکلا توی دانشگاه،توی خیابون هر جا که میرم میبینم که اصلا توشون پسر زیبا پیدا نمیشه ولی دخترا به وفور چنین اتفاقی میفته.اصلا دخترا خیلی بیشتر به تیپ و قیافشون اهمیت میدن تا پسرا. حالا از شما میپرسم.تا حالا شده پسری رو ببینید که زیبا باشه؟ خیلی وقتها پیش میاد چنین تایپیکهای بی محتوایی زده میشه و به شخصه هیچوقت وقتمو تلف نکردم بخونمشون و چند باری هم به گوش مسئولین سایت رسوندم که سعی کنن جلو زدن چنین تایپیکهایی رو بگیرن.......شما استارتر این تایپیک یا امثال این تایپیکها رو نمیشناسم و باز خواستم مثل همیشه به اینم بی توجهی کنم اما واقعا برام جای سواله ایا یه کودک مهد کودکی هم چنین سوالی رو مطرح میکنه ؟قصد اهانت به قشری رو که تحصیلکرده نیستن رو ندارم اما باورش نمیکنم یه تحصیلکرده استارتر چنین تایپیکهایی باشه......... شما هدفتون دقیقا چیه از زدن چنین تایپیکی ؟ با بیان کردن لذت و حال کردن از بدن پسران خارجی و بیان کلمات نامربوط که نه در شان این سایت هست و نه در شان یه خانوم به حساب تحصیلکرده.......میخوای چی رو دقیقا ثابت کنی؟ حالا به اعصابتونم مسلط باشی سرعت پایین سایت انگلیسی و فارسی نمیشناسه که.......میخواین لینک اون سایتهای انگلیسیتونو بدین بچه ها چک میکنن.... 16 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 شهریور، ۱۳۹۲ شما صورت اون خانوم رو با آب صابون بشور ... اقا اب و صابون لازم نیست با یک عدد دستمال مرطوب کار حل میشه 11 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 شهریور، ۱۳۹۲ من نمیفهمم تاپیک به این مزخرفی و بی سروته ای اینهمه کش دادن داره برای استارتر که از جنس خودمه با طرز این طرز فکرش متاسفم 11 لینک به دیدگاه
Mahdi Eng 22940 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 شهریور، ۱۳۹۲ تو خیابون که داری راه میری یه دفعه میبینی یه زن و شوهر جوان دارن با هم راه میرن.میبینی چقدر خانومش زیبا است ولی شوهرش اه اه چقدر زشتهکلا توی دانشگاه،توی خیابون هر جا که میرم میبینم که اصلا توشون پسر زیبا پیدا نمیشه ولی دخترا به وفور چنین اتفاقی میفته.اصلا دخترا خیلی بیشتر به تیپ و قیافشون اهمیت میدن تا پسرا. حالا از شما میپرسم.تا حالا شده پسری رو ببینید که زیبا باشه؟ عجب جوکی بسی خندیدم جای این تاپیک تو بخش طنزه 5 لینک به دیدگاه
wisdom girl 93 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 شهریور، ۱۳۹۲ خیلی وقتها پیش میاد چنین تایپیکهای بی محتوایی زده میشه و به شخصه هیچوقت وقتمو تلف نکردم بخونمشون و چند باری هم به گوش مسئولین سایت رسوندم که سعی کنن جلو زدن چنین تایپیکهایی رو بگیرن.......شما استارتر این تایپیک یا امثال این تایپیکها رو نمیشناسم و باز خواستم مثل همیشه به اینم بی توجهی کنم اما واقعا برام جای سواله ایا یه کودک مهد کودکی هم چنین سوالی رو مطرح میکنه ؟قصد اهانت به قشری رو که تحصیلکرده نیستن رو ندارم اما باورش نمیکنم یه تحصیلکرده استارتر چنین تایپیکهایی باشه......... شما هدفتون دقیقا چیه از زدن چنین تایپیکی ؟ با بیان کردن لذت و حال کردن از بدن پسران خارجی و بیان کلمات نامربوط که نه در شان این سایت هست و نه در شان یه خانوم به حساب تحصیلکرده.......میخوای چی رو دقیقا ثابت کنی؟ حالا به اعصابتونم مسلط باشی سرعت پایین سایت انگلیسی و فارسی نمیشناسه که.......میخواین لینک اون سایتهای انگلیسیتونو بدین بچه ها چک میکنن.... این نظر شماست نه نظر من.باسه ی من این مسئله مهمیه عجب جوکی بسی خندیدم جای این تاپیک تو بخش طنزه بگو خیلی ناراحت شدم وقتی اینطوری زیر تیغ انتقاد قرار گرفتم به نظر من شما از یه پسر شکست عشقی خوردی همچین تاپیکی زدی و دیگر هیچ نه.موضوع من خوشگلی پسرا است ملت چه دغدغه هایی دارن !!! زیبایی برای کسی مهمه که بخواد ازش استفاده کنه. 1 لینک به دیدگاه
Z@laL 6664 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 شهریور، ۱۳۹۲ تعریف زیبایی برای هرشخصی متفاوته.شاید اون شخصی که از نظر شما اصلا زیبا نیست از نظر یکی دیگه کاملا بالعکس باشه. پس بحث درموردش بی فایده هست. 3 لینک به دیدگاه
wisdom girl 93 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 شهریور، ۱۳۹۲ با بیان کردن لذت و حال کردن از بدن پسران خارجی و بیان کلمات نامربوط که نه در شان این سایت هست و نه در شان یه خانوم به حساب تحصیلکرده.......میخوای چی رو دقیقا ثابت کنی؟ حالا به اعصابتونم مسلط باشی سرعت پایین سایت انگلیسی و فارسی نمیشناسه که.......میخواین لینک اون سایتهای انگلیسیتونو بدین بچه ها چک میکنن.... من دکترام هم بگیرم همینی هستم که میبینی.مشکل اینجاست که همه میتونن با تلاش دکترا بگیرن حتی اگر شیطان پرست باشن من با اینترنت فیلم دانلود میکنم همین تابستون گذشته 50 تا فیلم امریکایی دانلود کردم.تو سایتای پ.ور.ن هم مثل ردتیوب میرم.تو اونجا بعضی از کلیپای گی ها رو میبینم یکیشون یک بدنی داشت که نگو.تا چن شب خوابشو میدیدم. من اگه بخوام شوهر هم کنم با یه پسر خوشگل آمریکایی ازدواج می کنم.پسر ایرانی بیاد خواستگاریم میکشمش. وضع اقتصادیمم خوبه میتونم برم امریکا 1 لینک به دیدگاه
Bahram Sh مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 23 شهریور، ۱۳۹۲ تقریبا 3 سالی می شه که با دیدن چنین تاپیک های سعی می کنم چیزی نگم و از کنار این قضایا عبور کنم...این جملات جای تاسف داره و من ربطش را به مدرک دکتری متوجه نشدم . از این ها بگذریم خیلی جای تاسف داره که به جای مسایل علمی و حتی مطالب جالب چنین مسئله پیش و پاافتاده ای این همه مخاطب داره .. البته برای کشور ما که الان در فقر علم به سر می بره باید این مسایل پر رنگ بشه. من اگه جای شما بودم در رویه ذهنیم کمی تجدید نظر می کردم ...این نوع فکر کردن به مرد ها خیلی غلطه . موفق باشید.. لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 شهریور، ۱۳۹۲ يعني واقعا نديديد؟ بعضياشون از دخترا هم قشنگ ترن 5 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 شهریور، ۱۳۹۲ به خاطر پول انتخابش کرده یا تحصیلات بالا به خاطر درآمد بالا یا به خاطر اخلاق خوبش نه بابا این ایرانیا که اکثرا دوس پسر ندارن.شاید به خاطر ایمانش ولی به نظر نمیامدن مذهبی باشن ولی موندم اون دختره چطوری میتونه اون پسره زشت رو تحمل کنه ولی عجب تاپیک جان کاهی شد باسه آقا پسرا.ببینیم شرکت میکنن. من نميدونم شماها چشماتون نميبينه يا از در خونه بيرون نميريد ....يه سر تو كوچه رو ببينيد بچه دبيرستانيا همه ماشالا جفت جفت ريختن اين وظيفه خطير در ايران هم جديدا از سن 15 سالگي در ايران به وفور ديده ميشه شما سعي كن جاي ديدن سايتاي خارجي يه سر به كوچتون بزني تا ببيني اگر جرئت دارید شما یه روز بدون ارایش بیاین تو خیابون اون وقت ببینیم دیگه کی میاد مستتون اصلا با ارایش هم بیاین یه هفته اون سیبیل هاتون نزنید هر وقت ديدي دختري سبيل داشت بدون امتحان داشت بدون آرایش هم همه پسرا رو میکشیمشما باسه زشت ترین دختر دنیا هم چنان کف می کنید که خودتونو باسش می کشید.یه دختر صد تا خواستگار داره پسر هیچی خاطر خواه نداره. همه مدل های دنیا دخترن تا حالا دیدی یه پسر مدل بشه؟ هرکی بدن لخت پسرا رو ببینه روشو اونور میکنه حالش به هم نخوره ولی کافیه یه دختر چاق و زشت لخت بشه اونوقت چرا؟همون اقاهه تو همون فيلمه كه چند روز خواب از چشمات گرفته بود من تو دانشگامون هنوز پسر زیبا ندیدم شما جز خودت كسي رو هم ميبيني دوست عزيز من میتونم با یه سلام خشک و خالی دین و ایمونتو بریزم تو کاسه بسی روحمون شاد شد خدا روحتون رو شاد کنه..... آمين ده امتياز طلايي به اين كاربر بايد داد خيلي وقت بود نخنديده بودم خدا خيرش بده یعنی واقعا این تایپیک قراره همچنان باز بمونه؟؟؟ بده ميخنديم ميبينم برخي از دخترا حسادت ميكنند به زيبايي اين خانوم رفتار پسنديده اي نيستا خب زشتي قبول كن / چش نداري ببيني يك خشگل اومده تو سايت ( فراررررررررررررررررررررررررررر / الان ترور ميشم ) ________ چند وقتي بود اسپم نكرده بودما ...... اخيش چسبيد نميدونم الان وقتي به زيبايي اين خانوم نميرسيم بايد چي كنيم 9 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 شهریور، ۱۳۹۲ چرا هیچ مدیری به این تاپیک و بعضی نوشته ها رسیدگی نمی کنه؟؟ 9 لینک به دیدگاه
sasan2007 1323 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 شهریور، ۱۳۹۲ فکر نمیکنم دکترا هم بگیرید توی افکار کودکانه شما تاثیری داشته باشه متاسفم واسه شما که افتخاراتتون دانلود فیلم و رفتن به سایت های با محتوای که گفتی هست بعدشم شما با این خودشیفتگی و شخصیتی همون بهتر که با پسر آمریکایی ازدواج کنید 9 لینک به دیدگاه
wisdom girl 93 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 شهریور، ۱۳۹۲ من فقط برای دو چیز زندگی می کنم: 1-فیلد خودم (دانش رشته تخصصی خودم) 2-مسائل جنسی هیچ هدف دیگه ای در زندگی ندارم 1 لینک به دیدگاه
مهندس.. 189 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 شهریور، ۱۳۹۲ برعکس اونایی که به این خانم توهین میکنن من باهاش موافقم. تو فیلم رسوایی یه سکانسی پیرمردی حرف خوبی زد. گفت هر چیزی یه تاوانی داره، تاوان زیبایی تنهاییه. دخترایی که خیلی زیبان، آهن پرست و پول پرست میشن، میوفتن دنبال زشتای چاق و پولدار. بعد مدتی هم دوباره تنها میشن چون با شوهره حال نمیکنن میوفتن دنبال پسرای مردم. 5 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده