M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۲ درود....تبریک به تمامی دوستان و آرزوی موفقیت و کامیابی در سال پیش رو:icon_gol: 14 لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۲ تبریک میگم.....همهمون موفق باشیم انشالاااا 14 لینک به دیدگاه
afa 18504 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۲ بچه ها بیان دیگه شلوغ کنید جشن تولده :hapydancsmil: هر کی یکی کلاه بذاره سرش 9 لینک به دیدگاه
زفسنجانی 7100 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۲ کمتر از یک سال از این چهار سال را با نو اندیشان بودم .... چهار سال تکرار محبتها ودوستیها وهمدردی ها وهمفکریها در سایه ادب ومحبت را به همه نواندیشان تبریک وتنیت عرض میکنم .. 11 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۲ حالا دیگه از صفلی و نوپایی دراومده و انجمن برای خودش کودکی شده که تواناییهاش خیلی باید بیشتر باشه... در این چندین سالی که اینجا فعالیت میکنم احساس خوشایندی داشتم و دارم و امیدوارم در سالی که پیش رو داره و سالهای بعدیش بیشتر پیشرفت کنه... تولدت مبارک 12 لینک به دیدگاه
Cinderella 9897 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۲ به به به سلامتی چقدر زود 4 سال گذشت!! ان شالله هرروز با انرژی و انگیزه بیشتر توامان با موفقیت بیشتررر 13 لینک به دیدگاه
afa 18504 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۲ همه شام مهمون Mohammad Aref هستن :hapydancsmil: 11 لینک به دیدگاه
Ali Akbar.J 3914 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۲ تبریک به امید موفقیت های بیشتر 11 لینک به دیدگاه
rahele_s 6472 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۲ تولد 4 سالگی نواندیشان و موفقیتش رو تبریک میگم از زحمات همه مدیرا و کاربرا و دوستای گلمون صمیمانه تشکر میکنم شاد باشید و موفق 11 لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۲ خیلی خیلی تبریک میگم نواندیشان تولد چهار سالگیت مبارک به امید موفقیت های بیشتر 14 لینک به دیدگاه
sasan2007 1323 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۲ منم به نوبه خودم به مدیران و اعضا تبریک میگم امیدوارم شاهد پیشرفت اینجا و هم دیگه باشیم برای تمامی دوستان آرزوی موفقیت و پیروزی میکنم 13 لینک به دیدگاه
Anooshe 11040 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۲ چقدر زمان زود میگذره شاید هیچ کدوم از ماها روزای اولی که توی انجمن فعالیت می کردیم و شب و روز وقت میذاشتیم فکرشم نمیکردیم چهار سال بعد شریک باشیم توی جشن سالگردش خاطره های خیلی خوبی اینجا دارم، دوست های خیلی خوبی پیدا کردم و امیدوارم دوباره خیلی زود مثل قبل بتونم فعالیتم رو اینجا شروع کنم به هرحال به همه اعضای انجمن تبریک میگم و امیدوارم روز به روز انجمن پیشرفت بیشتری داشته باشه 16 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۲ چهارساله شدن نواندیشان رو تبریک میگم از صمیم قلب برای نواندیشان و نواندیشانیها آرزوی موفقیت روز افزون دارم 13 لینک به دیدگاه
paradox7 2716 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۲ تبریک فراوان و فراوان تبریک آرزوی موفقیت در تمام مراحل زندگیتون رو دارم زندگیتون پر از شوق و شادی 13 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۲ همه شام مهمون Mohammad Aref هستن :hapydancsmil: ببینم میتونی تولد انجمنو با مراسم ختم من یکی کنی :icon_pf (34): 12 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۲ 4 سالگیت مبارک تو این 4 سال خیلی بزرگ شدی ... خیلی رشد کردی ..... یه وقتا خندیدی .... یه وقتا بغض داشتی .... یه وقتا گوشی شدی برای شنیدن حرفای دور و بری هات و دردودلاشون .... درست شبیه آدما که تو یادمون می مونن تو هم کلی خاطره های قشنگ و گاهی هم تلخ تو ذهنم جا گذاشتی .... دوستت دارم ...زیاد .... ممکنه یه وقتا بهت کم توجهی کنم یا نتونم بهت سر بزنم یا وقتی بهت سر میزنم حرفی نداشته باشم برای گفتن ... اما .... اما هنوزم تو یادمی ....تا همیشه .... با تو دوستای واقعی پیدا کردم که تو دنیای واقعی پیدا کردنشون سخت بود .... مرسی از بودنت ... ممنونم نواندیشان 19 لینک به دیدگاه
3Tilla 3844 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۲ تبریک میگم سال 92 برای من که خیلی خوب بود امیدوارم در سال جدید نواندیشانی ها برای همه هم بهتر از این باشه:hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: 12 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۲ به همه ی نواندیشانی عزیز تبریک میگم امیدوارم روزی برسه که نواندیشان به جایگاهی که مستحقش هست برسه و به عنوان بهترین انجمن در بین انجمنهای ایران بدرخشه و در آخر یه تشکر ویژه ازهمه ی مدیران و کاربران خوب انجمن دارم دست مریزاد 12 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده