Mehdi.Aref 26779 این ارسال پرطرفدار است. اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۲ سلام به نواندیشانی های عزیز یکسال دیگه گذشت و نواندیشان روزهای خوب و بد, شادی و غم رو با همه مشکلات خودش گذروند تا بازهم بتوانیم در خدمت همه عزیزان باشیم. نواندیشان مثل یک طفل نوپا روز به روز با کمک همه دوستان رشد کرد و اینک در چهارمین سالگرد تاسیس این انجمن یکبار دیگر همه دوستان دست در دست هم و در کنار هم جشن تولد 4 سالگی این انجمن رو میگیریم . باشد که سالهای سال با کمک و یاری همه دوستان بتوانیم جشن 100 سالگی این انجمن علمی رو بگیریم و به خودمون از اینکه زمانی در انجمن فعالیت داشتیم افتخار کنیم. از همه دوستان چه قدیمیها چه جدیدا نهایت تشکر رو داریم . نواندیشان در سالی که گذشت : راه اندازی فروشگاه خرید کارت شارژ افتتاح وبسایت های تخصصی مجلات کهربا و کایزن ثبت مجله تخصصی کهربا در سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران ارائه 2 مجله مکانیک,3 مجله برق, 1 مجله صنایع,1 مجله شهرسازی,4 مجله معماری, 1 مجله خانواده خرید پنل ارسال ایمیل راه اندازی بخش ترجمه راه اندازی مترجم آنلاین نواندیشان که با کمک همه دوستان نواندیش محقق شدند. نگاهی هم به دو تاپیک زیر خالی از لطف نیست تاریخچه ای از فراز ونشیبهای انجمن نواندیشان ..... پای صحبت نواندیشانی ها به همین مناسبت استایل دوم انجمن هم نصب شد و قابل انتخاب برای دوستان از پایین انجمن هست و همچنین ظرفیت فایلهای پیوست همه دوستان دو برابر میشه (به غیر از اعضای طلایی) امید است که روز به روز شاهد موفقیتهای بیشتر برای همه عزیزان باشیم. 115 لینک به دیدگاه
کهربا 18089 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۲ تبریک می گم. امیدوارم سال جدید نو اندیشانی متفاوت تر از قبل و صد البته موفق تر باشه 37 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۲ 4 سال فعالیت مفید 4 سال خاطره:mornincoffee: 4 سال تلاش برای بهتر شدن و بهتر بودن 4 سال همراهی با دوستانی که معرفتشون کمتر جایی حس شده:aghosh: خوشحالم که این مدت در کنار این جمع بودم... راه ها برای رسیدن به اون نقطه بالای قله باز شده...فقط همتِ رفتن و اکسیژنِ بالا رفتن ازشو میخواد که مطمئنم همگی داریم پس پیش به سوی اهدافِ بالاتر نواندیشان...4سالگیت مبارکـــــــــــــ 41 لینک به دیدگاه
unique1366 1752 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۲ تبریک ... ان شااله هر سال پر بار تر از سال قبل باشه ... 31 لینک به دیدگاه
Amir R. Haddadi 9164 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۲ تبریک می گم امیدوارم در سال پنجم فعالیت شاهد افتخارات بزرگ برای انجمن باشیم اگه بخواهیم می تونیم سخت هست اما خیلی سخت نیست 35 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20022 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۲ چقدر زود میگذره هاااااااا از اینکه یک ساله دیگه هم کنار شما بودم خیلی خوشحالم.تجربه های خوبی کسب کردم.( و معتاد شدم) امیدوارم در کنار هم 100 سالگی انجمن جشن بگیریم. و دوستیامون همچنان پایدار و صمیمانه باشه.:hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: 34 لینک به دیدگاه
Mahdi Eng 22940 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۲ تبریک میگم چهار سالگی انجمن به همه بچه های گل انجمن نواندیشان امیدوارم باز هم سالی پر از اندیشه در کنار هم سپری کنیم 33 لینک به دیدگاه
elh@m_arch 1548 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۲ آخی... منم تبریک میگم و امیدوارم که جشن 120 سالگیه نو اندیشان رو کنار هم بگیریم!! با بهترین موفقیت ها برای دوستای گل نو اندیش... این گل تقدیم به همه دوستان. 32 لینک به دیدگاه
a.namdar 5908 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۲ ان شاء الله دستاوردهای سایت تو 5 سالگی بیشتر و بیشتر باشه. منم به همه دوستای نواندیشم به خاطر تلاشهاشون تبریک میگم :icon_gol: 27 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۲ تبریـــــــــــــــــــــــک به همه ی نو اندیشیهای عزیز و همینطور به خودم به امید پر بار تر شدن انجمن 26 لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۲ بــــــــه به..مبارکه.. خوش یمنی از این روز میباره.. امیدوارم هر سال بهتر و پربار تر از سال قبل باشیم.. 19 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۲ اینجوری که قبول نیست ما شیرینی میخوایم 17 لینک به دیدگاه
..!Alfa!.. 2854 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۲ سلام تبریک به همه مدیرا و کاربرای انجمن! :626gdau:چهار سالگیشو با 4 شمع امید، نوآوری، نواندیشی، تدبیر جشن بگیریم! 17 لینک به دیدگاه
EOS 14528 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۲ تبریــــــــــــــــک تبریــــــــــــــــــــک :w70::flowerysmile: اولیش برای 4 سالگی انجمن :w63: دومیش برای تمام پیشرفت های انجمن و داشتن کاربران و مدیران قابل و مسئول ........ :heartshape2: به سهم خودم ، عمیقا امیدوارم پایداری و پیشرفت برای نواندیشان و نواندیشانی ها مستمر و روز افزون باشه 16 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120448 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۲ منم تولد 4سالگیه انجمنو به همه نواندیشانیا تبریک میگم :hapydancsmil: ایشالا سال بعد هم با کلی موفقیت بیشتر و خبرای خوش کیک تولدش کو؟ 18 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۲ منم تولد 4سالگیه انجمنو به همه نواندیشانیا تبریک میگم :hapydancsmil: ایشالا سال بعد هم با کلی موفقیت بیشتر و خبرای خوش کیک تولدش کو؟ الان اعتراض منم به همینه دیگه نه کیکی نه چایی ای نه نسکافه ای نه بستنی ای گلومون خشک شد خب 18 لینک به دیدگاه
H O P E 34652 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۲ منم تبریک میگم ، نواندیشانِ 4 ساله ی ما هنوز خیلی جای رشد و پیشرفت داره و من به شخصه افتخار میکنم که عضوی از این مجموعه ی ارزشمند هستم 19 لینک به دیدگاه
MOJTABA 77 8304 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۲ سلام ... منم تبریک میگم ... ولی این قالب دوم زیاد جالب نی 18 لینک به دیدگاه
Ghasem Zare 8757 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۲ تبریک میگم به همه... سال اوله که در سالگرد انجمن هستم و خیلی خوشنودم... ایشالا هر روز انجمن به سمت پیشرفت حرکت کند و خللی در این راه ایجاد نشود... 16 لینک به دیدگاه
S a d e n a 11333 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۲ تبریک میگم امیدوارم با همکاری دوستان به دانش و اندیشه افزون تر دست یابیم 16 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده