رفتن به مطلب

تغییر نام کاربری به نام اصلی

ارسال های توصیه شده

• پاسخ 93
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

منم منظورم اون عده خاص نیست. همین آدم های عادی.

مثلاً همین چند دقیقه پیش یه نفر اومده بود تو پروفایل من و برام یه پیغام تبلیغاتی گذاشته بود. میشه بست پروف رو ولی این شخص میتونه به بسیاری از اطلاعات دیگه من هم دسترسی داشته باشه. خود تو 14هزار تا پست دادی تو این انجمن. 14 هزار تا حرف که طرز فکر تو و خیلی از اطلاعات دیگه ات رو نشون میده.

حالا تنها سپر دور بودن از این فضولی ها به نظرم همین پوشش اسم غیر واقعیمونه. اصلاً نمیشه پذیرفت کسی بتونه به اطلاعاتت دسترسی پیدا کنه.

من تقریباً تو تاپیک های عمومی دیگه فعالیتی ندارم ولی خب میگم حداقل باید این امکانات انجمن که میشه نوشته های یک نفر رو کامل پیدا کرد و خوند و ... برداشته بشه. اگر از اول میدونستیم باید با اسم واقعی باشیم قضیه یه مقدار فرق میکرد.

قصدم از این پست مخالفت با روند تغییر اسم ها نیست. اتفاقاً به نظرم کار خوبیه. جنبه رسمی خوبی پیدا میکنه و به سمت هر چه علمی تر شدن پیش میره. ولی من فعلاً نمیتونم این کار رو بکنم.

• Like 17
لینک به دیدگاه
نکته:

برای مدتی نام کاربری قدیمی رو در امضاهاتون قرار بدید تا بشه شناختتون و بهتون عادت کرد :ws37:

فکر خوبیه. همین کار رو میکنیم:w16:

به نظرم بهتره که جستجوی پستها ی کربران غیر فعال بشه اینجوری خیلی از مشکلات مرتفع میشه:icon_gol:

موافقم.:a030:

• Like 20
لینک به دیدگاه
با تشکر از تغییر نام کاربریم:icon_gol:

اولین پستم با اسم جدیده:w02:

حرکت خوبیه در صورتیکه در حد اسم و آواتار نمونه( اول از همه با خودمم:whistle:) تو eca هم که معرف جضور دوستان برقیه از چندین سال پیش به همین منوال بود که کاربران فعال و ممتاز با اسم خودشون فعالیت میکردن

ولی یه مقدار حس خوبی ندارم نه به جهت گذشته، نه! من فعالیت خاصی اینجا یا مهندسان نداشتم که نگران باشم .

از اینکه فامیلی کنار اسم میاد و کل مشخصات کاربر رو میشه پیدا کرد به یه نحوی !

به هر حال امیدوارم بتونم بیشتر وقتم رو تو تالار خودمون باشم کما فی السابق!:whistle: :icon_redface:

سلام به همه دوستان...

ممنون فائزه خانوم بابت همکاری و همیاری کردن:a030:

منم امیدوارم که در حد عوض کردن اسم کارمون باقی نمونه و اول از همه هم خودمو میگم که یخورده پشتکارمو بیشتر کنم....

فقط یه سوالی که دارم اینه که چرا ترس از اسم و فامیل آوردن باید باشه؟؟؟اگه حرفی چیزی قبلا زده شده باشه و ترس از تشخیص هویت بوجود بیاد باید بگم که با آوردن یه اسم و فامیل هویت کسی لو نمیره چرا که اگه اونی که بخواد آمار کسی رو در بیاره مطمئنا بدون اسم و فامیلم میتونه این کارو کنه

• Like 18
لینک به دیدگاه

دوستان یه چند تا نکته میگم امیدوارم هدف از این کار کاملا مشخص بشه

وقتی من یه حرفی رو در هر زمانی میزنم یا به اون حرف اعتقاد دارم یا کاملا دارم دروغ میگم اگر اعتقاد دارم پس هر اتفاقی بیوفته از چیزی نمیترسم و اگرم اعتقادی ندارم و نمیتونم تاوانش رو بدم خب اون حرف رو نباید بزنم درسته ؟

حالا خوب یا بد یه سری از بچها ترس از پست ها و حرف های سیاسی که زدن دارند اولا انجمن سعی کرده تمام مواردی که با موازین جمهوری اسلامی مخالف باشه رو پاک کنه و موردی نباشه که باعث بشه سایت فیــلتر بشه گاهی وقت ها خیلی از کاربران پست هایی گزاشتن که خودشون حافظ امنیت خودشون نبودن ولی ما به خاطر خود اونها هم شده پست ها رو پاک کردیم ونزاشتیم اون شخص به درد سری بیوفتد

مورد دوم در این چند ساله حتی یک مورد هم برخوردی صورت نگرفته اخطار های متعدد از فیــلترینگ دریافت کرده ایم اما با رفع اون مشکل نزاشتیم سایت به حاشیه بره و برای فردی مشکلی بوجود بیاد اولا هر مشکلی بخواد برای سایت و کاربران پیش بیاید قطعا اولین کسانی که مورد بازخواست قرار میگیرند خود مدیران سایت هستن که مدیریت درستی انجام نداده و نظارت کافی رو نداشته اند

مورد بعدی منی که فقط پست سیستم نشستم و به هیچ دستگاهی متصل نیستم راحت میتونم بدون توجه به سابقه و از روی ip فرد به تمام اطلاعاتی که میخوام دسترسی داشته باشم پس متوجه این حرف نمی شم که با دادن اسم و فامیلم ممکنه موقعیت من به خطر بیوفته

من هم اسمم هم موبایلم هم مکانم ماملا مشخصه و در حد حقم صحبت هایی رو کردم که شاید به مزاق خیلی ها خوش نیومده باشه اما ترس بیهوده داشتن و بزرگ کردن یه مسئله کوچک باعث میشه دشمنن من فکر کنند این مسائله نقطه ضعف ماست در خالی که خیر اینگونه نیست با داشتن اسم فامیل کد ملی هیچ کس هیچ کاری نمیتواند انجام دهد و اون کسی که بخواهد کاری کند به خدا به این ابزار احتیاجی ندارد بیخودی دارین یه مسئله رو واسه خودتون حساس میکنید

مسئله بعدی اینه که ما در قالب یه تیم در آینده میخواهیم از همه این افراد و پتانسیل ها استفاده کنیم در رزومه خود سایت که بعدا دربارش صحبت میکنم

اسامی عنوان میشود

وقتی ما داریم یه رزومه تهیه میکنیم با شکلی شکیل و عنوان کردن نام مدیران و متخصصان فعال تالارها و کاربران پس قطعا در این رزومه نوشتن نام علیرضا هاشمی رو به آتروس من ترجیه میدهم

• Like 26
لینک به دیدگاه

چه زمینه هایی باید فراهم بشه تا بشه این طرح اجرا کرد ؟

برای اجرا بهتر و استقبال بیشتر کابران چه باید کرد؟

این انجمنو من در حد چند ماهه که میشناسم

من خودم زمانی اینجا با اسم و فامیل کامل و تمام اطلاعات دیگم حاضرم باشم که تمام چیزهایی که اینجا میخوام فراهم باشه:w16:

من اصلا از لحاظ اینکه حرفی زده باشم که بخوام بخاطر اون هویت واقعی خودمو پنهان کنم مشکلی ندارم

من اینجارو بخاطر فعالیت و بستر علمی که داشته انتخاب کردم ولی با این وجود بخاطر رفتارهایی که هرکسی به خودش اجازه میده انجام بده حاضر نیستم با اسم و فامیل اینجا باشم

به همین دلیل هم اینجارو به خیلی از دوستام برای گرفتن اطلاعات معرفی کردم ولی متاسفانه در مورد فضای انجمن به جز یک نفر به کسی دیگه پیشنهاد ندادم

(البته خیلی از جنبه های مثبت انجمن رو نادیده نمیگیریم و مد نظرم هست:w16:)

ولی خیلی از رفتارهایی که بوده به خاطر اینکه فضاهای این انجمن اونقدر با هم قاطی شده که افراد حریم همدیگرو تشخیص نمیدن

اگه محیطهایی که من داخلش میشم محیطهای خاصی باشه که مد نظرم باشه اونوقت هرکسی خارج از حد اون محیط رفتار کنه به من اطمینان میده که میتونم به ناظری که هست اطلاع بدم که برخورد مناسب رو باهاش داشته باشن و محیط مناسبی که فقط مربوط به حیطه خاصیه حفظ بشه:w16:

• Like 13
لینک به دیدگاه
من اسمم رو تغییر نمیدم. من کلی مطلب تو گاه نوشته ها و تاپیک های این مدلی دارم. و از اونجایی که حریم خصوصی و امنیت فروم هایی مثل اینجا در مقایسه با سایت هایی مثل لینکدین و فیس بوک قابل قیاس نیست من هیچ وقت ریسک این کار رو نمیکنم که مثل این سایت ها با اسم واقعی خودم بیام. خوشم نمیاد کسی بخواد بیاد فضولی بکنه تو کارم.

برای همین ترجیح میدم با همین اسم فعالیت کنم.:icon_gol:

سلام علیکم....

امیر عزیزم بااینکه بینهایت برات احترام قائلمو همه جا باهات موافقم اینجا مخالفم...

اگه حرفی زدی که خوب اعتقادتو گفتی خیلی هم قشنگه..چرا پس میخوای مخفی باشه اعتقاداتت..

اما خوب این هیچ...اما به نظر من این کار علاوه براینکه حس اعتمادو بیشتر میکنه یه جورایی فرهنگ سازیه ها...

به قول آقای عارف ما تموم مشخصاتمون رو در اختیاره سایت های بیگانه مثل فیس بوک میذاریم اما تو سایت های خودمون این کارو نمیکنیم

خودمون ...ایرون رو ،کاراش رو ساپورت نمیکنیم...

بااحترام زیاد امیرجان ...معذرت میخوام

• :icon_gol:
    دست آقایون عارف عزیز و داداش علیرضای گل هم درد نکنه
    • :icon_gol:
      چقدم اسمم قشنگ شده من

• :ws3:

• Like 20
لینک به دیدگاه

یکی دیگر از مزایای این تغییرات

به لینک هم سر بزنید پستهای آخرشو توجه کنید

دفتـــر تبلیـــغات و آگهــــی انجمــــــن

سعی شده تبلیغات سایت در زمینه ارتقای سطح علمی بچه ها باشه تا کمکی باشه برای رسیدن به مدارج علمی بالاتر در کل همه تبلیغات تشویقی میشه در آینده به صورتی که از تبلیغ دهندگان آفر میگیریم تا به بچها خدمات ویژه ای ارائه دهند

یه تجربه شخصی از خودم میگم موسسه زبان IELTS که تبلیغ بنرش رو چندیم ماهه تو انجمن داریم یه موسسه عالی زبانه برای کسانی که میخوان دانشگاه خارج از کشور بروند

برای مصاحبه وقت گرفته بودم وقتی خودم رو میخواستم به مدیریت اونجا معرفی کنم با نام آتروس معرفی کردم که اگر نام و فامیل خودم بود بیشتر مورد تایید قرار میگرفتم و میتونستم تخفیف بیشتری از اون مجموعه دریافت کنم

من حالا از طرف تبلیغات میتونم از تمام این موسسات یه درصد تخفیفی برای کاربرانی که از طرف انجمن معرفی می شوند رو بگیرم و این تنها زمانی موثر و قابل استناد خواهد بود که طرف با یه کارت شناسایی و تایید نامش که در سایت ما هست میتونه از اون تخفیف استفاده کنه در ادامه باز هم از مزایای این تغییرات براتون میام میگم پس به تبلیغات اهمیت دهید ارتقای انجمن و شخصیت انجمن برای همه اعضا مفید خواهد بود

خداییش حال میکنید همچین ارشد با فکری داریدا:ws3:

• Like 22
لینک به دیدگاه
من چندسال پیش برای دانلود یه مقاله اینجا عضو شدم و دیگه رفتم تا چند ماه پیش که اومدم بیشترهم برای فعالیت علمی

اوایلش خیلی خوب بود هم رغبت من بیشتر بود و هم وقت بیشتری داشتم که کارای علمی انجام بدم

به نظر من اینجا زیادی همه فضاها باهم ادغام شده:ws37:

درسته که این فضا از یه جهت خوبه و مثل یه جامعه کوچیک میمونه ولی به نظر من کمی تفکیک شدن فضاها شاید به حل این موضوع کمک کنه:w16:

حداقل برای اونایی که بخوان تازه عضو بشن اونم با اسم واقعی خودشون:a030:

اینو بیشتر منظورتو باز میکنی؟ چیزی که به نظرم اومد، منظورت کنار هم بودن فضاهای عمومی و تخصصی انجمنه. اما شاید اشتباه برداشت کردم، اگه میشه یه کمی بازش کن اینو :ws3:

نام کاربریم رو عوض نمیکنم

اول از همه هیچ جای دنیا فعالیت در یک فروم جزو رزومه حساب نمیشه اونم یه رزومه عالی، بعضی از دوستان حتی حاضر به گذاشتن نام خانوادگیشون هم نمیشن... اونوخ میگی رزومه ؟ :ws3:

دوما تو سایت هایی مثل فیس بوک با نام اصلی هستم چراکه هرکسی رو که ادد میکنم می شناسم دقیقا عکسِ اینجا ...

سوما تازه اسممو عوض کردم، باید شیش ما صب کنم :w02:

به هر حال صلاح انجمن خویش، عارفان دانند:icon_gol:

این اولاً رو با چه قاطعیتی میگی؟ :ws3: اتفاقاً بودن دوستانی که از برخی فعالیتاشون تو همین انجمن (انجمنای خیلی تخصصی تر تو زمینه های خاص مثل برنامه نویس تو زمینه برنامه نویسی به کنار) به عنوان رزومه استفاده کردن :ws3: چه بهتر که اون موقع اسم واقعی خودشون بود تا رسمیت بهتری هم داشته باشه و بهتر هم می تونستن معرفی کنن.

حالا هرچی انجمن به سمت تخصصی تر شدن پیش بره، تو این زمینه جا بیفته، واسه رزومه هم خیلی بهتر میتونه باشه و تأثیر گذاره.

بعد مثلاً من الان 40 نفر میان اد میکنن و منم همچین نمیشناسم و اوکی هم میدم، تأثیر منفیش چیه تو اینجا؟ :ws52: نوع نگاه تو اد کردن و ... تو اینجا خیلی متفاوت با فیسبوکه ها.

بعد، نهایتاً هم میتونی تو اینجا هرکسی رو میشناسی اد کنی. دست خودته دیگه این مسئله :ws3:

درسته اسی. منم منظورم اون عده خاص نیست. همین آدم های عادی.

مثلاً همین چند دقیقه پیش یه نفر اومده بود تو پروفایل من و برام یه پیغام تبلیغاتی گذاشته بود. میشه بست پروف رو ولی این شخص میتونه به بسیاری از اطلاعات دیگه من هم دسترسی داشته باشه. خود تو 14هزار تا پست دادی تو این انجمن. 14 هزار تا حرف که طرز فکر تو و خیلی از اطلاعات دیگه ات رو نشون میده. و به قول تو امنیت نداشته این مدل فروما. من هکر نیستم ولی مطمئنم هک کردن این فروم ها کار 5 دقیقه است. برای کسی که دنبال این کار باشه.

حالا تنها سپر دور بودن از این فضولی ها به نظرم همین پوشش اسم غیر واقعیمونه. وگرنه باید همیشه نگران سرقت اطلاعاتت باشی. همین کاری که من الان دارم میکنم و هر چند ساعت یبار و درآخر روز تمام پیام های خصوصیمو پاک میکنم که مطالب داخلش دست کی بیوفته.

هیچی داخلش نیستا ولی خب اصلاً نمیشه پذیرفت کسی بتونه به اطلاعاتت دسترسی پیدا کنه.

من تقریباً تو تاپیک های عمومی دیگه فعالیتی ندارم که بخوام بترسم و ... ولی خب میگم حداقل باید این امکانات انجمن که میشه نوشته های یک نفر رو کامل پیدا کرد و خوند و ... برداشته بشه. اگر از اول میدونستیم باید با اسم واقعی باشیم قضیه یه مقدار فرق میکرد.

قصدم از این پست مخالفت با روند تغییر اسم ها نیست و فقط میخواستم جوابت رو بدم اس عزیز. اتفاقاً به نظرم کار خوبیه. جنبه رسمی خوبی پیدا میکنه و به سمت هر چه علمی تر شدن پیش میره. ولی من فعلاً نمیتونم این کار رو بکنم.

در مورد پست ها و مطالب قبلی که گفتین، اگر الان بیاین پست های یه کاربر رو سرچ کنید، تو نتیجه سرچ فقط پست های اسفند به اینور میاد و قبلش نمیاد. حتی تو سرچ پست های یه کاربر تو یه تاپیک.

پست ها هست اگه برن تو تاپیکای زیرخاکی بگردن و پیدا کنن :ws3: اما تو سرچای پستهای کاربر نمیاد. تقریباً هر 6،7 ماه یه بار هم دوباره این دیتابیس سرچ ها خالی میشه و پستهای کاربر از داخل سرچ پستاش خارج میشه. پس از این نظر نگران نباشین که بخوان بیان یه دکمه بزنن کل پستا و تاپیکای شما رو در بیارن.

در مورد مسائل امنیتی هم علیرضا توضیحات کاملو داد. هم اینکه تو انجمن اکثر موارد مشکل دار حذف شده، هم اینکه کسی که بخواد آمار و اطلاعات و شجره نامه یکیو بکشه بیرون، با نام کاربری کاری نداره.

• Like 19
لینک به دیدگاه
اینو بیشتر منظورتو باز میکنی؟ چیزی که به نظرم اومد، منظورت کنار هم بودن فضاهای عمومی و تخصصی انجمنه. اما شاید اشتباه برداشت کردم، اگه میشه یه کمی بازش کن اینو :ws3:

یه جورایی منظورم همین بود البته نه همه قسمتهای عمومی:a030:

به نظر منم برای اینکه یه محیط علمی خسته کننده نباشه و از یکنواختی در بیاد بااااید فضاهایی برای تنوع وجود داشته باشه

این فضاها همونطور که الان هر قسمت انجمن داره میتونه اون محیط رو فراهم کنه

اسم انجمن شما توی آرم بالای صفحه هم هست انجمن علمی آموزشیه

اما خیلی جاها از این علمی و آموزشی بودن خارج میشه من شخصا دوست ندارم توی همچین محیطی با اسم واقعیم فعالیت داشته باشم

اگه این فضاها از هم جدا بشه و حریم ها مشخص باشه اونوقت شخصا بیشتر استقبال می کنم:a030:

• Like 10
لینک به دیدگاه
در مورد پست ها و مطالب قبلی که گفتین، اگر الان بیاین پست های یه کاربر رو سرچ کنید، تو نتیجه سرچ فقط پست های اسفند به اینور میاد و قبلش نمیاد. حتی تو سرچ پست های یه کاربر تو یه تاپیک.

پست ها هست اگه برن تو تاپیکای زیرخاکی بگردن و پیدا کنن :ws3: اما تو سرچای پستهای کاربر نمیاد. تقریباً هر 6،7 ماه یه بار هم دوباره این دیتابیس سرچ ها خالی میشه و پستهای کاربر از داخل سرچ پستاش خارج میشه. پس از این نظر نگران نباشین که بخوان بیان یه دکمه بزنن کل پستا و تاپیکای شما رو در بیارن.

در مورد مسائل امنیتی هم علیرضا توضیحات کاملو داد. هم اینکه تو انجمن اکثر موارد مشکل دار حذف شده، هم اینکه کسی که بخواد آمار و اطلاعات و شجره نامه یکیو بکشه بیرون، با نام کاربری کاری نداره.

بچه ها گرفتمش

خودشه

بگیریدش :w000:

میگم چرا نتونستم اون تاپیک "توبه من و ایلیا" رو پیدا کنم :w000:

• Like 10
لینک به دیدگاه
این اولاً رو با چه قاطعیتی میگی؟ :ws3: اتفاقاً بودن دوستانی که از برخی فعالیتاشون تو همین انجمن (انجمنای خیلی تخصصی تر تو زمینه های خاص مثل برنامه نویس تو زمینه برنامه نویسی به کنار) به عنوان رزومه استفاده کردن :ws3: چه بهتر که اون موقع اسم واقعی خودشون بود تا رسمیت بهتری هم داشته باشه و بهتر هم می تونستن معرفی کنن.

حالا هرچی انجمن به سمت تخصصی تر شدن پیش بره، تو این زمینه جا بیفته، واسه رزومه هم خیلی بهتر میتونه باشه و تأثیر گذاره.

بعد مثلاً من الان 40 نفر میان اد میکنن و منم همچین نمیشناسم و اوکی هم میدم، تأثیر منفیش چیه تو اینجا؟ :ws52: نوع نگاه تو اد کردن و ... تو اینجا خیلی متفاوت با فیسبوکه ها.

بعد، نهایتاً هم میتونی تو اینجا هرکسی رو میشناسی اد کنی. دست خودته دیگه این مسئله :ws3:

بحث مسائل امنیتی پیش کشیده شد و گفته شد که دوستان ساعتی 8000 تومانی با چشمانی تیز بین این انجمن و امثالهم رو زیر نظر دارن و خب شما تا الان خیلی لطف کردید که کاربران رو معرفی نکردید و با حذف کردن پست مورددار مسئله رو حل کردید اما هیچ تضمینی نیست که اگر این عزیزان انجمن رو تحت فشار بگذارن مدیران ارشد مجبور بشن کاری بکنن که نباید بکنن :ws37:

البته من چیزی ندارم که بخوام ازش بترسم ولی به طور کل این انجمن ها و تمام سایت های داخلی این با این مسئله دست و پنجه نرم میکنند.

در ضمن تو رشته های آبکی مثه شهرسازی :whistle: شاید چنین فعالیتهایی رزومه حساب شه اما معدن اینجوری نیس داش:w02:

باس بری خاک کـویـر بخوری بشه رزومه :w02:

• Like 11
لینک به دیدگاه

عوض نمیکنم

قرار نیست هر چیزی با هر چیز دیگه ای قاطی بشه!!

اکثر بچه هایی که اینجان روزانه 4 تا پست مفید بدن 40 تا پست اسپم میدن یکیش خودم!!

وقتی قرار باشه رسمی بشه باید اون 40 تا پست رو فاکتور گرفت

و یه تازه وارد هم ویاد فکر میکنه جو اینجا بسیار سنگینه

من فکر میکنم ضرر زیادی رو برای انجمن داشته باشه

• Like 11
لینک به دیدگاه
یه جورایی منظورم همین بود البته نه همه قسمتهای عمومی:a030:

به نظر منم برای اینکه یه محیط علمی خسته کننده نباشه و از یکنواختی در بیاد بااااید فضاهایی برای تنوع وجود داشته باشه

این فضاها همونطور که الان هر قسمت انجمن داره میتونه اون محیط رو فراهم کنه

اسم انجمن شما توی آرم بالای صفحه هم هست انجمن علمی آموزشیه

اما خیلی جاها از این علمی و آموزشی بودن خارج میشه من شخصا دوست ندارم توی همچین محیطی با اسم واقعیم فعالیت داشته باشم

اگه این فضاها از هم جدا بشه و حریم ها مشخص باشه اونوقت شخصا بیشتر استقبال می کنم:a030:

شاید اینو الان اینجا ادامه بدیم دور از بحث باشه :ws3:

ممنون میشم این مسئله رو تو تاپیک زیر شفاف تر مطرح کنید و پیشنهادو بگین :w16:

http://www.noandishaan.com/forums/thread3140-217.html

که تو اونجا واسه این مسئله هم صحبت بشه. چون من الان بازم کامل متوجه نشدم چه فضاهایی رو منظورتونه و این جدا شدنه به معنی حذف هست یا .... :icon_redface:

• Like 12
لینک به دیدگاه
عوض نمیکنم

قرار نیست هر چیزی با هر چیز دیگه ای قاطی بشه!!

اکثر بچه هایی که اینجان روزانه 4 تا پست مفید بدن 40 تا پست اسپم میدن یکیش خودم!!

وقتی قرار باشه رسمی بشه باید اون 40 تا پست رو فاکتور گرفت

و یه تازه وارد هم ویاد فکر میکنه جو اینجا بسیار سنگینه

من فکر میکنم ضرر زیادی رو برای انجمن داشته باشه

اتفاقا بر عکس.....کیفیت بره بالاتر خیلی بهتر از اینه که تعداد کاربرا بیشتر بشه.....

اینجوری دیگه بعید میدونم کسی بیاد بره دنبال اسپم کردن باشه و همچنین سن انجمنم میره بالا و آدمای با سوادتری میان تو جمعمون...(منظورم توهین به کسی نبود ولی افرادی رو تو همین انجمن میشناسم که به جزو افراد با سواد جامعه هستن ولی به دلیل جو یه مقدار بچگانه فعالیتی نمیکنن)

فقط نظرم بود و ممکنه اشتباه باشه:icon_gol:

• Like 12
لینک به دیدگاه
بحث مسائل امنیتی پیش کشیده شد و گفته شد که دوستان ساعتی 8000 تومانی با چشمانی تیز بین این انجمن و امثالهم رو زیر نظر دارن و خب شما تا الان خیلی لطف کردید که کاربران رو معرفی نکردید و با حذف کردن پست مورددار مسئله رو حل کردید اما هیچ تضمینی نیست که اگر این عزیزان انجمن رو تحت فشار بگذارن مدیران ارشد مجبور بشن کاری بکنن که نباید بکنن :ws37:

البته من چیزی ندارم که بخوام ازش بترسم ولی به طور کل این انجمن ها و تمام سایت های داخلی این با این مسئله دست و پنجه نرم میکنند.

در ضمن تو رشته های آبکی مثه شهرسازی :whistle: شاید چنین فعالیتهایی رزومه حساب شه اما معدن اینجوری نیس داش:w02:

باس بری خاک کـویـر بخوری بشه رزومه :w02:

حالاً فرض 0.001 درصد می کنیم که این دوستان اومدن تحت فشار قرار دادن که آقا مشخصات فلانی رو باید بدی. الان این نام کاربری اگه مستعار باشه یا واقعی فرقش چیه این وسط؟ :ws3: بالاخره که باید اون موقع اسم واقعی رو داد.

اتفاقاً فقط شهرسازی نبوده، واسه رشته هایی استفاده شده که حداقل رو کاغذ و تو انتخاب رشته های دانشگاه جز رشته های اولی هستن که انتخاب میشن معمولاً :w02:

اینم که میگم استفاده شده، منظورم خودم یا مهدی نبوده. بچه های دیگه رو گفتم :ws3:

• Like 10
لینک به دیدگاه
اتفاقا بر عکس.....کیفیت بره بالاتر خیلی بهتر از اینه که تعداد کاربرا بیشتر بشه.....

اینجوری دیگه بعید میدونم کسی بیاد بره دنبال اسپم کردن باشه و همچنین سن انجمنم میره بالا و آدمای با سوادتری میان تو جمعمون...(منظورم توهین به کسی نبود ولی افرادی رو تو همین انجمن میشناسم که به جزو افراد با سواد جامعه هستن ولی به دلیل جو یه مقدار بچگانه فعالیتی نمیکنن)

فقط نظرم بود و ممکنه اشتباه باشه:icon_gol:

خو آره منم گفتم تخصصی میشه و جو کمی سنگین میشه

اما به نظرم علمی صرف بودن جوابگو نیست و باید کمی هم چاشنی تاپیکهایی مثل گفتگوی آزاد و .. باشه توش

وقتی یه کاربری برای بار اول عضو انجمنی میشه حالا شاید با سواد باشه و شاید بی سواد اول نگاه به جو انجمن میکنه

اگه جو خشک و بی روح باشه امکان جذبش میاد پایین و همین متحصیصینی که شما میگی از همین کاربرا اومدن دیگه...

این نظر من هست

شاید کاملا اشتباه باشه نمیدونم اما من اینطور برداشت میکنم

تازه جو زدگی ملت ایران رو هم باید در نظر داشت که هر حرکتی میشه سریع میرن انجام میدن 2 روز نشده پشیمون میشن

• Like 10
لینک به دیدگاه
خو آره منم گفتم تخصصی میشه و جو کمی سنگین میشه

اما به نظرم علمی صرف بودن جوابگو نیست و باید کمی هم چاشنی تاپیکهایی مثل گفتگوی آزاد و .. باشه توش

وقتی یه کاربری برای بار اول عضو انجمنی میشه حالا شاید با سواد باشه و شاید بی سواد اول نگاه به جو انجمن میکنه

اگه جو خشک و بی روح باشه امکان جذبش میاد پایین و همین متحصیصینی که شما میگی از همین کاربرا اومدن دیگه...

این نظر من هست

شاید کاملا اشتباه باشه نمیدونم اما من اینطور برداشت میکنم

تازه جو زدگی ملت ایران رو هم باید در نظر داشت که هر حرکتی میشه سریع میرن انجام میدن 2 روز نشده پشیمون میشن

کاملا با حرفات موافقم...مخصوصا خط آخرو:ws3:

ولی ایشالا که همه چی درست پیش میره

• Like 9
لینک به دیدگاه

هی من میگم چرا همه اسما یه دفعه عوض شده ، نگو واسه این تاپیکه!!!

آقا یه تاپیک هم بزارید همه اسم های قدیم و جدید رو بزارید، من الان همه رو قاتی کردم کی، کی بود!!!

• Like 9
لینک به دیدگاه
مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.

• اضافه کردن...